Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...

Treaba e cam asa: in eventualitate in care ar mai poposi niste bani pe la mine vreau sa scap cumva de zgomotul destul de ridicat din interior la viteze de peste 110 km/h.

Si pe aceasta cale cer niste sfaturi celor care stiu efectele acestor schimbari!

Gumele din dotare sunt Montana (alea cu care iese pe poarta fabricii)

Sunt putin deranjat de aceste zgomote adica atunci cand familia mea a reusit sa achizitioneze cielo-u (trecusem de la dacie 1310) ne-am gandit ca va fi alta viata, dar inca de la primul drum li s-a parut ca face prea mult zgomot si nu avea decat 120 km/h si drumul era bun.

Ceea ce voiam sa aflu e daca schimb cauciucurile vor elimina aceste zgomote destul de neplacute sau este necesara o izolare fonica corespunzatoare

...  Ceea ce voiam sa aflu e daca schimb cauciucurile vor elimina aceste zgomote destul de neplacute sau este necesara o izolare fonica corespunzatoare

Da, macar o parte (insemnata) din ele, vor disparea.

apropo de cauciucuri:ce ziceti de GoodYEar Eagle...sunt bune ca urmeaza sa ma echipez :D

facute in germania

daca sunt cele de pe clio (parca au si un gt2 la sfarsit) e varza si ele.

eu am invatat o chestie. nnu e indeajuns sa iei cauciucuri de la o firma serioasa, mai trebuie sa iei si un model mai deshtept. eu de ex as lua sawa dar un model mai bun/scump in loc de cel mai ieftin goodyear.

ce cauciucuri imi recomandati: 185 R14 pt. cielo.

ca m-a pus alx pe ganduri cu good year eagle. Stiti altceva...astea good year costa 64 euro bucata.altceva?

am pus pe suzuki marix ( marangoni) 175 75 r 14 (aveau si 185 si 195) din metro la 1.1 mil si 185 la 1.2 mil, profil in v si clasa de viteza h, la banii astia se super merita, du-te si arunca un ochi...