Jump to content

Recommended Posts

M-am intors azi dupa masa de la Busteni si pot sa spun ca Eskimo-urile s-au descurcat exemplar. In timp ce un Audi A3 si un Passat se chinuiau sa urce o panta care ducea spre gazda mea eu am trecut glont. Mers pe Dn1 cu 120 fara probleme in conditiile in care ceilalti nu depasau 70-80km/h.

Si cum ti se par?

Ai mai avut si alt tip de anvelope de iarna pana acum?

Eram curios de o comparatie D Frigo - others brands.

:thumbl:

Acum dupa ce ne-am integrat in iarna pot spune ca sunt ok... dar nu spectaculoase...

La un moment dat era inca toamna tarzie prin 15 decembrie si am intrat normal intr-o curba tare unde era si polei si vorbeam la mobil si m-am rasucit cu 360 grade de am amutit ...

Noroc ca nu aveam mai mult de 40km/h si n-au fost urmari ... Poate daca aveam si pe spate de iarna nu ma rasuceam ... Cine stie...

Indiferent de gume lasati-o mai moale iarna!

Edited by Nu_stiu_totul

Montat gumele de iarna Sava S3 (este pentru prima data cand folosesc), diferenta de la cer la pamant.

Plusuri: aderenta mai buna chiar si pe uscat, directie mai ferma, absorb socurile mult mai bine in comparatie cu Debica Pasio (cele de vara cu care a venit masina din fabrica)

Minusuri: inca nu le-am identificat, astept sa vina si zapada ca sa vad cum se comporta...eventual un drum la munte ar fi indicat pentru a le testa in mediul pentru care au fost proiectate.

Ma bate gandul sa imi iau si pentru puntea spate ...

Sal ovi!Mersi mult de raspuns ,ideea este ca nu sunt in tara si vreau sa ma duc la un cimitir aici de masini ca pretu este destul de mic dar astia iti da ce anume ceri ,iar eu chiar nu stiu ce fel de janta sai cer dimensiuni ma refer !!!Sau cel putin o conpatibilitate cu alte marci !

Am sa adaug si la profil restul de info!!

leganza- model cdx,an 1998,manual 5 viteze ,climatronic etc

thx all! :osanale:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Azi am incaltat si eu pe Cielito cu 4 sandalute noi de vara. Pirelli P3000 la incredibilul pret de 160 de lei /bucata. Au un fasait placut la rulare pe asfalt bun, astept proba suprema pe ploaie la 120-140 km/h. Deabia dupa aia pot spune daca sunt totalmente satisfacut sau doar partial.

Cam asa arata:

anvelope%20pirelli%20P%203000.gifbig.jpg