iuzar Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 This is bullshit...chestia asta se invirte pe net de tz ani si n-am auzit pe nimeni sa reuseasca... Link to comment
remix Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 remix81 pentru dragos82 care ii scria lui laurentiu83... eu tare cred ca mesajul ala e expirat. l-ai incercat tu cu manutza ta ? Link to comment
john Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Mai...acolo zice sa iti scrii userul si parola de la contul tau si userul caruia vrei sa afli parola. Get it ? Nu are cum sa mearga. In schimb cine imprastie pe net, dcc & altele chestii din astea intr-un an cred ca face suta de mii de conturi cu tot cu parola (ale voastre). "> Link to comment
SYL Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 SYL, vine de la Silviu, numai ca in loc de I am folosit Y. "SYL" il folosesc in general in jocuri. Acelasi nick il am si pe alte forumuri; si mi-as fi pus si la nr de la masina, dar nu mai era disponibil. Link to comment
zack Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 pur si simplu...mi-a venit acest nick ( ZacK ) in minte, intr-o zi cu soare...si mi-a placut cum suna si mi-a placut f mult si cum se scrie... Link to comment
Dragos82 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 La mine e foarte simplu Dragos e prenumele si '82 anul de nastere Link to comment
Megaherz Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Megaherz, dupa o formatie rock... Am incercat cu pepino...dar mai era cineva , asa ca am ramas la Megaherz Link to comment
Recommended Posts