Guest Mecmar Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Pe masa calculatorului am un super woofer pe care scrie: MECMAR - MULTIMEDIA SPEAKER SYSTEM. Link to comment
aztec Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 prin '97-'98 cand a aparut primul chat pe pagina evenimentului zilei, parca inainte de boomul mircului, citeam cate ceva despre cultura azteca(mexic) si dacica... cum majoritatea celor dacice sant cam oupate si nu vreau sa le clonez, am ramas de atunci pe net ca aztec. pe toate forumurile si paginile in general sant aztec de atunci si nu-mi pare rau, rar mai folosesc moskon (rege dac) Link to comment
MikeTekRacing Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Prin 95-95 in liceu faceam tot felul de programe (C,fox pro) si cum Mihai Constantin-Pau mi se parea prea banal, ma semnam MikeTek. La inscrierea pe primul forum (F1racing.net) mi-am pus un Racing la final...si de atunci sunt MikeTekRacing peste tot. Link to comment
tico_RS Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 la vremea aia imi placea f mult fabia rs, avea un prieten al unui prieten si eram fascinat, acum il tin in ciuda lui dsign, l-as schimba doar cu tico_gti sau tico_tdi Link to comment
Leutzu Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Hmm...de unde am nick-ul??? Pai acum cativa ani cand "am dat" si eu de internet si de mIRC intram cu nick-ul Kabal - inspirat din cartea Sfanta a Evreiloe (Kaballa), dar fiind un nick cam agresiv, am zis sa fie ceva mai "soft" si am ales Leutzu (este un animal pe care il apreciez foarte mult), si de atunci peste tot pe unde sunt pe net (ma refer la forumuri) sunt Leutzu. Link to comment
bobi Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Simplu ,e numele meu(porecla ,ca in bolintin e cu totul si cu totul alta ciudatenie de nume).Daca apare pe undeva divizia tot eu sunt.De la documentarele despre al 2 lea razb mondial.A trebiut sa ma semnez intr-o zi si ma uitam pe discovery si iata nimereala. Link to comment
dan22y Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 pai tot incercam acum vreo 3 ani sa ma inscriu pe un site si tot imi dadea eroare asa ca am ales dani (prenumele meu) si am intercalat si varsta => dan22y ... Link to comment
dadyDei Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Eu as vrea sa schimb Nick Name-ul ! Se poate ? Dintr-un exces de bucurie ca am descoperit DaewooClub mi-am dat numele (ma gandeam eu ca sa fie cat mai credibil !) si nu ca mi-ar parea rau de treaba asta dar mi-ar place sa-l schimb.Rog administratorii Forumului sa ma ajute ! Multumesc. Link to comment
NFS Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 La mine e simplu... Need for Speed a fost jocul meu favorit. Link to comment
Shenck Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 @Florentin: ZI si cum ca nu suntem grupul mamelor omida pasionate de schimbarea nick-ului Link to comment
Gerula Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Din spirit naţionalist. Cred că aşa m-ar fi strigat prietenii "tarabostes" cu douamii de ani in urmă. Zamolxes Link to comment
expero 16V Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Eu m-am inscris prima oara pe Autoshow. Si cum aia-s smecheri acolo si au nunmai masini tunate ma simteam frustrat cu al meu esperooo de 1.5 drept care m-am gandit la un nick mai impresionabil -rau - periculos > Expero 16V - expero a facut misto de mine un prieten care mi-a zis in prima zi cand mi-am luat masina : " Ce faci bai expero?" iar 16V erau tocmai valvele alea cu care-i impresionam pe aia de pe forum . M-am inscris aici ( la sugestia lui Mongoose) si fiind intr-o lipsa de inspiratie mi-am pastrat nickul . Intrebare: Cum sa-mi schimb nickul astfel incat sa stie lumea ca tot eu sunt ( expero )?? Link to comment
