nicubarbu Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Elemente de tuning exterior Matiz de cea mai buna calitate (import Ungaria): - bandouri autocolante (cu colturi rotunde) - pleoape faruri - grile triple Alte elemente de tuning Matiz - importate din Coreea: - paravinturi - proiectoare ceata - eleron Astept PM de la cei interesati. Link to comment
vialy Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 (edited) spune si tu preturile , la toate , sa ne facem si noi o parere! ok sunt foarte scumpe eu le dau asa eleron matiz - voi il aveti la 1.700 eu il dau cu 1.400 negociabil pleoape matiz - voi le aveti la 850 eu le dau cu 600 negociabil si alte kestii - praguri si altele ... vialy_tico@yahoo.com iti iau clientii /40000000.gif' class='bbc_emoticon' alt=' ' /><' /> Edited March 12, 2005 by vialy Link to comment
bobi Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Mai ce de treaba sunteti! Dar stiti ceva,concurenta e intotdeauna bine venita.Problema acum consta in calitatea produselor.Vialy dupa cum stiu tu lucrezi in fibra de sticla.De ex parerea mea este ca anumite produse care sunt din plastic se preteaza a fi cumparate de la nicu .Fibra are o rezistenta ,iar plasticul alta .Sa nu mai vorbim de matrite.Nicu asa le cumpara, pe cand tu le faci cum poti tu mai bine.Deci dintr-o data se face diferenta ,tu ai publicul tau la spoilere praguri etc,iar nicu la produsele lui care din cate am vazut eu au alte standarde. Vanzare buna ,oameni buni. Link to comment
nicubarbu Posted March 13, 2005 Author Share Posted March 13, 2005 Vialy, cred ca avem categorii diferite de clienti asa ca nu te consider concurent. Eu ti-am propus o colaborare (dar asta doar in masura in care poti sa imi oferi toate actele fiscale si certificate de calitate necesare comercializarii legale a acestor produse). Daca doresti aceasta colaborare - bine, daca nu bafta maxima in continuare.! Ideea este ca amindoi ii putem ajuta pe posesorii de masini Daewoo sa isi infrumuseteze masinile facindu-le sa arate cit mai bine pe o piata extrem de disputata (poate ca asa va creste numarul cumparatorilor pentru gama Daewoo). Link to comment
VIPER Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Am vazut ca ai adus kit-ul de autocolante pentru Espero (bord, etc, etc), cu lemn. Nu ai si celelalte variante? Erau cu carbon, aluminiu, si lemn de diverse tipuri... Link to comment
vialy Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Salutare Bobi si Nicu Vreau sa va spun ceva ... eu sunt un distribuitor caut clienti care vor sa-si puna pe masina diverse kestii si n-au idee de unde cum si cat iar costa... eu iau totul de la o firma din craiova autorizata care lucreaza numai cu materiale din import ("deoarece fibra de sticla facuta in Romania e de toata jena"), firma asta lucreaza pt orice masina ... , cumpara matrite din germania si fac diverse spoilare,praguri,si altele, si crede-ma nu fac lucru de mantuiala dovada noi in Craiova avem cele mai tari olcit'uri si ele sunt facute tot acolo "faza e ca nu avem prea multe persoane interesate de tuning'ul exterior in craiova ... nu fac concurenta cu tine ... era o gluma ... dar preturile care le are situ' autodaewoo sunt exagerate ... bafta si tie pe mai departe salut Bobi Link to comment
VIPER Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Nu e fair-play sa intri peste vanzarea/reclama altuia si sa incerci sa i-o strici. Fa-ti subiectul tau separat la bursa si totul va fi OK. Cat despre preturile de la autodaewoo, eu ma uit acolo la piese in primul rand si preturile sunt ok! Link to comment
vialy Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 (edited) sorry daca ti-am stricat reclama... dar tu mi-ai cerut preturile ... vreau sa colaboram eu mai am un prieten cu el ma ocup ... spune-mi exact ce acte vrei sa vezi sau sa-ti trimit ... daca vrei ... m-ar interesa o colaborare ... nu am nimic de pierdut ... vreau sa avem amandoi de castigat ,, pai nu?? >- "> Edited March 13, 2005 by vialy Link to comment
bobi Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Ok Vialy,vezi daca nu-ti expui marfa cum trebuie? Acum ca ne-ai prezentat modul de fabricatie poate privim cu alti ochi produsele tale.Cert e faptul ca nu ti-ai facut un subiect la bursa si te-ai ales cu niste mustrari.Parerea mea ,ia legatura cu administratorii si fa-ti un topic destinat indeletnicirii tale pentru ca ar fi pacat sa dispari din forum.Multa lume are nevoie de serviciile unora ca tine si Nicu.Ce sa-i faci ,regulile sunt reguli si oricum adminii de pe acest forum sunt destul de intelegatori, nu cred ca daca vorbesti cu ei nu te vei intelege. Link to comment
