Alezz Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Imi pare sincer rau daca am jignit pa cineva cu ceva,oricum este pacat ce se intample si cu DaciaClub si cu DaewooClub din cauza unor paranoici comunisti cara din pacate pt noi toti inca mai sunt si lucreaza in Militie. Imi pare rau chiar era ceva superb sa vezi atatia oameni diferiti uniti la un loc de o singura pasiune (dragostea pt un anumit tip de automobil). Conduceti cu grija si asta e pt voi (apropo ala care cade sunt eu ca nu le am cu bautura). Salut. Link to comment
FLEX Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 asta e pt voi (apropo ala care cade sunt eu ca nu le am cu bautura). <{POST_SNAPBACK}> E doar o lipsa de antrenament, se trateaza usor, dar ... scump! Link to comment
gigi-kent Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 da ce-ar fi daca daciaclub,daewooclub, eventual si oltcit club ar iesi in strada dau am face un memoriu la parlament.ce se intampla e total abuziv. sau ma gandesc la o chestie.daca s-ar lasa masinile intr-o parcare platita,s-ar mai lua cineva de intalniri? Link to comment
alexutup Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Mai oameni buni, cit timp parcati legal in afara semnului de parcare oprita/interzisa si nu va apucati sa va rupeti in figuri cu masinile - vezi liniute si intoarceri cu frina de mina- intreceri si alte chestii similare, nici poolitzia romana - ( care este ) - nu are ce sa-ti faca, doar sa vina Garcea si sa se dea smecher. Mai mult de a pune o intrebare de genul Ba ce faceti voi aici? la care sa se raspunda ceva de genul "uite nene eram in salon si il ascultam de domnu' care cinta la pian"....... nu au ce sa faca. Daca nu aveti droguri, si figuri competitionale pe voi au, cel putin, dreptul sa se uite la voi... Uite ma nene ce masinute frumoase avem...Drum Bun ! Link to comment
john Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 cel mult, dreptul sa se uite la voi... <{POST_SNAPBACK}> Link to comment
SORAN Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Nu stiu cine a avut ideea de a scoate intalnirile, nu stiu de ce va este atat de frica. Nu suntem foarte multi, rar de tot din cate imi amintesc vara vin mai multi. Sa parchezi mai multe masini acelasi model in acelasi loc nu e interzis, iar legea se refera la cu totul alte chestii. Chiar daca e interpretabil, nu cred ca o sa vina cineva vreodata sa ne filmeze masinile si sa ne trezim cu"surprize" acasa cum zicea cineva. Este aiurea asa ceva. Adica daca intamplator aveam masina parcata acolo si era chiar Daewoo dar nu aveam legatura cu clubul si sa zicem ca venea politia si filma eram si eu vinovat...mai ganditi-va si voi inainte sa spuneti asa ceva. La DAcia acolo se umplea, venea multa lume, era oarecum in drum, se ma ambalau motoare...la noi ce dumnezeu faceam stateam cu 2 capote ridicate simultan, vai ce flagrant incalcam legea... Eu zic sa ne intalnim in continuare! Link to comment
zoosy Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 si parerea mea ar fi aceeasi... sa ne intalnim in continuare Link to comment
alexutup Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Na, tocmai acum cind mi-am propus sa-mi iau si eu shalupa si sa vin la intilnire sa va cunosc si eu, iote nu se mai poate... Dragii mei daca totusi va razginditi si mergeti la intilnire ...anuntati-ma si pe mine.. Alex Link to comment
SORAN Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Puteam sa jur ca am mai scris aici un mesaj...oare cine si-a bagat coada? Chiar asa frik va este? Link to comment
claz Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 pst-pst! sorane! vezi ca ne intalnim pe langa academie. ne gasesti tu, da' sa nu mai zici la nimeni! te asteptam! > Link to comment
zoosy Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 pssst... eu stiam ca pe la floreasca pe undeva... hmm... ssssst sa nu ne auda nimeni Link to comment
dsign Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 desi risc sa-mi iau ban forever, o spun si o spun cu simt de raspundere: exista printre noi un anumit domn (pe care-l stimez din toata inima) caruia ii este frica si de umbra dinsului... Pacat, pentru ca din cite stiu eu, intilnirile au fost intotdeauna utile pt unii, distractive pt altii, ambele pt restul... Eu unul am invatat multe de la cei initiati, altii au invatat cite ceva de la mine (si nu ma refer aici la stilul meu de condus...) Eu vin in continuare la intilniri, si la Dacia si la Daewoo, pt ca ma simt bine alaturi de voi... Link to comment
zoosy Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 normal ca asa va fi si pe viitor... doar ca exista PM pentru detalii? sau nu Link to comment
SORAN Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Eu zic sa nu mai discutam amanunte aici...cand ne-om intalni vedem noi discutam atunci ca sa nu fie prb pe aici! Link to comment
valy Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 eu zic ca e o mare prostie si ca nu are rost sa nu ne mai intalnim...+ ca nu vad cu ce incalc eu legea daca ma intalnesc cu 3-4 prieteni intro parcare si vb anumite chestii...asa ca nu vad de ce va e asa de frica...atunci inseamna ca de ce ies cu prietena in parc sau poposesc pe o banca oriunde incalc legea...ca de...prostiii...eu zic ca nare sens sa stricam ce alti sau chinuit sa infaptuiasca o sa intalnire de oameni pasionati de un anumit model de masina care nu fac altceva decat sa vb si sa se sfatuiasca ...in concluzie... veniti al intalnire joi sa vb acolo...poate va dau eu o locatie de ce cumva vreti sa schimbati... Link to comment
Guest Mecmar Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 (edited) Sunt surprins placut de faptul ca acest subiect este pe larg dezbatut in cadrul forumului nostru si foarte multi colegi dezaproba sistarea intalnirii saptamanale. Se pun intrebari: ,,de ce nu se mai tine?'', se interpreteaza texte de legi, bineinteles subiectiv, etc, etc, insa la intalnirile care s-au tinut pana acum indiferent de conditiile meteo de afara foarte putini au participat. Daca tot nu se mai tine intalnirea saptamanala dragi colegi de forum, macar participati in fiecare joi la o intalnire generala in care sa putem bate recordul de prezenta stabilit in 20 decembrie 2004 cand au fost conectati simultan 275 de forumisti. :"> Dragi colegi bucuresteni, la intalnirea anuala de la Moeciu au participat woo-isti din Iasi si Bacau, iar voi aici la 2 pasi de casa... spuneti ca sunteti toti(?!) ocupati in acea seara? Sunt colegi care de-a lungul unui an calendaristic nu au lipsit decat o singura data si atunci motivati. P.S. Participarea la intalnire nu a fost obligatorie ci numai din placere. Edited March 15, 2005 by Mecmar Link to comment
VIPER Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 (edited) Am rugamintea (personala, ce-i drept, si deloc oficiala) ca daca cineva are de zis ceva concret, sa zica pana la capat, cu tot cu nume si ce trebuie. Nu de alta, dar eu, personal, m-am cam saturat de faze puerile cu "frik" & stuff!! Daca numai atata va duce kapul, la frik si nu altceva, mai aveti muuuuult de invatat/crescut! Pentru detalii: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2931 Edited March 15, 2005 by VIPER Link to comment
VAXXi Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Domnilor, încetaţi cu apropourile, aluziile, şi alte alea. DaewooClub nu mai organizează întâlniri săptămânale ! Până nu se lămureşte treaba cu autorizaţia, este treaba fiecăruia unde şi cum vă întâlniţi, dar o faceţi pe cont propriu şi proprie răspundere ! Link to comment
Recommended Posts