Jump to content

Recommended Posts

Deci:

1. mai demult am citit despre site-ul ala ca-s dubiosi...

2. distribuitorul toyo si altele http://www.anvelope.ro/anvelope_select.php...b503e9916280f30

Eu as merge pe GY NCT5 daca sunt facute in franta sau germania pt ca dinastea am pe modus si sunt superincantat de ele. Si ala Proxes CF1 sunt bune dar stii cum e, de alea stiu din auzite, despre NCT5 stiu din experienta proprie. Dar NUMAI facute in EU de vest.

@Tommy, nu recomand nici dusmanilor Dunlop! Am vazut suficiente modele cu galme cat pumnul pe talon, chiar si fara sa fi fost atinse. Incearca Toyo Proxes T1R, iti spune 1 care nu voia sa mai auda de alte gume in afara de Good Year Eagle F1 GS-D3!

Ia sa vedem diseara :)

Am dunlop de vara acum sp200, si au aderenta buna doar pe asfalt fierbinte, altfel nu ma dau pe spate.

In schimb au rezistenta mare la inaintare pe ploaie, ceea ce nu am intalnit nici la continental.

Nu contest ca nu sunt bune aceste anvelope, dar nu prea am auzit multe pareri bune sau rele despre ele

Pt cielo eu zic sa fie suficient de bune toyo

Oricum ms. de sugestie @tolin

@tommy Cauciucurile tre sa le iua pt cielo pt ca acum e incaltat cu cauciucuri de iarna

TOYO TIRES PROXES CF1

185/60 R 14 H

Iar focusul (daca asta va ramane) o sa-l iau cat de curand :P

Edited by uskt2005

Referitor la : TOYO TIRES PROXES CF1

Ia uite aici: http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Somme...cePageID=8772#1

Esti sigur ca vrei sa cumperi?

Ce parere aveti despre Vredestein Quatrac 2? Stiu ca este all season dar am vazut multe pareri bune despre ele la teste. A avut cineva? Cum se comporta? Eu nu prea sar de 110/h si nu fac mai mult de 12-15 mii/an. Se merita?

Am gasit la un pret f convenabil urmatoarele 2 modele anvelope si va intreb care spuneti ca ar fi mai buna?

GOODYEAR EXCELLENCE 82 H

sau

DUNLOP SPORT 01 82 H

Multumesc

Ce parere aveti despre Vredestein Quatrac 2? Stiu ca este all season dar am vazut multe pareri bune despre ele la teste. A avut cineva? Cum se comporta? Eu nu prea sar de 110/h si nu fac mai mult de 12-15 mii/an. Se merita?

Am luat pana la urma DUNLOP SPORT 01 82 H 185/60/14

Intrebarea este... Sa le montez de acum sau sa mai astept sa se mai incalzeasca afara?

salut cunoscatorilor!

ma gandeam sa schimb gumele continental cu ceva mai serios, dar sunt intr-o confuzie totala.

in primul rand am inteles ca sunt mai bune decat toate 'prostiile' ce se gasesc prin supermarketuri, si am inceput cautarile pe net.

deci, prima intrebare este : la matiz pot pune si 155/70 sau numai 155/65 (intrebare pur tehnica, nu legala) voi avea probleme la rulare sau nu?

a doua intrebare : dintre toate produsele de pe net pana in 200 ron bucata, nu pot sa-mi dau seama care sunt mai bune (all season)

dunlop,kumho,vredestein ??? personal mi-au placut kumho, dar nu vreau sa cumpar cauciucuri dupa impresia artistica.

multumesc

EcoControl, EcoContact, EcoEtc.

Ce e eco e din clasa de jos, si daca nu au ce sa laude la ele lauda economia de combustibil.

Clasa de viteza spune de la sine ca nu e o anvelopa nemaipomenita.

Sa fim seriosi, nu am vazut niciodata vreo diferenta la consum de la o anvelopa la alta, decat pe ploaie.

Insa acolo sunt avantajate anvelopele in V ce arunca apa.

Partea nasola... e ca pe pe dimensiuni mici nu prea sunt anvelope first class, abia la dimensiuni mari unde si pretul creste.

Edited by Tommy