Rafi Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 "> cine vine eu sunt prezent e prima data cand vin Link to comment
Rafi Posted August 20, 2009 Author Share Posted August 20, 2009 am si eu o intrebare a fost cineva asear cu un megane parca care zice ca se ocupa cu kituri de xenon si alte alea... care este individu Link to comment
Ami Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Fu si intalnirea de aseara. Destul de animata Ileana, NFS, Sharpe (cel cu meganul si xenoanele), Dj Dark, Serban, Blonda, Zeu si Pixelu' si tanara generatie pe care a beneficiat de instruirea noastra pretioasa...saracii! Link to comment
sNaKey Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 tanara generatie pe care a beneficiat de instruirea noastra pretioasa...saracii! Heeeeyyyy... Link to comment
darky Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Eu nu am mai avut timp sa ajung , joia asta sunt la mare asa ca cele mai mari sperante le am sa va vad pe 3 sept Link to comment
Dj_Dark Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Fu si intalnirea de aseara. Destul de animata Ileana, NFS, Sharpe (cel cu meganul si xenoanele), Dj Dark, Serban, Blonda, Zeu si Pixelu' si tanara generatie pe care a beneficiat de instruirea noastra pretioasa...saracii! Serban? Care serban? Pe velican il uitasi . Link to comment
sNaKey Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Fuse si Serban (cu o Skoda Octavia Tour ) sa faca o mica afacere cu Sharpe si a plecat. Link to comment
Ami Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 @Dj Dark Fuse si Serban (cu o Skoda Octavia Tour ) Link to comment
Recommended Posts