cosmin_cosmin_1 Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Daewoo Matiz, an fabricatie 2004 Dotari: - geamuri electrice - cotiera - senzori parcare - oglinzi reglabile din interior - alarma cu inchidere centralizata - dvd player - aer conditionat Pret: 2500 euro negociabil Pentru a contacta proprietarul, sunati la 0747889053 Matizul este inscris in Ramnicu Valcea Link to comment
sergiuhusca Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Cateva fotografii poti pune? Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 da,am mai multe, dar nu le-am avut la indemana cand am postat anuntul. deseara le adaug Link to comment
skrantit Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 da,am mai multe, dar nu le-am avut la indemana cand am postat anuntul. deseara le adaug abia astept pozele. Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 ca dotari, trebuie adaugate si: - folie neagra pe geamuri omologata - bujii ngk iridium Link to comment
steph Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Cat de rau a fost lovita in spate? I-ai pus metabond? Link to comment
smailmiami Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Ce culoare este mai exact ? Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 din ce am inteles, motorul a primit metabond cu mult timp in urma, de cand a inceput proprietarul sa fie reprezentant metabond. culoarea este un maroniu, comun pe matiz, nu stiu codul. despre lovituri habar n-am daca a fost lovita sau nu, cel mai bine intrebati proprietarul, la telefon. stiu doar ca si-a schimbat de curand radiatorul de aer conditionat cu unul nou, cel vechi s-a fisurat Link to comment
Recommended Posts