iuzar Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 expero cred ca e perfect ... eu, iuzar am facut exact invers ca expero... tot pe autoshow ma uitam la nick-urile lor fioroase si m-am gindit ce poate fi mai "fioros" decat iuzar? Link to comment
totti Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Simplu: Imi place echipa AS Roma, iar "Il Capitano" e genial... Link to comment
van den plas Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Spre surprinderea multora, nu toti designerii auto sunt italieni. Unul dintre "ceilalti" a fost si Van Den Plas. A lucrat in special pentru marcile britanice, astfel ca in decursul anilor au aparut numeroase versiuni hiperluxoase de Rolls Royce, Bentley, Jaguar, Aston Martin sau Austin, care si-au adaugat la denumire si particula "Van Den Plas". Deci, acest nick name are legatura cu domeniul auto si in nici un caz cu fotbalul (Van Basten) sau cafteala (Van Damme). In consecinta, exper io ca distinsii colegi care m-au mai botezat, au pregatit deja ceva miei, ca tot se apropie pastele. Link to comment
strumfuadi Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Pe masa calculatorului am un super woofer pe care scrie: MECMAR - MULTIMEDIA SPEAKER SYSTEM. daca imi spui shi ce marca e monitorul tau, poate aflu shi parola! ontopic: strumfuadi a fost primul nick pe care l'am folosit la yahoo.. apoi.. cam peste tot.. nu de alta, dar mi'e lene sa tzin minte nick'uri shi alte fristas-tristas.. Link to comment
florinbad Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 FlorinBad vine de la numele meu. Bad nu vine de la "rau" (ar vrea Zalmoxe ) ci de la altceva. Prietenii stiu de unde vine... "> Link to comment
Shenck Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Van Den Plas. si eu care credem ca vine de la van der Vaals > Link to comment
van den plas Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 si eu care credem ca vine de la van der Vaals > <{POST_SNAPBACK}> Chimistu' ? Link to comment
expero 16V Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 In consecinta, exper io ca distinsii colegi care m-au mai botezat Exper ca n-ai si tu pretentii acu' de vreun berbecut Bad nu vine de la "rau" (ar vrea Zalmoxe ) ci de la altceva. Prietenii stiu de unde vine... "> <{POST_SNAPBACK}> AAAAaaa ...Prietenii?!?! Cred -sper ca prietenele ca altfel :"> Link to comment
iuzar Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Bad nu vine de la "rau" (ar vrea Zalmoxe ) ci de la altceva. Prietenii stiu de unde vine... "> <{POST_SNAPBACK}> iegzact, prietenii stie... Link to comment
van den plas Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Exper ca n-ai si tu pretentii acu' de vreun berbecut <{POST_SNAPBACK}> Nu berbecut, ca berbec sunt si eu. Niste mielute insa ar merge, dar sa nu le faci felul, ca eu vreau sa le dau la cioban, sa le salvez de haitele de romani nesatuli, care vor bantui halele si macelariile. Link to comment
test_driver Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 La mine e simplu, inainte aveam o manie sa conduc tot ce prind, si mergeam mult pe la drive teste, convingeam dilerul ca sunt interesat si conduceam, sau daca prindeam vre-un prieten cu masina noua, il convingeam sa o dea o tura. Plus ca conduc de la 12 ani, si asta e mania mea, sa conduc cat mai multe masini, de la Lastun la Ferrari. De cand ma stiu mi-au placut masinile si viteza. Nickul asta il folosesc de cand am intrat prima oara pe un forum auto, autoshow, acum putin timp, cam un an. Link to comment
smart_ass Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Mda, grea intrebare, m-ati cam pus in incurcatura. Cred ca a fost ceva spontan. Poate nu e chiar asa rau pana la urma, nu ? Sa zicem ca e autoironie! Link to comment
Kali Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Io... .. de unde si numele La fel de cruda, dar dreapta. (Bai, da' patetica sunt... )"> ) Link to comment
Recommended Posts