Den Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Din punctul meu de vedere s-a meritat aceasta mica excursie.Prima parte din zi a fost pentru cheile dambovicioarei,a doua parte pentru bran. Foarte multe peisaje pe cheile dambovicioarei si foarte multe pensiuni/locuri de cazare.Pacat de micile atentii lasate in urma de diversi turisti.Calitatea drumului e asa si asa.Nu prea ai cum sa ajungi la treapta a treia...Destul de ingust pe alocuri cu mici capcane. Drumul se poate face pe jos pana la cabana brusturet cam in 2..3 ore. 3 Link to comment
EM!L Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Foarte multe peisaje pe cheile dambovicioarei si foarte multe pensiuni/locuri de cazare Mulţam de poze. Într-adevăr superbă zona Cheilor Dâmbovicioarei. Ultima dată când am fost (după o lungă perioadă de absenţă) a fost în iarna lui 2007. Când eram copil, aproape că nu era vară în care să nu merg cu ai mei acolo. Link to comment
Salex Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 (edited) La ultima mea vizita in Pestera Dambovicioarei, am vazut niste chestii f. dragute. Dupa citeva zile de cautari am reusit sa gasesc citeva poze : Edited September 18, 2009 by Salex Link to comment
lascarica Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Superb ...banui ca ai fost iarna de ai prins gheata? Link to comment
Salex Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 (edited) 16 Februarie 2007. Afara nu era frig, mult peste temperatura inghetului, insa in pestera se mentinea o temperatura constanta de vreo -2 -3 *C. Ultima poza a fost f. apreciata pe un site dedicat pozelor facute de amatori si a primit titlul de "Sezatoarea pinguinilor" Edited September 18, 2009 by Salex Link to comment
Den Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 (edited) Oh da.Stiam ca lipseste ceva.Eram umpic dezamagit dupa ce am vizitat pestera si nu stiam ce mi-a lipsit.Asta era.Deosebite poze.Pacat ca acum au montat balustrade.Bine ca nu sta nimeni sa vada ce faci,dar cam strica metalul ala in campul vizual. Edited September 18, 2009 by Den Link to comment
Recommended Posts