Jump to content

Antipatii Pe Forum

Guest donraulo

Recommended Posts

Guest donraulo

hai sa facem si cum spui tu... eu ANTIPATII NU AM vis a vis de membrii acestui forum, in schimb am unele "sentimente" care se incadreaza la "indiferenta fata de unele atacuri aduse" din pacate asupra persoanei si nu asupra SUBIECTULUI dezbatut... ce sa-i faci mentalitatea...

era si mai este un cantec, care bine zicea... "nu conteaza cat de lung am parul/conteaca zat si cum gandesc/

PS...luatzi aminte :drinkers:

Bre Alexe, tu te astepti ca un iuzer ale carui interese sunt psihologia, care poate deja e psiholog (habar n-am) sa iti dea un raspuns clar?  :D   =))   ce gluma buna  :dizzy:

stiu, mah da' ma joc si eu cu el...

si-asa ma pliktisesk la serv...

Mie imi este antipatica gaşca de newtopicofili, relativ proaspat infiintata.

A! Si iuzaru', ca-mi sterge posturi si incearca sa se fofileze sa nu vina la Moeciu.

A! Si iuzaru', ca-mi sterge posturi si incearca sa se fofileze sa nu vina la Moeciu.

Nu ma fofilez bre...ti-am zis ca ori vin cu Alin, ori vin cu doi prieteni proaspat matizar...

...Motivul pt care nu ma suporti este din cauza superioritatii mele :banana: si rasiale, si intelectuale... si mai ales se datoreaza faptului ca ti-e teama ca nu cumva sa nu te duc eu la Hunedoara, in loc sa ma duci tu :) >- am nimerit-o? :D

Unde-i functia asta? :D

@donraulo - mata esti tare ciudat. Mai intai ai starnit un topic atat de animat incat am renuntat sa-l mai urmaresc ca insemna sa stau toata ziulica numai pe el (si mai nou nu ma mai plictisesc la munca), apoi ai vrut sa vezi cam cu ce ne ocupam sa stii cu cine ai de-a face.

Nu cumva matale vrei sa iti dai lucrarea de diploma cu titlul "comportamentul omenilor care n-au ce face la servici si se dau brambura pe net? - o noua epopee moderna a cunoasterii!"

Daca e asa lasa oamenii in pace! Ma ofer io drept cobai la psihanaliza! Si vorba aia "daca gasesti ceva prin capul meu arata-mi si mie! M-as bucura!"

Acu, sa nu te bosumflezi! Oi fi io un pic [mai mult] speriat de bombe si profund adept al teoriei conspiratiei, da' mai era o vorba "slujba-i slujba, drujba-i drujba" (parca am mai spus asta, nu?). Ce vreau sa spun: meseria la servici coane! Clar? :mda:

Asa, deci useri antipatici! Nu-mi vine nici unul in minte... Asta e bine, nu? :scarpin: Da' probabil ca io am devenit un pic antipatic unora... ata ete... acu o sa fii si mata pe lista!

PS pt dosarel, stii mata, tocmai vorbiram: azi sunt ciufut ca mi-a picat serverul si un switch! :wallbanger: Toata lumea e pe back-up si ma intreaba pe mine unde le sunt fisierele care le aveau pe server... acum s-au mai linistit pe la casele lor, si sefu a inteles ca nu se poate baza pe HDDuri de 80us$ pt server ... trebuie scsi... si din cand in cand sa-l mai asculti si p'ala de la tehnic ca n-o fi el prost degeaba!

Astea fiind spuse, merg si io pe la casa mea sa citesc o carte de 5 stele de productie Ireland, non smoked (pt cunoscatori ;) ), invechit la 12 ani (deci nu AGE ci AGED) pe care mi-a adus-o un amic... Cred ca o citesc din coperta in coperta... un cuvant nu-mi scapa!

Eu am antipatii faţă de:

- cei care deschid topicuri pe care trebuie să le citesc cu DEXul lângă mine, încă începând de la titlu, demonstrând astfel, încă o dată (de parcă mai era necesar) ineficienţa sistemului educaţional din ţara noastră

- panzer, pentru că nu se gândeşte şi la bieţii administratori de forum care muncesc zi şi noapte pentru a-l ţine în picioare (adică bei singur ? nu e frumos... şi aveam nişte havane proaspete pentru whisky, bune-bune, sâc, nu-ţi dau ! :tongue: )

- oamenii care aşteaptă să le pice din cer în loc să pună osul la muncă

- cei care nu citesc regulamentul şi protestează atunci când li se atrage atenţia că l-au încălcat, deşi forumul nu este un serviciu public, ci un domeniu privat (echivalentul unuia care s-ar gândi să deseneze cu degetele murdare de mâncare pe pereţii casei mele când vine în vizită)

Mai mă gândesc şi adaug.

in ultimul timp topicurile de genul acesta au rasarit ca ciupercile dupa ploaie. topicul Apatii nu ishi au rostul absolut deloc shi nu aduce nimic util forumului. dimpotriva, nu poate genera decat ura. donraulo, un asemenea topic lansat pe celalalt forum pe care mai apari te rezolva cu cateva zile de BAN. take care.

exista deja un topic de genul "iarta'ma" unde fiecare ishi cere scuze fatza de comportamentul nelalocul lui fatza de alt membru al forumului.

citandu'l pe NFS:

Acestea ziind fise...

Acestea fiind zise, se inchide!

- cei care nu citesc regulamentul şi protestează atunci când li se atrage atenţia că l-au încălcat, deşi forumul nu este un serviciu public, ci un domeniu privat (echivalentul unuia care s-ar gândi să deseneze cu degetele murdare de mâncare pe pereţii casei mele când vine în vizită)

Mai mă gândesc şi adaug.

sunt perfect de acord, dar, din fericire zic io, nu se va mai putea adauga.. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...