Dj_Dark Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 (edited) Se vede foarte bine. Ar fi buna si o poza cu locul exact unde le-ai montat pe grila si traseul de furtun pe unde l-ai trecut pana acolo. . @uskt. As da si eu comanda de un set insa nu stiu cum o sa ne intalnim vineri, intre ce ore esti in Bucuresti ? Eu sunt disponibil dupa ora 4 jumate 5 fiindca pana atunci nu cred ca vrei sa ajungi unde lucrez eu, vei face o ora cel putin. Edited September 16, 2009 by Dj_Dark Link to comment
andreib Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 @Lascarica: regleaza-le mai jos ca speli si luneta asa, se cunoaste dupa cata apa siroieste in jos dupa ce stropesti ) . Link to comment
Dj_Dark Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 S-ar putea sa fie apa directionata de stergatoare care se scurge dupa trecere. M-am hotarat imi pun si eu . @uskt Merci! Link to comment
lascarica Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 (edited) @Lascarica: regleaza-le mai jos ca speli si luneta asa, se cunoaste dupa cata apa siroieste in jos dupa ce stropesti ) . Precum spuneam mai sus treaba cu reglatu pe masina daca nu ai ce-ti trebuie poate deveni un motiv sa cauti tesla... Urmeaza sa-mi fac ceva mai acatarii pe la servici si o sa le reglez mai bine. Oricum raza de imprastiere e f...re de mare era ud si asfaltu pe linga masina... Edited September 16, 2009 by lascarica Link to comment
Mircea Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Un cod de piesa ne zice si nou careva? Link to comment
lascarica Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 Mirceo si tu Brutus? pui pe Lacetti? Mosule tirziu am aruncat ambalaju... Poate focsaneanul nostru sau unul din amatorii din Bucuresti care vor intra in posesia lor cit de curind vor pune codurile. Cred ca sint 2 itemuri deoarece au venit in pungi separate nu la set cum am vazut la Dacii cautind furtunase. Link to comment
Viktor Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=46117 Link to comment
uskt2005 Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Un cod de piesa ne zice si nou careva? GM# 12782509 GM#12782508 Astea? Sau caut alte coduri? Link to comment
ALiCE Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 http://www.astra-g.pl/printview.php?t=1596...4572d883979932d pentru poze Link to comment
lascarica Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 Sint si codurile ceva mai jos in poze. Link to comment
EnZo Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Azi mi'au ajuns si mie 2 seturi de la userul: uskt2005 ! User super de treaba coletul a ajuns in stare perfecta . Revin cu poze mai pe seara sau maine facute cu camera ca cu tel nu ies. Link to comment
Dj_Dark Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Am reusit sa le montez si eu in week-end. Nu am mai facut filme fiindca se stie cum bat deja. Am folosit instalatia existenta pe masina, putin modificata. Diuzele au fost montate in grila de plastic in dreptul celorlalte. Primele impresii: Pompa asigura un debit suficient, inbunatatire substantiala a spalarii parbrizului insa nu toate lucrurile sunt roz. Detaliez: Daca se regleaza duzele sa bata bine stand pe loc, la viteza de peste 50 km/ ora apa se prelinge pe parbriz in partea de jos fiindca "perdeaua" este foarte usor influentabila de curentul de aer (picaturi mici=greutate infima). Drept urmare eu am ajuns la un compromis in care bat binisor si la viteza dar la semafor ud luneta (si probabil si parbrizul celui din spate, n-am incercat cu cineva in spate). Per total ma declar multumit, avantajele depasesc micile neajunsuri. Link to comment
Viktor Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Cum credeti ca vor "bate"daca sint montate in locul celor de pe capota? Link to comment
Dj_Dark Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Nu stiu sincer. E posibil sa bata mai bine (unghi mai mic fata de orizontala) sau mai prost (debit insuficient de puternic la pompa). In orice caz vor arata foarte urat pe capota, la mine iese din discutie. Link to comment
closchkutza Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 La Matiz credeti ca ar arata urat(montate in locul celor standard)? Link to comment
martiz Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Nici nu stiu daca sunt on sau off topic Duze tip perdea matiz. Link to comment
Viktor Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Dj_Dark. Stii care este distanta de la baza orificiului pina sus si diametrul duzei? Link to comment
Viktor Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Multam lascarica. Ma gindeam sa prelucrez duzele (care inca nu le am) si sa le las cit mai jos in capota. Citeam acu pe astraforum, cum ca, cele de Clio tot tip perdea sint doar ca nu gasesc nici una sa vad cum arata. Link to comment
lascarica Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Nu prea ai ce la aste sa prelucrezi sin cam subtiri in "carne". Oricum nu se vad intra sub capota Link to comment
Viktor Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Aha. Zic, daca duza ii scoasa prin capota pina la baza orificiului (insemnat in poza) poate nu arata naspa. Voi verifica totul in amanunt, sa vad ce si cum se poate. Link to comment
lascarica Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Mosule Nexia ta nu e Cielo? Parca asa stiam... La Cielo se pune pe masca de plastic de sub stergatoare... ce treaba ai cu capota? Nu ai citit ce am scris pe la inceput? Link to comment
Viktor Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 ce treaba ai cu capota? Pai ce treba sa aiba, ma gindeam sa fie montate in locul celor actuale.Cum vor arata si cum vor bate ramine cu semnul intrebarii. Link to comment
lascarica Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Domnu' daca le pui pe capota bat ca xxxx ...peste parbriz plus ca arata si nasol... Astea sint facute sa le pui cit mai razant cu parbrizul. Plus ca nu modifici capota deloc sau circuitul vechi... Link to comment
Recommended Posts