Zizuu Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 (edited) cum am zis si in descrierea topicului: nu ma lasa la greu. o masina pe gustul meu, chiar daca sunt tanar si imi doresc o masina mai puternica si mai atragatoare, dar deh, nu sunt de bani gata sa imi ia taticu' nu stiu ce exotica si cum ziceam, e un Cielo din 2005, cumparat de tatal meu, dar care acum sta mai mult pe la mine! incerc sa il ingrijesc sa nu il incarc cu asa zise elemente de tunning (gen "Nike" pe luneta sau alte nebuneli...). e ca in fabrica, nu am avut accidente de cand am permis, am schimbat doar evacuarea la el, cu una tot de serie, nu cu una sport, am schimbat antena de la radio ca cea din fabrica se stricase. imbunatatiri ce i-am adus pe parcurs: am schimbat partea audio a masinii, am schimbat clasicul casetofon cu un JVC KD-G351, si boxele cu MTX-uri. in rest mai nimic. imi ajunge. poate o folie mi-as mai dori, dar sa strang bani ca e mai greu cand sunt student POZE: Edited September 11, 2009 by Zizuu Link to comment
Dumitru Cristian Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 (edited) Superba. Foarte intretinuta masina! Sa o conduci sanatos si fericit cati mai multi km! Felicitari si pt faptul ca lasi tiunnningul si faci ceva frumos si folositor. Cu cine a facut cunostinta numarul fata? Edited September 11, 2009 by Dumitru Cristian Link to comment
Zizuu Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 (edited) pe bune ca nu stiu, masina nu a fost a mea de la inceput si nu am de unde sa stiu toate cele, poate ca o sti tata, habar n-am Edited September 11, 2009 by Zizuu Link to comment
sergiuhusca Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Sa o stapanesti sanatos! Cati km are masina? Are instalatie gpl? 1 Link to comment
Zizuu Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 pai masina are 50 000 km rulati, nu am gpl. fidel benzinei Link to comment
ing3r Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos. Mergi pe aceeasi linie, nu pe modificari (tunning), ca masina va fi din ce in ce mai frumoasa. Ai grija de motor si nu neglija partea tehnica! Felicitari pt masina! Poate niste jante ar merge...si folia cum spuneai... Link to comment
Zizuu Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 multumesc mult eu sper sa pun si jante, dar am vazut ca cele originale sunt destul de scumpe si decat sa cumpar chinezarii care se ovalizeaza in timp, mai bine astept si as lua unele ca lumea. folie vreau obligatoriu Link to comment
ing3r Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Vezi ca nu toate sunt chinezarii...Si daca ai grija de ele nu se bulesc asa de repede...Folia intr-adevar arata frumos, dar neaparat omologata!!! Link to comment
EM!L Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Să te bucuri de ea fără probleme Link to comment
silviu4you2003 Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Foarte frumoasa! La fel de intretinuta ca a mea! Sa va purtati sanatosi si intradevar keep up the good work! Bine ai venit! Sfat: Folie omologata Jante pe 14 frumoase (vezi rial parca mai au pe 14) Becuri phillips premium sau vision to night, depinde cat de intense vrei Si bani de drum "> Link to comment
ing3r Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Sau mai bine xenon. E sfant! Link to comment
Zizuu Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 (edited) absolut totul trebuie omologat nu? si becurile si foliile si jantele, nu? Edited September 12, 2009 by Zizuu Link to comment
Dumitru Cristian Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 (edited) Becurile nu, folia da, jantele depinde daca scrie in talon sau cartea masinii daca dimensiunea 14" si latimea pe care vrei sa o pui. De exemplu la Nubira scrie 185/65R14 si 195/55R15 deci pot pune oricare din astea 2. Edited September 12, 2009 by Dumitru Cristian Link to comment
Zizuu Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 sa inteleg, daca pun jante de aceleasi dimensiuni nu trebuie omologate nu? Link to comment
zeneseu Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Nu ai ce omologa la jante daca respecti dimensiunile din talon. Link to comment
Zizuu Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 am inteles. multumesc! Link to comment
silviu4you2003 Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Spre exemplu eu am prins talonul asta de inmatriculare tip european ! Surpriza, nu mai scrie ce dimensiune au jantele! Am intrebat atunci la politie cand l-am luat (nici nu stiam ca o sami dea tip european , nu stiam ce-i ala ) )de ce asa simplu si fara prea multe mentiuni. Au spus ca asa sunt astea europene simplificate si oricum daca te opreste poti sa ai jante de 20 , el nu are cu ce sa compare ca nu mai scrie nimic in certificatul de inmatriculare Link to comment
Zizuu Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 interesanta chestia asta mc de info Link to comment
Zizuu Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 (edited) si inca o intrebare daca se poate... de unde pot sa fac rost de sticker DaewooClub.Ro si un eleron original? si la ce preturi? Edited September 20, 2009 by Zizuu Link to comment
banzay Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Am vazut un eleron mic pe luneta, cred ca ar arata mai bine depinde de gusturi totusi. Plus ca asta se gaseste si cam greu Cum stai cu folia si cu jantele? Link to comment
lascarica Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Atentie sa pui folie omologata RAR nu kkturi de prin magazine , nu toti militienii sint chiori. Plus ca se cer acte la ITP. Link to comment
Zizuu Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 nu am pus nimic inca... poate pana in iarna rezolv si ce eleron? o poza ceva se poate? Link to comment
Zizuu Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Atentie sa pui folie omologata RAR nu kkturi de prin magazine , nu toti militienii sint chiori. Plus ca se cer acte la ITP. normal! nu se pune problema sa nu fie omologata folia Link to comment
Dj_Dark Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 (edited) Daca vreodata schimbi jantele vreau eu capacele originale . In rest, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Cu xenon-ul eu zic sa stai cuminte. Nu se omologheaza si mergi pe barba ta cu el. In plus, la cielo sticla farului nu e clara si disperseaza foarte prost lumina, o sa-i deranjezi pe ceilalti. In ceea ce priveste eleroane si alte "tuningareli" mai tarziu. De obicei un styling se incepe de la jante. Sunt multe modificari utile ce pot fi facute. Daca rasfoiesti forumul vei vedea ce si-au facut altii pe la masini. Edited September 21, 2009 by Dj_Dark Link to comment
Zizuu Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 (edited) mc de sfat. oricum nu ma mai gandeam la xenoane ca am auzit si eu partea cu omologatul. mai bine las farurile originale si aia e. in legatura cu capacele: nicio problema, dupa ce iau jante, ti le vand! LE: inca o poza Edited September 21, 2009 by Mircea Majusculele iti functioneaza pe tastatura? Link to comment
Recommended Posts