Jump to content

Intalnirea De Iarna Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

Avind in vedere ca anul trecut topicul a fost initiat pe 20.09 anul asta vad ca s-a depasit termenul.

Batrinetile, treburile de toamna, zacusca de casa =)) sint destule motive...

De aceea am luat initiativa sa deschid topicul, sper sa NU deranjeze pe nimeni...

Anul trecut a fost super, inclusiv fiica-mea mai vrea o tura :)

Hai cu propunere de perioada...

Anul asta ar merge un weeeeeekend adica unul mai lung 27.11.-01.12. ...depinde cum lucrati...dar banui ca luni se va da liber mai peste tot cu recuperare.

Incep lista:

1.Lascarica&fetele

Informatii despre locatie gasiti:

http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15656

Edited by ileana
  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1. Lascarica&fetele

2. Lucian M (cu sau fara sotie, daca vin fara, ma imbat, daca vin cu, tot ma imbat)

Viorele, sa mai aduci palinca- vreau un litru la pachet, platesc pe loc. Asta in caz ca mai ai sau mai faci rost.

Perioada aleasa este excelenta, parerea mea.

LE: a nu se intelege ca la intalniri se consuma alcool, Doamne-fereste. Se poarta discutii elevate, se asculta muzica simfonica (la subwoofer) si se consuma gustari alese (seminte si alune). bauturile servite sunt dintre cele mai fine, respectiv bere si palinca.

Edited by Lucian M

Ca de obicei, la ultima intalnire nationala s-a discutat despre urmatoare, unde si cand. S-a hotarat sa fie la Moeciu sau prin zona, in weekendul de dinaintea zilei de 1 decembrie, care cade intro marti. Deci 27-29 noiembrie 2009, zona Moeciu. Urmeaza sa cautam o vila, in functie de cati ne strangem.

Imi permit sa schimb titlul topicului.

• 2 weeks later...

Daca nu va strangeti mai mult de 14 persoane, puteti incerca cu incredere Casa Enescu, dispune de tot ce e nevoie (gratar, sala de adunare), 70 ron/dubla; a fost o colega de serviciu acolo si mi-a descris la superlativ conditiile.

• 2 weeks later...

Putem incerca Pensiunea Ana Maria din Bran...am fost acolo weekendul asta si este foarte ok. Are 2 corpuri intr-unul sunt 8 camere (6 camere de 2 persoane si alte de 3 persoane) si in alt corp unde mai sunt parca 7 camere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...