Jump to content

Super Stergatoare...

Recommended Posts

Am luat Champion,de 48 cm pt Nubira2.

Pretul pe masura:47,6 RON la Mol.(2 buc.)

Rezultatul :silentioase,merg ca 'unse',nu lasa dare,nu scartaie...deocamdata!!

La Nubira 2 cele de 48cm sunt putin mai scurte decat cele originale, cred ca X51E ar fi dimensiunea corecta, nu ?

Pai compara Champion 48 cu cele originale si vezi ca primele sunt un pic mai mici (cel putin asa-i la mine). Champ48 scrie pe ele Nubira 2003 (care in occident (sunt made in Belgia) inseamna Nubira 3, iar Nubira 2 este pana in 2002). Pe Champ X51E scrie Nubira 1997-2002 si sunt de 50 cm (cam cat are stergatorul original la mine).

Edited by dinoc

Eu am avut Tico si m-am dus la service Daewoo si am cerut stergatoare pt el. Cand mi-au spus cat costa, am zis ca iau cu juma de pret de la Petrom. Atunci mi-au spus sa cumpar 2 seturi, unul mai lung si unul mai scurt, pt ca cele originale sunt inegale. Si mi-au si aratat, crede-ma te rog!

OK!Nu are rost sa ne caraim pt niste stergatoare.A mea e din 2000 si are de 48cm, a ta e mai noua si sunt de 50cm.Fiecare le-a inlocuit dupa ce le-a masurat pe cele de pe masina.

• 4 weeks later...
La Tico sunt egale, la Matiz sunt inegale

:shock: cum să fie egale la tico?? :shock:

nu sunt egale decât dacă le-a schimbat cineva care nu ştia despre ce e vorba.

eu vreau să cumpăr valeo... are cineva vre-o părere? oricum trebuie să mă combin cu un ticolos la două cutii

Salutare tuturor!!!

cine stie sa-mi spuna si mie ce dimensiuni de lamela de stergatoare sa-mi iau la matiz, pt. ca sunt diferite, si mie mi le-a furat (nu spun cine).

eu acu folosesc o pereche de stergatoare cu lamelele egale, si e ca naiba, imi lasa portiuni nesterse, etc.

multumesc anticipat pt. ajutor.

@ZLI - n-am nici o parere dar alea asa zis "originale" cumparate de la magazinul de piese Daewoo de pe Vacaresti sunt destul de slabute. Deja imi scartzaie daca e ploaie sau zapada si nu au nici 1 an. Si nici nu sterg exagerat de bine, imi lasa o portiune destul de insemnata doar frecata, nestearsa, in partea de stanga jos.

Parca m-as combina eu cu tine la un set Valeo, acum depinde si de scor.

A cumparat un coleg alaltaieri Champion de la Mol Calarasi.

Cand sa le monteze... supriza, erau stergatoare romanesti inauntru.

Dupa scandalul de rigoare i le-au schimbat, noroc ca pastrase cutia.

Singura diferenta e lungimea, cu cat e mai lung cu cat sterge o suprafata mai mare din parbriz, in functie de masina este marimea parbrizului si deci si marimea corespunzatoare a stergatoarelor. Modelele de 53 cm sunt imense pentru tico(ies in afara parbrizului), poti sa pui doar cu o idee mai mare decat ce ai original , mai mult nu are rost. Iar motorasul, nu cred ca e solicitat mult mai mult la o marime mai mare.