dreamlike Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Sambata, 12 septembrie, Cafe D'art, ora 18.00. Eu vin cu Cristina si sunt scutit de spaga la ospatari. Link to comment
yannlepantrec Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Prezent si eu. Urat cuvant ai folosit-se pronunta bacsis. Si cum de v-ati scutit? Link to comment
laurentziu83 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Vin si eu, dupa ce ma intorc de la Varna. Link to comment
dreamlike Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 @ Yann - daca nu sti de ce sunt scutit de spaga foloseste comanda search, subiectul s-a mai discutat . Sunt curios cum a scapat Laurentiu de baba de dedesubt ... Link to comment
free_spirit Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Salutare !! Azi , frappe-ul va fi inlocuit( in mod aproape fortat ) de activitati de interes culinar,de lunga durata. Adica, azi sunt la program de copt vinete. ) Si cum langa foc, nu poti sa stai decat pregatit cu "lichide"incompatibile cu sofatul, voi sari peste intalnirea asta, chiar daca imi pare foarte rau . Daca va vin ganduri spontane de plimbare, ma gasiti in padurea de la Olimp, in plina actiune. Ca daca tot aprind focul, pe langa vinenetele alea, cu siguranta vor incape si cativa mici si cateva fripuri.Eu va astept. Daca nu, va doresc sa aveti pofta la frappe-uri ! Respect !!!! Link to comment
laurentziu83 Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Lasa ca va zic diseara cum am scapat, s-ar putea sa nu ajung la cta in timp util. Link to comment
paul_marines Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 De la Brasov multe salutari si frappe recccceeee. Cu siguranta va exista un next la care sa fim impreuna. Link to comment
mike.omega Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Sa te zic sau sa nu te zic unde te-am vazut joi? Link to comment
mike.omega Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Sunt liber ca pasarea cerului. Joi, mai pe seara asa, ne-am intersectat farurile pe Baba Novac mai jos de spalatoria lu Chinezu. Nu stiu daca m-ai observat dar eu ti-am observat dovlecelu. N-am avut de timp de semne/flash-uri dar urma sa zic Link to comment
paul_marines Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 (edited) Din nefericire aveam okii mici. Scuze. Vineri la ora 6 am am luat-o inapoi. Mikey, vigilent dar nu foarte exact. Edited September 12, 2009 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 Noi am ramas in zona si am raspuns "Prezent" sambata. A aparut si Laurentiu, care desi e membru dwc si are clio, a aparut cu un mertan cat o garsoniera de-a lui Mazare din programul social, asa cum ii sade bine unui fan de-al lui Guta . Bravo dom'le dar trebuia sa ne faci si noua o prezentare ... si daca tot am vorbit de domnul nostru primar, era si dansul prezent la Crazy. @Mihai - scuze ca nu te-am mai sunat cand am plecat insa era trecut de ora 21.00 si am banuit ca nu mai erati in parc. Link to comment
laurentziu83 Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 (edited) Pai va faceam prezentarea, da erati cam grabiti, asa ca nu v-am mai retinut... am fost cu Mert-ul pentru ca venisem cu ai mei, nu erau sa se inghesuie in clio. Edited September 13, 2009 by laurentziu83 Link to comment
MCojo Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 @Mihai - scuze ca nu te-am mai sunat cand am plecat insa era trecut de ora 21.00 si am banuit ca nu mai erati in parc. Intradevar plecaseram... Al naibii dom' primar nu m-a sunat ca vine la intalnirea dwoo-chevy... Link to comment
dreamlike Posted September 19, 2009 Author Share Posted September 19, 2009 Azi se prezinta careva? Link to comment
yannlepantrec Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Eu vin sigur! Link to comment
Abram Burel Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 N-am vrut sa mai deschid inca un topic de Constanta (ca sa nu-mi aud vorbe), asa ca de data asta am lipsit. Adevarul e ca am trecut pe la 8 juma prin zona, dar nu mi-am convins consoarta sa oprim. Link to comment
paul_marines Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 ca sa nu-mi aud vorbe, adevarul e ca am trecut pe la 8 juma prin zona, dar nu mi-am convins consoarta sa oprim. Am inteles ca nu poti opri pentru a investi in relansarea economiei constantene, totusi ai fi putut opri sa-mi dai prioritate. Nu am vrut sa postam amandoi la aceiasi rubrica de evenimente rutiere si mi-am mai uzat cu 1 micron faimoasele Ferodo SL. Las' ca te prind eu in capitala... AB nu pogadi!!! Link to comment
MCojo Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 ...mi-am mai uzat cu 1 micron faimoasele Ferodo SL. Asta este pretul (cam ieftin ce-i drept) pentru ca nu participasi la frappe-iada... Link to comment
paul_marines Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Asta este pretul (cam ieftin ce-i drept) pentru ca nu participasi la frappe-iada... Ai sa intelegi cand va fi Iliuta la liceu Link to comment
MCojo Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Facem pariu ca deja este?! Link to comment
Recommended Posts