Jump to content

Intalnirea De Iarna Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

Hai sa incepem sa miscam, ca trece timpul.

Incepem prin a deschide celebra lista, sa vedem pe cati contam. In functie de cati ne inscriem, sa cautam si cazarea. Pana miercuri, 04.11.2009, sa incheiem cu inscrierile.

1. ileana

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1. ileana

2. ami

3. elprypas cu +`ul (se noteaza cu semnul intrebarii )

4. laurentziu83

5. zmeul cel rau

6. vvrtz... vaxxi & victimitza

7. Leutzu

8. brainiac + plus

Edited by Brainiac

Am fost de cateva ori acolo, odata cu firma, in rest singur. Il cunosc pe patron, este o persoana de treaba, iar pensiuna se potriveste cu nevoile noastre, insa nu am propus-o intrucat stiu ca nu e tocmai ieftina. Dar daca place publicului, pot sa ma interesez de niste preturi mai "preferentiale" sa zicem :D

Mama ce mi-ar place... ia ziceti, cat e halatu?

N-am mai iesit din oras de cand a inceput scoala, mi-ar prinde bine o vacanta. Mai ales ca am cam tras chiulul la intalniri. Din pacate nu pot fi sigur 100%, luna asta pe 24 expira numerele de leasing si daca nu reusesc sa fac inmatricularea la Chevi pana atunci sunt in pom... basca chestiunea financiara (asigurare noua, etc.)

1. ileana

2. ami

3. elprypas cu +`ul (se noteaza cu semnul intrebarii )

4. laurentziu83

5. zmeul cel rau

6. vvrtz... vaxxi & victimitza

7. Leutzu

8. brainiac + plus

9. leeloo + camelia

10. byhutz + rapido83

11 scorpion + staff , 2 camere

Din diferite motive, cu mare regret, ma retrag. Nu sunt sigura ca pot veni. Daca totusi merge, vin si fara cazare, m-oti primi vreunul pe presul de la usa.

1. ami

2. elprypas cu +`ul (se noteaza cu semnul intrebarii )

3. laurentziu83

4. zmeul cel rau

5. vvrtz... vaxxi & victimitza

6. Leutzu

7. brainiac + plus

8. leeloo + camelia

9. byhutz + rapido83

10. scorpion + staff , 2 camere

Mai aveti alte propuneri de pensiuni ? Mai sunt doar 2 saptamini si jumatate si avind in vedere ca este un weekend prelungit s-ar putea ocupa multe pina atunci .

Are cineva drum prin zona sa discute concret la fata locului ? Cautind pe net am gasit www.carta.ro/cazare-moeciu/pensiunea-roua-diminetii/?&f=1# , nu am intrebat daca au liber , dar pare suficient de mare .

Din pacate si eu trebuie sa ma retrag...

1. ami

2. elprypas cu +`ul (se noteaza cu semnul intrebarii )

3. laurentziu83

4. zmeul cel rau

5. vvrtz... vaxxi & victimitza

6. brainiac + plus

7. leeloo + camelia

8. byhutz + rapido83

9. scorpion + staff , 2 camere

Vin si eu sa va vizitez la locatie, dar doar daca o sa fie zapada. Deci daca este cineva dragut sa ma anunte si pe mine daca este zapada acolo, in urmatoarele ore apar :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...