dreamlike Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Incepand cu saptamana viitoare cine deschide topicul de intalniri este scutit sa lase spaga pentru ospatari, trebuie sa facem ceva cu comoditatea asta. Pana atunci, maine, ora 18.00 la Crazy Cafe - eu cu Crisitna si Alex suntem acolo. Altcineva? Link to comment
paul_marines Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Tu si cu care Chevy - Woo? ) Link to comment
law Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Nici noi ca saptamana trecuta am stat cu buza umflata dupa membrii clubului care nu mai veneau... Link to comment
yannlepantrec Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Io am fost si nu a venit nimeni pana la si jumate. Spatamana asta nu vin ca am o nunta de dus. Ne vedem sapt aviatoare? Link to comment
MCojo Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Pai noi veniram la ora prestabilita de Iliuta... 1900 Link to comment
Immortal Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Vin si eu cu craioveanca Link to comment
paul_marines Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Salutare Immo, astazi pi la 12 trecute fix cand ai iesit di la RTC nu te uitasi bre putintel spre dovlecel sa ne salutam cu adanc respect, ai? Asta e nu vrei si pace sa oferi cuvenitul respect celor de varsta inaintata Link to comment
dreamlike Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 Aseara am fost pe familii: familia Voicu, familia Grigorescu si (posibil) viitoarea familie Avadani. Cand am plecat de la inatlnire, in jur de 20.30 am vazut si visina coapta a familiei Cojocaru mergand spre casa, din pacate nu ne-au onorat si cu prezenta. Link to comment
law Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 La proxima ocazie ..si vi-l aducem si pe Iliuta galagie sa faca atmosfera. )) Link to comment
Immortal Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Salutare Immo, astazi pi la 12 trecute fix cand ai iesit di la RTC nu te uitasi bre putintel spre dovlecel sa ne salutam cu adanc respect, ai? Asta e nu vrei si pace sa oferi cuvenitul respect celor de varsta inaintata Nu ti vazusi wai...deh, indragostit Link to comment
Recommended Posts