VAXXi Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Domnilor, rugămintea noastră a tuturor este să nu vă aranjaţi afacerile în public, nu dă bine la imagine Vialy, deja ai fost avertizat; dacă îţi mai faci reclamă (prin asta înţelegând orice afirmaţie de tipul "pot să fac eu piesa X, la preţul de Y lei" în alt topic decât topicul tău de pe bursă), la revedere forum pentru 2 săptămâni. Avem reguli, le respectăm. Link to comment
vialy Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 (edited) am inteles, Sa'traiti am 90 % avertisment Edited March 13, 2005 by vialy Link to comment
octavian Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 spune si tu preturile , la toate , sa ne facem si noi o parere! ok sunt foarte scumpe eu le dau asa eleron matiz - voi il aveti la 1.700 eu il dau cu 1.400 negociabil pleoape matiz - voi le aveti la 850 eu le dau cu 600 negociabil si alte kestii - praguri si altele ... vialy_tico@yahoo.com iti iau clientii /40000000.gif' class='bbc_emoticon' alt=' ' /><' /> <{POST_SNAPBACK}> Baieti.. de la Oradea (Horguem...) am luat pleope Matiz cu 250.000 lei... >- Link to comment
tolin Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Asa, bine postat, sa inteleaga toata lumea cum se stabilesc preturile pe piatza romanesca ! Link to comment
john Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 de la Oradea (Horguem...) am luat pleope Matiz cu 250.000 lei... >- <{POST_SNAPBACK}> Tu esti cel mai aproape de Ungaria... >- Link to comment
body Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Salutare !am si eu o intrebare ? Pleoapele de faruri sunt gata vopsite sau nu sau sunt cromate? Bafta Link to comment
nicubarbu Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 Cele care le ofera autodaewoo.ro nu sint vopsite (trebuiesc vopsite) si nici cromate. Link to comment
octavian Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 cu 250? de unde?????? <{POST_SNAPBACK}> Va dau adresa celor din Oradea unde gasiti pleope. Mie mi le-au trimis nevopsite cu 250.000 lei, am luat un spray si...gata.(vedeti pozele in discutiile despre spoiler...) http://horguem.tripod.com/id11.html Apropo...am citeva adrese din Ungaria...va tin la curent cind am ceva preturi. Octavian Link to comment
bobi Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Vialy, Nicu Barbu asteptam replica...daca se poate. Link to comment
nicubarbu Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 Elementele comercializate de firma pe care o reprezint sint importate de la Rider Autor Ungaria. Precizez ca incepind cu data de 15 aprilie vom oferi produsele Rider Auto la pret de producator (in baza unui contract de distributie si reprezentare care se incheie in aceasta saptamina intre firma noastra si Rider Auto Ungaria). Nu stiu ce pleoape sint cele la 250.000 dar sigur nu e vorba de pleoapele pe care le vindem si noi pentru ca pretul acesta este sub cel de productie. Link to comment
bobi Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Cine poate sa-mi raspunda cum se prind ploapele de far si eleronul la matiz? Trebuie sa dau gauri si ce-i mai important in tabla? Link to comment
nicubarbu Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 (edited) Pleoapele pentru faruri ca si grilele pentru triple se fizeaza cu adeziv (dupa ce in prealabil au fost vopsite in culoarea caroseriei) Eleronul de Matiz are un dublu sistem de prindere bazat pe benzi autoadezive si 3 agrafe din plastic. Din pacate, pentru fixarea agrafelor din plastic, e necesara gaurirea hayonului. Detalii se pot observa aici. Edited March 22, 2005 by nicubarbu Link to comment
Catalin S. Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Salutare tuturor ! Am tot rasfoit forumul in seara asta si am ajuns si la acest subiect. Acum am o intrebare de 1000 de puncte: de ce topicul se numeste Tuning - Tico si Matiz si despre Ticozaur nu s-a pomenit nimic ? Ceva preturi, variante, sfaturi... Am tot vazut pe siteuri straine niste super tuninguri, la noi nu prea. ("> Deci, ma poate ajuta cineva ? Multumesc. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Moamaaa, Cataline da matale esti pe toate forumurile! Vezi aici Tico Made in Ro. http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...pic=607&st=200# PS: ma bucur ca nu ti-ai luat Logan. Link to comment
Catalin S. Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Salutare Zmeule... Pai ce sa fac si io tata... ? Doar stim cu totii vorba aia... Logan tot Dacie este, asa ca... sa fim seriosi. Merci mult pentru informatiile date in trecut. P.S. Nu sunt pe toate forumurile ci pe cele care merita. Intru, ma holbesc, ma inscriu (daca e cazul). Link to comment
Recommended Posts