Jump to content

Tuning Matiz - Import Ungaria

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Vreau si eu un set de bandouri laterale Matiz si vreau si o adresa sau nr. telefon unde se pot face comenzi de bandouri sau elemente de tuning Matiz-Tico (service -ul in Suceava la Daewoo il fac cei de la Betty Rout si m-au rugat daca dau de un importator de elemente de tuning Daewoo sa la dau de stire - in cazul lor e necesara factura). Nu platesc pana nu vad (am mai luat tzeapa cu un manual de service de Matiz care era doar un CD gol si spart) asa ca daca trimiti cu plata ramburs, ambaleaza-mi te rog in ceva transparent

kagemusha said:
[...]

Ti-l trimit eu pe CD, daca nu poti sa-l iei de pe net. Dupa ce verifici ca-ti merge imi trimiti si banii. :) >-

[faza cu cd-ul rupt tine de posta... am mai primit si eu reviste pe care le-au indoit, DESI INCAPEA INTREAGA IN CUTIE, ca sa-i rupa cd-ul...]

@nicu barbu

Un set de paravanturi pentru matiz ce modele ai si ce pret au ?

Nu sunt interesat de cele cu autoadeziv, daca ai de acelea care intra pe rama geamului da-mi te rog un PM

Multumesc

tolin said:
De la cine ai luat teapa cu manualul de service ? Da toate datele, de pe forum se poate obtine acest manual gratuit. Vrem sa stim si noi cine se ocupa cu asa porcarii.

Site-ul este www.auto-daewoo.gsign.biz. Le-am spus ca CD-ul a ajuns spart si i-am rugat sa-mi trimita macar manualul de Matiz (si nu si celelalte de Cielo ...cum era in pachetul lor) pe e-mail. Nu am primit raspuns. Mai mult, CD-ul (blank-ul)este un produs "no name" si avand ceva posibilitati tehnice de recuperare date am incercat sa vad daca macar contine ceva, insa fara succes. Daca aveti documentatia, indrumati-ma de unde sau cum pot sa o iau.

SMS said:
Ti-l trimit eu pe CD, daca nu poti sa-l iei de pe net. Dupa ce verifici ca-ti merge imi trimiti si banii. :) >-

[faza cu cd-ul rupt tine de posta... am mai primit si eu reviste pe care le-au indoit, DESI INCAPEA INTREAGA IN CUTIE, ca sa-i rupa cd-ul...]

Daca ai, vreau! Da-mi de veste pe necunoscutuadrian@hotmail.com :osanale:

• 9 months later...