yannlepantrec Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Iata ca se sfarsi si vara si se goleste si orasul de musafiri. Cine serveste o portie de frappe sambata la 18 la clubul nebun? Link to comment
sebian Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Dispar pitzipoancele? Eu sunt in Braila we asta, sa-mi ascut sabiile ...da' we viitor cred ca apar Link to comment
free_spirit Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Salutare !! Pass this weekend ! Ne vedem saptamana viitoare !! Sa aveti pofta la frappe-uri. Respect !! Link to comment
Immortal Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 In lumina lipsei ofertelor, cu scuze catre Alex, pe care mi-e teama ca l'am pus pe drumuri degeaba, zic si eu pas, chitit, daca tot e sa fie 'in cadru' restrans', pe alegerea unor catorva beri Poate pe saptamana viitoare... Link to comment
paul_marines Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 De ce renunti asa usor Ady, au fost intalniri reusite fie ele si numai in ... 2 Link to comment
yannlepantrec Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 De ajuns ajunsesem , dar nu m-ati pus voi pe drumuri ca oricum veneam in Ct, si intalnirea mi-a intrat in reflex. Asa ca sa ramana pe saptamana viitoare! Link to comment
mike.omega Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 (edited) Maine incepe sesiunea de toamna Ne vedem dupa 1/2 lunii septembrie Edited August 31, 2009 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Eu am fost de serviciu si nu am putut fi prezent insa pentru sambata viitoare nu am nimic in program, deocamdata. Link to comment
MCojo Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Aha si de aia nu ai vrut sa vii sa bei un frappe cu mine si cu Iliuta... Link to comment
free_spirit Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Salutare !! Cu Alex m-am intersectat pe drumul catre Ovidiu, imediat dupa ce s-a terminat intrecerea cu barcile. Daca stiam ca esti asa de aproape, nene Vanatorule,te-as fi sunat si vedeam impreuna cursa.Eu am fost in curtea unde fac pregatire marinareasca, studentii de la academie.La doi pasi, practic, in dreapta, fata de tine. Ne vedem weekend-ul viitor. Respect !! Link to comment
Recommended Posts