mihaidd Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 prezent, dar nu stiu daca vin cu cielo Link to comment
cote_200502 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 (edited) Salut, Sunt un utilizator nou al acestui forum, as dori sa vin si eu. Am ceva probleme cu masina si sper sa ma puteti ajuta. In primul rand, pierde lichid din instalatia de racire (pompa de apa am schimbat-o acum 2-3 luni) si sunt nevoit sa completez periodic(la 2-3 zile) si in al doilea rand are un zgomot ciudat la motor intre 80 si 90 km/h. Merci! reason for edit: nu mai cita postul anterior. Edited September 2, 2009 by ileana Link to comment
Nubirosul Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Nu prea se inghesuie lumea pt astazi.Sa fie plictiseala mare? Link to comment
sNaKey Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Pe forum nu se inghesuie, acolo o sa fie destula lume. Prezent cu seminte (si suc). Link to comment
RaZoR-07 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Today's Birthdays4 members are celebrating their birthday today serban_pc(29), georgiana(26), Ami(33), craciun_bogdan_andrei(27) Daca nu vine, mergeti la ea acasa... > Distractie placuta! :drinkers: Link to comment
Dj_Dark Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) Toti asa gramada? . Eu prezent in parcare. Lma Ami si tuturor sarbatoritilor. Serbane poate ne vizitezi si tu deseara, promitem ca ne multumim doar cu seminte si cola . Edited September 3, 2009 by Dj_Dark Link to comment
darky Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Eu promit ca fac tot posibilul sa ajung acum vedem daca si reusesc Link to comment
sNaKey Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Cu Matizelul? E gata? La Multi Ani Ami!!!. Ne vedem diseara. Link to comment
NFS Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Nu "ne vedem diseara". E plecata la Oradea. Link to comment
Costi VLN Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 OOOOOOOOOO.Se anunta gramada mare diseara nu.Pai atunci ia sa ma alatur si eu.Ne vedem pe la 8-30 sau 9. Link to comment
RaZoR-07 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Pacat... si noi ne gandeam sa organizam o delegatie craioveana cu cei mai pupaciosi membri... Link to comment
ileana Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 Eu nu ma supar daca ii preiau pupaturile si i le transmit cand revine Asa ca va asteptam! Link to comment
NFS Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Pai puteti sa va organizati, numa ca o luati in partea ailalta... nu cred ca se va supara. Nu ne suparam nici noi, daca o luati totusi in partea asta! Link to comment
sNaKey Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Nu "ne vedem diseara". E plecata la Oradea. Eh, n-aveam de unde sa stiu. Mersi de informare. Oricum, ne vedem diseara! Link to comment
Rafi Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) prezent pe la 8 si un pic Edited September 3, 2009 by Rafi Link to comment
mihaidd Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) Vin cu cielo!!! > Cica e gata (adica pe roti ) Tin sa multumesc celor care urmaresc ce scriu, pentru warn-ul in continua crestere desi nu am incalcat reguli grave... (a se citi flame-rui, offtopic constant sau alte balarii). Pe IPB sunt si eu admin pe alt forum btw... asa ca chill. Ma rog, voi sunteti moderatori. 10x Edited September 3, 2009 by mihaidd Link to comment
Ami Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 ...Pot sa preiau pupaturile cand ma intorc... Link to comment
danker62 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 La multi Amiiiiiiii! ... n-am stiut ca esti Fecioara, o sa am grija sa sa te sarut cu multa blandete Link to comment
darky Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Din pacate eu am ajuns acasa acum vre-o 15 min ... asa ca iar am ratat Sper ca sapt viitoare sa pot ajunge Da veneam / vin cu matizelu ca e gata de ceva timp si chiar imi place cu l-au facut Link to comment
sNaKey Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Pacat. Se duse si intalnirea de ieri, plictisitoare la inceput (doar eu cu Alezzu si NFS) dar pe innoptate a inceput sa apara lumea. Unii la crasma, altii tot in parcare, a fost o intalnire calumea. Link to comment
Recommended Posts