Jump to content

Plenara De Sambata

Recommended Posts

Salutare !!

Azi , frappe-ul va fi inlocuit( in mod aproape fortat ) de activitati de interes culinar,de lunga durata. Adica, azi sunt la program de copt vinete. :) )

Si cum langa foc, nu poti sa stai decat pregatit cu "lichide"incompatibile cu sofatul, voi sari peste intalnirea asta, chiar daca imi pare foarte rau .

Daca va vin ganduri spontane de plimbare, ma gasiti in padurea de la Olimp, in plina actiune. Ca daca tot aprind focul, pe langa vinenetele alea, cu siguranta vor incape si cativa mici si cateva fripuri.Eu va astept. :)

Daca nu, va doresc sa aveti pofta la frappe-uri ! :)

Respect !!!!

Sunt liber ca pasarea cerului. Joi, mai pe seara asa, ne-am intersectat farurile pe Baba Novac mai jos de spalatoria lu Chinezu. Nu stiu daca m-ai observat dar eu ti-am observat dovlecelu. N-am avut de timp de semne/flash-uri dar urma sa zic ;)

Noi am ramas in zona si am raspuns "Prezent" sambata. A aparut si Laurentiu, care desi e membru dwc si are clio, a aparut cu un mertan cat o garsoniera de-a lui Mazare din programul social, asa cum ii sade bine unui fan de-al lui Guta :D . Bravo dom'le dar trebuia sa ne faci si noua o prezentare ... si daca tot am vorbit de domnul nostru primar, era si dansul prezent la Crazy.

@Mihai - scuze ca nu te-am mai sunat cand am plecat insa era trecut de ora 21.00 si am banuit ca nu mai erati in parc.

@Mihai - scuze ca nu te-am mai sunat cand am plecat insa era trecut de ora 21.00 si am banuit ca nu mai erati in parc.

Intradevar plecaseram...

Al naibii dom' primar nu m-a sunat ca vine la intalnirea dwoo-chevy... :grumpy:

ca sa nu-mi aud vorbe, adevarul e ca am trecut pe la 8 juma prin zona, dar nu mi-am convins consoarta sa oprim.

Am inteles ca nu poti opri pentru a investi in relansarea economiei constantene, totusi ai fi putut opri sa-mi dai prioritate. Nu am vrut sa postam amandoi la aceiasi rubrica de evenimente rutiere si mi-am mai uzat cu 1 micron faimoasele Ferodo SL. =))

Las' ca te prind eu in capitala...

AB nu pogadi!!! :spumelagura: