mac_mar Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Stie cineva ce amortizoare mai bune sa pun pe o nubira 2 din 2005cu 85 000 km.Cele stoc sau cam inmoiat...e cam barca masina. Multumesc! Link to comment
renatremo Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Salut! Incarca amortizoarele cu ulei de motor sintetic si cu intaritor. Eu am schimbat uleiul din toate amortizoarele, cu un ulei de motor la care am adaugat un pic de intaritor. Am un mecanic care face acest lucru. Eu sunt multumit desi stiu ca voi primi reprosuri... Se pierde din confortul masini dar castigi in stabilitate in curbe... Daca vrei o recomandare de amortizoare... Kayaba... Sunt destul de bune dar pretul este mai mare decat cele originale... Salutari... Link to comment
lowlife Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Pot tine amortizoare gaz (kayaba) cu arcuri de fabrica (noi) ? sau sa-mi caut si alte arcuri? Link to comment
andreib Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Merg f bine cu arcurile standard. Eu am pe spate de 40.000km. PS: AI gasit amortizoare kyb la un pret mai bun sau tot 350-400ron/buc? Link to comment
lowlife Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Da, andreib, am gasit mai ieftin. De-aici am aflat de ei: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/20088-amortizoare-si-bucsi/page__st__40__p__525403#entry525403 Link to comment
Recommended Posts