Jump to content

Kit Vulcanizare Rapida

Recommended Posts

Domnu' asta e bune dar pe la vulcanizari...

Gindeste-te ca iti mai trebuie si pasta de etansare janta/cauciuc si un compresor bun dupa tine...

Cea mai buna solutie in caz de ramin sprayurile cu spuma si aer comprimat. Eventual si un compresor mic sau o pompa.

Sprayul nu baga presiune f mare dar e deajuns sa te tirii citiva km.

Am avut si eu o anvelopa reparata cu o chestie din asta la o vulcanizare. In anvelopa aveam un cui si tipul de la vulcanizare mi-a scos cuiul si a bagat dop d-asta, cred ca am mers 1 an si ceva cu dopul si nu am avut probleme cu el, am schimbat anvelopele, dar sunt convins ca mai statea dopul acolo.

Si ti-a reparat cauciucul fara sa-l dea jos de pe janta? Mi-au facut si mie roata din fata acum 1 an si 1/2, eu le ziceam sa insemneze pe janta si cauciuc un semn ca sa nu pierd echilibrarea si mi-au zis sa stau linistit ca nu e nevoie sa descalte cauciucul...N-am mai avut probleme de atunci ;)

Ideea era ca tre' sa dai jos roata altfel te chinui de timpesti sa gasesti cuiul, sa-l scoti, sa bagi dopu'...

Si daca ai mers putin pe "janta" sigur s-a desprins putin cauciucul de janta...

Cu sprayul e mult mai usor...asta era ideea... si e cam la acelasi pret...vreo 25-30RON de la 2+2 =4 :)

Domnu' asta e bune dar pe la vulcanizari...

Gindeste-te ca iti mai trebuie si pasta de etansare janta/cauciuc si un compresor bun dupa tine...

Cea mai buna solutie in caz de ramin sprayurile cu spuma si aer comprimat. Eventual si un compresor mic sau o pompa.

Sprayul nu baga presiune f mare dar e deajuns sa te tirii citiva km.

Ia baga un ochi aici :) ) --

aici --

si aici --

Si ... o parere !! :) )

Ideea era ca tre' sa dai jos roata altfel te chinui de timpesti sa gasesti cuiul, sa-l scoti, sa bagi dopu'...

Cu sprayul e mult mai usor...asta era ideea... si e cam la acelasi pret...vreo 25-30RON de la 2+2 =4 :)

Si atunci (ca si acum ceva timp) cand am avut cui in roata nu am ajuns sa merg pe roata - cuiul ramane in cauciuc si in ambele cazuri a ramas destul de etans, deci nu poate fi vorba de "mers pe janta". De chinuit nu s-au chinuit deloc sa gaseasca cuiul maxim 2 minute - in conditiile in care nu au dat jos roata de pe masina. Cu un patent in mana stanga a prins cuiul, l-a scos si imediat a bagat dopul.

Am avut si eu un spray de "vulcanizat" si nu prea m-a ajutat atat de mult.

Johnny buna ideea =))

Sprayul nu e o solutie definitiva dar te ajuta sa ajungi in primul oras...

Nu stiu citi au chef sa scoata cricul (mai ales in concediu cu portbagajul plin cu kkturi...al meu e asa in mod normal =)) ) sa ridici roata sa o invirti sa gasesti cuiul...

eu am avut bafta la 3 evenimente unul cu un cui pe laterala astupat cu spray in 5 min, iar al 2 lea cu o bucata de platband de vreo 10mm in cauciuc...noroc ca a fost in oras...si al 3 lea in parcare in graba spre servici... bagat spray in 5 min si a doua zi m-am dus la vulcanizare...

uite un filmulet pt. documentare :D

poza kitului e reala?

Bineinteles ca este reala,poate diferi culoarea ambalajului dar componentele sunt aceleasi.

iata un exemplu ...

post-13042-1252411858_thumb.jpg

Edited by johnny.t
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Salutare!

Ofer 35 de lei pe un kit + o rezerva, cu tot cu transport prin posta (sunt din Neamt). Daca as lua doar kit-ul, m-ar ajunge cat 3 reparatii facute la vulcanizare, fara sa ma murdaresc.

Daca esti de acord, lasa un raspuns si trimit adresa. Nu prea am facut pene pana acum, dar parca n-ar strica sa-l am acolo, sa fie.

Salutare!

Ofer 35 de lei pe un kit + o rezerva, cu tot cu transport prin posta (sunt din Neamt). Daca as lua doar kit-ul, m-ar ajunge cat 3 reparatii facute la vulcanizare, fara sa ma murdaresc.

Daca esti de acord, lasa un raspuns si trimit adresa. Nu prea am facut pene pana acum, dar parca n-ar strica sa-l am acolo, sa fie.

Da-mi un PM cu adresa si vedem cum facem .

Toate bune !!! drive.gif

• Like 1

Setul a ajuns joi, parca (scuze ca nu am postat atunci)- multumesc pentru propmtitudine.

Ce contine:

- burghiu

- tija insertie snururi

- un tub lubrifiant (pentru snururi, nu va ganditi la prostii)

- 3 snururi mici

- setul de rezerva, compus din 5 snururi mari, care se pot taia lejer in doua, deci se pot rezolva 10 pene

Sper sa nu imi foloseasca prea curand, insa le-am luat tocmai sa nu am nevoie de ele. Johnny, multam inca o data si vanzare buna in continuare!