eugen_pustiu Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Multumesc pentru raspunsuri!Saptamana care vine o sa i dau injectorul jos so i sa l inversez cu altul sa vad ce se intampla.Bujiile le am schimbat intre ele si tot acelasi piston nu functioneaza cu o bujie functionala.Ma mai gandesc la tacheti poate ...daca sunt ca la matiz trebuie sa fie mecanici si se regleaza...app distanta o stie cineva de la tacheti??Despre "jagoman" am cautat si am gasit pe net numarul lui de tel(ptr colegul stefanudrea):0726149049.Inca nu am sunat ca e tarziu:d Link to comment
DUNE Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Multumesc pentru raspunsuri!Saptamana care vine o sa i dau injectorul jos so i sa l inversez cu altul sa vad ce se intampla.Bujiile le am schimbat intre ele si tot acelasi piston nu functioneaza cu o bujie functionala.Ma mai gandesc la tacheti poate ...daca sunt ca la matiz trebuie sa fie mecanici si se regleaza...app distanta o stie cineva de la tacheti??Despre "jagoman" am cautat si am gasit pe net numarul lui de tel(ptr colegul stefanudrea):0726149049.Inca nu am sunat ca e tarziu:d multumesc pt raspunsul prompt!o sa il contactez curand! Link to comment
lascarica Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 BRC - pret 80 RON + transport. YM: jagopap Email: jagoman @ gmail.com VF: 0726-149049 Digi Mobil: 0771382800 Sper sa nu se considere reclama... Nu am nici o treaba cu omul... Link to comment
Recommended Posts