Maniaku Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 asta e asa pt. fun!!! Am trait sa o vad si pe asta Matiz cu telecomanda!!! Simpatic nu???? Asta inseamna ca a ajuns ddestul de popular in Europa gandacul nostru(koreean)!!! Pareri??? P.S. Scuze daka sunt off-topic!!! Sa nu m-a batetzi Link to comment
NFS Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 asta e asa pt. fun!!! Pai atunci se muta la cafenea! Link to comment
Maniaku Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 se pare k nu sunt singurul kare nu are ce face pe la 2 noaptea!!! unii s-au gasit sa mute ei piesele pe tabla de sah!!! Link to comment
VIPER Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Matizul il pusesem si eu mai demult. Numai ca nu e deloc jucarie, este un automodel electric 1/10 cu tot ce-i trebuie (variator electronic de turatie, motor performant, pack de acumulatori, comanda proportionala). Eu inca il vanez sa-l adaug la colectie. Link to comment
Maniaku Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 oricum e super tare masinutza!!!! nu pre ma pricep eu la chestii de-astea cu regulator de turatzie et. da' as da o tura ku ea prin fatza blokului sa moara tzaranii de ciuda k am 2(doaua) Matizache Link to comment
Recommended Posts