Lucman Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Politia vine si pleaca... nu are nici o treaba cu noi nici noi cu ei. Fiind baieti cuminti nu s-a luat nimeni de noi si nici nu se va lua... Link to comment
Alezz Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Pentru intalnirea din seara aceasta de 10 martie o sa vin echipat cu cartea tehnica a shalupei shi un fluturas de prezentare al uleiurilol OMV da fapt deja sunt in masina ca sa nu le uit asta asa ca sa avem despre ce sa vb in afara de anularea intalnirilor DaewooClub,ne vedem la 20:00 in percare . Link to comment
strumfuadi Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 io cred k o sa facem cap-compas spre pizzerie la cum e vremea afara.. Link to comment
pesteimputit Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 in concluzie mai venim sau nu? Link to comment
Alezz Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Daca ai fi citit cu atentie posturile dinainte si-au anuntat prezenta... @Zoosy @Senna @Alezz adik eu @Strumfaudi si altii (cred ca o sa vina mai multi ca niciodata) Link to comment
andreib Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Vax albina cu legea aia interpretata PROST. Nu are ce sa-mi faca daca ma intalnesc cu prietenii intr-un loc public atata timp cat nu fac scandal si nu deranjez pe nimeni. . Zic ca s-a facut taraboi pentru nimic si s-a agitat lumea degeaba. Daca nu se va mai face topic de intalniri putei faceti un forum(gratuit) la 3Xforum.ro numai cu intalniri ca sa va debarasati de responsabilitate. Link to comment
Ana Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 vin si eu. pot prezenta pentru cine e interesat efectele bolovanilor de gheata asupra spoilerului din spate de la matiz ("> Link to comment
Maryusrow Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 ALOOOOOOOOOO LEGEA E FACUTA SA FIE INCALCATA!!!!!!! Desi e prima intalnire la care apar si eu sper sa nu se gaseasca vreun militian sa strice totul asa ca Link to comment
dsign Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 vin si eu cu DACIA... hai sa vedem care pe care... Link to comment
Leutzu Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 (edited) Sa incercam sa intram in legalitate... Edited March 10, 2005 by Leutzu Link to comment
VAXXi Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Iată şi desfăşurarea poveştii întâlnirii motocicliştilor de la Arcul de Triumf, pomenită de Kali: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...=9617&hl=triumf Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 (edited) Mai baieti, ati innebunit? Io abia asteptam sa ajung acasa, sa va cunosc si na! vine legea lu' Hector Berlioz sa interzica nu stiu ce adunari? Mai se trezeste un mos prin Parlament si-i tuna un proiect de lege si ailalti care dorm o voteaza... Cred ca intilnirea aniversara va fi de bun augur si veti gasi o solutie, ca e prea devarata ideea cu intilnirile ca sa fie lasata balta! In plus, am sesizat oameni inteligenti p-aci, nu se poate sa nu existe solutie. Ca sa nu mai zic faptul ca la Palat, nu poate sa ma dea nimeni afara din parcare, ca vin cu copilu' la... pictura, na! Edited March 10, 2005 by voicu001 Link to comment
Alezz Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 O sa se gaseasca solutii cu primaria sau cu cine deaq se ocupa cu asa ceva. de la Flex: controleaza-ti limbajul, please, in legatura cu prietenii nostri de la DaciaClub.; considera ca ai primit avertisment. Link to comment
VAXXi Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Nu înţeleg ce treabă ai cu cei de la DaciaClub ? Link to comment
Alezz Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Daca nu au nici o treaba spune-mi si mie te rog ce instiintare ai primit de la politie sau reclamatie ca si eu ca tot romanu' vreau dovezi palpabile sa vad DE CE nu ne mai putem intalnii nu cu legi si alte chiestii care se bat cap in cap. Asta nu inseamna ca daca i-a imprastiat politia pa cei din alte cluburi o sa faca asa si cu noi pt ca nu au motiv, cu ce deranjez,pa CINE deranjez sa vina cu reclamatia(politia)semnata si discutam cu ei pa tema asta dar pana atunci sanatate si virtute sa avem ce bea si ce...conduce . Link to comment
VIPER Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 E foarte usor de zis, dat ti-ar conveni sa te duci la intalnire si chiar sa ai probleme cu Politia? Mie, sincer, nu. Prefer sa gasesc o solutie alternativa decat sa stau tot timpul cu ideea ca "daca"... Link to comment
dsign Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 O sa se gaseasca solutii cu primaria sau cu cine deaq se ocupa cu asa ceva <{POST_SNAPBACK}> ma fac ca nu am vazut treaba asta... daca vrei sa stii exista legaturi strinse intre cele 2 cluburi, unii avem si dacie si daewoo... te rog , pe viitor abtine-te... eu am fost aseara sa vad care e treaba, si cu toate ca ningea in draci, si daciaclub si daewooclub si-au tinut intilnirile, cu mentiunea ca s-a plecat in cafenea/pizzerie/restaurant, caci afara nu se putea sta... am fost la daewoo, i-am prins pe baieti fix cind plecau si m-am dus si eu la ai mei... nu deranjam pe nimeni cu intilnirile noastre, poate doar vreun paranoic din politie/primarie, care , din cite am observat nu prea are ce sa ne faca... bafta Link to comment
Shenck Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 INTILNIRILE NU SE MAI TIN! E treba fiecaruia unde merge Joi seara, fiecare face ce doreste. Cei de la DaciaClub , din cite stiu, nu au organizat intilniri pina acum. Daca citiva prieteni se intilneau , si din obisnuinta in acelasi loc, era jobu-ul fiecaruia , sa nu bagam in aceiasi oala o gramada de oameni. Intilnirile se vor tine doar daca obtinem aprobare de la primarie. Link to comment
gigi-kent Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 bey infractorilor ...care este... nu e voie sa se adune lume la un loc ca sa comploteze impotriva sistemului bey infractorilor care este... sa manance vio seminte capitaliste si sa se fumeze tigari capitaliste... care este... Link to comment
laurentziu83 Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 (edited) Bai Carpati, vezi ca aici e o discutie serioasa, nu loc de testat tastatura. ai word-ul, notepad-ul pentru asta. daca vrei sa spui ceva, atunci fa-o cu simt de raspundere, nu asa in doru' (...). ai trecut pe aici inainte de a scrie? Edited March 11, 2005 by laurentziu83 Link to comment
laurentziu83 Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 Nu e bine sa postez consecutiv, dar asta merita un post separat: http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t=733 Link to comment
Leutzu Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 (edited) Deci ceea ce s-a intamplat la dacia club si renault club este o manarie totala. Cat despre ceea ce scrie in lege...hmm...suna a politit politica. Si cum cu polititca...am ceva...va spun ca in locul in care stateam noi nu vor fi probleme, intrucat, din anumite surse am auzit ca politia a fost sesizata in cazut celor de la dacia, iar noi suntem intr-un loc in care nu deranjam ordinea publica asa usor Si in plus...las ca ii zic lu shenk Edited March 11, 2005 by Leutzu Link to comment
FLEX Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Bai Carpati, vezi ca aici e o discutie serioasa, nu loc de testat tastatura. ai word-ul, notepad-ul pentru asta. daca vrei sa spui ceva, atunci fa-o cu simt de raspundere, nu asa in doru' (...). ai trecut pe aici inainte de a scrie? <{POST_SNAPBACK}> laur, gigi scria la misto, mi se pare destul de evident Link to comment
Recommended Posts