EM!L Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Dacă rămâne vremea frumoasă, facem o întâlnire astă seară după 19:00? Link to comment
EM!L Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 (edited) Eu am trecut pe la locul de întâlnire, în jur de 19:35, iar de sus "di la şuşea" nu se vedeau decât un Oltcit şi-o Dacie (parcă) aşa că n-am mai coborât Edited September 11, 2009 by EM!L Link to comment
EM!L Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 Nici azi nu se găsesc amatori? Link to comment
RaZoR-07 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 (edited) Eu am trecut pe la locul de întâlnire, în jur de 19:35, iar de sus "di la şuşea" nu se vedeau decât un Oltcit şi-o Dacie (parcă) aşa că n-am mai coborât Deh... daca treceai si joia trecuta... vedeai un Hyundai, dar mai catre balta, sub salcii, ca ameninta a ploaie. "> In ultima vreme intalnirile au cam avut de suferit... haideti sa punem punctul pe i si sa vedem de ce... O fi de vina ziua, ora, locul?... Stiu ca s-a mai discutat, dar e posibil sa se mai fi schimbat circumstantele care au contat atunci. Personal... ora e ok, dar merge si mai devreme sau mai tarziu, locatia actuala e ok dar nu ma deranjeaza schimbarea ei, ziua e ok, dar poate fi schimbata, insa nu VSD. Si mai avem o problema... mi se pare mie sau avem un nou moderator in filiala Craiova?... ce facem? da de beut ca e moderator sau dam de beut ca e moderator? Si vreau si eu warn pentru ca i-am atras in mod public atentia asupra acestei probleme de moderare. > Edited September 21, 2009 by RaZoR-07 Link to comment
EM!L Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 (edited) Propunere de locaţie pentru la iarnă: Play da de beut ca e moderator sau dam de beut ca e moderator? Si vreau si eu warn pentru ca i-am atras in mod public atentia asupra acestei probleme de moderare. > Dă, că nu-l doare...tastatura ) Cât despre dorinţă, poate Guru s-o îndeplinească Edited September 21, 2009 by EM!L Link to comment
RaZoR-07 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Da' ce?... tu esti in perioada de proba?... dai numai suspend?... > Link to comment
EM!L Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 (edited) Joia asta, ceva-cumva?! Văd că vremea încă mai ţine cu noi... Edited September 22, 2009 by EM!L Link to comment
RaZoR-07 Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Joia asta voi avea de scos la pensie un coleg, dar cred ca petrecerea se va termina suficient de repede si voi avea timp sa apar si eu. Ne mai auzim la telefon. Link to comment
EM!L Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 Ok. Oricum şi în cazul meu e valabilă treaba de mai jos: ora e ok, dar merge si mai devreme sau mai tarziu, locatia actuala e ok dar nu ma deranjeaza schimbarea ei, ziua e ok, dar poate fi schimbata [...] Link to comment
DGT Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Hai sa mai discutam de ziua de joi! Locatia pe timp de iarna sigur va fi undeva la un bar. Dar ziua de joi pentru mine este imposibila! Hai lunea daca V-S-D nu va place! Chiar si marti as putea strecura cateva ore! Link to comment
RaZoR-07 Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Practic discutia se reduce la stabilirea zilei, eventual orei, ca locatia... Craiova nu-i asa de mare ca sa fie o problema. Link to comment
EM!L Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 (edited) ziua de joi pentru mine este imposibila! Hai lunea daca V-S-D nu va place! Chiar si marti as putea strecura cateva ore! L/M/Mi (după)ora 18 (revenim la cea "de iarnă" ?!) Edited September 23, 2009 by EM!L Link to comment
RaZoR-07 Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Pana acum au ramas in discutie luni si marti... ceilalti?... o parere, o aluna, o maslina... Link to comment
RaZoR-07 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Se pare ca petrecerea de pensionare incepe cam tarziu si-mi incurca planurile... dar e posibil sa nu stau mult daca nu-mi place atmosfera, asa ca ramane sa ne auzim la telefon, desi am vaga impresie ca nu prea va inghesuiti... Link to comment
EM!L Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 Păi dacă suntem singurii doritori, nu are rost să te grăbeşti să pleci de la petrecere... Have fun! Link to comment
perfidus Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Eu n-am preferinte pentru zile. Poate sa fie oricare mai putin lunea, care prin definitie e o zi grea Prin eliminare ar ramane Ma/Mi dupa ora 18. Azi daca va adunati - indiferent de locatie - puteti sa-mi dati un telefon, desi inainte de ora 19:30 nu pot ajunge. Bafta! Link to comment
RaZoR-07 Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Centralizand preferintele exprimate pana acum, ar ramane MARTI... dar mai asteptam pareri. Link to comment
EM!L Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 După 1 noiembrie luni şi vineri (o dată la 2 săpt.) rămân singurele zile când voi putea s-ajung Link to comment
Recommended Posts