kr!s Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 salutare tuturor "> nu stiu daca s-a gandit cineva vreodata, dar din moment ce facem parte din acest forum, ar fi frumos sa promovam putin gmclub eu m-am gandit sa imi lipesc pe masina un GM logo si un www.gmclub.ro ... sau, daca tot am un cielo (nexia corean), sa-mi pun un daewooclub.ro ... inca nu sunt hotarat cum va arata stickerul ... dar am sa fac treaba asta. atasez si poze cu o propunere considerati acest topic cum vreti, eu am incercat sa exprim o idee astept raspunsuri kr!s p.s. tot am zis ca intreb: PE CAND O INTALNIRE GMCLUB LA ARAD ? Link to comment
lascarica Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 (edited) Este deja da-i o ... Sintem deja "marcati"... la mine nu se vede ca e alb pe alb Edited September 23, 2009 by lascarica Link to comment
andrew Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Multi avem deja masinile marcate. Cam asa: Autocolantul apare in functie de inspiratia fiecaruia, pe luneta, vertical, orizontal... Link to comment
zeneseu Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Ia vezi cat de veche e ideea cu autocolantele si promovarea. Despre intalniri vezi aici. Intentiile sunt bune dar citeste regulamentul si mai arunca un ochi pe forum inainte sa postezi...daca tot te-ai inscris. Link to comment
Recommended Posts