georgianp Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Am fost in weekend la predeal si am facut si inregistrare video. Cine doreste poate viziona inregistrarea http://jaycut.com/video/697485/preview Link to comment
Nasul Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 wtf? mai bine puneai un sex tape cu duduia din spate ca de trafic suntem satui. Link to comment
Salex Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Nu nu nu ! Mersul la munte in slapi, chiar si pe drum forestier, mi se pare ca merita popularizat. Daca v-ati fi intilnit (din greseala, deisgur) cu Bursucul si cu "gasca lui" v-ar fi batut cu cordelina uda ! Link to comment
EM!L Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Să înţeleg că aţi avut răbdare să vizionaţi capodopera? Link to comment
Nasul Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 da. primele 2 minute. dar unde sunt admini cand ai nevoie de ei sa stearga prostii? ca la altele... sunt primii. Link to comment
Mircea Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Daca moderatorul ti-ar da un warn acum pentru incalcarea Regulamentului? De ce ma rog ar trebui inchis acest topic? 2.6 Se interzice şi se sancţionează conform punctului 6.1 introducerea mesajelor care conţin: -.... - mesaje ce au scop de a atrage atenţia moderatorilor asupra unor mesaje din forum (aceste notificări se trimit către un moderator sau administrator STRICT PRIN MESAJ PRIVAT) - ... Link to comment
Nasul Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 (edited) Dar de ce, ma rog, v-ati permis sa inchideti alte topicuri mult mai interesante si mai informative????!!! Oricum sunteti niste comunisti. NB: http://dexonline.ro/search.php?cuv=comunism Dar lasand asta la o parte, Mircea.. esti offtopic. Te rog comenteaza putin pe baza subiectului. Edited August 25, 2009 by Nasul Link to comment
lascarica Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Să înţeleg că aţi avut răbdare să vizionaţi capodopera? Neeee dupa minutu 2 gata... Link to comment
Costi VLN Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) Să înţeleg că aţi avut răbdare să vizionaţi capodopera? PPPPPFFFFFF.Nu inteleg de ce si-ar dorii unii sa le vizionam drumetia.Una grande porkeria. . Edited August 26, 2009 by velican_costi Link to comment
vlad_andrei Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Omul a zis clar, cine doreste poate sa o vada...nu a obligat pe nimeni! Nu inteleg cine va pune sa dati click pe link daca nu va intereseaza si dupa aia sa comentati aiurea! Link to comment
madkat Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 De ar filma un drum frumos sau interesant, o valea Jiului, Cheile Bicazului, sau niscai Transalpina, Dichiu spre Piatra Arsa... nu same ol' shit - un dene nenorocit... Link to comment
BogdanG Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Daca intereseaza pe cineva am eu o delta facuta in regim off road Link to comment
titus Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Bogdane, te-ai laudat degeaba cu Delta aia. Link to comment
Recommended Posts