paul_marines Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Cum aniversarea fostei zi nationale de odinioara se apropie ma gandeam sa profit de ocazia de a bea un frappe alaturi de aliatii germani inainte sa incercam de luni pronuntia in rusa lui Tolstoi. Cei, aceia, cine, oarecine, orisicine, careva, cineva? doreste sa ne delectam cu un frappe si compania la aceiasi ora si la acelasi loc. Eu mi-am schimbat bateria la GPS si sper sa nimeresc cu mai mare usurinta unul din locurile disponibile la masa. Link to comment
yannlepantrec Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Eu vin cu siguranta! Link to comment
mike.omega Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Bietul MIO, daca a ajuns sa isi dea haina jos nu inseamna decat tuning In principiu as veni. Pe la o ora care inca imi scapa, tot sambata, o colega se marita si trebuie sa zic si eu prezent deci voi fi prin zona Link to comment
dreamlike Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Hopaaa, se intorc fiii risipitori ai clubului ... taiati vitelul cel mai frumos, destupati cea mai veche damigeana de vin, chemati cei mai tari manelisti si invitati toate televiziunile ca o sa fie show ca in vremurile bune, cand ne prindea cantatul cocosilor pe la inatalniri ... Eu, Cristina si pe cine-om mai gasi pe acasa suntem prezenti la locul si ora obisnuite. Link to comment
free_spirit Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 (edited) Salutare !! Vin si eu cu o intrebare menita sa destabilizeze bunul mers la intalnirilor; nu putem, azi macar, sa ne intalnim la...19.00??? Am o cantare la Techirghiol fix la 18.00 care nu dureaza foarte mult si care mi-ar permite sa ajung la intalnire in timp util, daca s-ar petrece aceasta, cu un ceas mai tarziu. Eu voi veni oricum. Sa-mi tineti un loc liber si un frappe la rece. Respect !! P.S. Udati gatlejul cu frappe si cola !! Edited August 22, 2009 by free_spirit Link to comment
Recommended Posts