scorpion Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 1.Ami +1 2.Liliana si Camelia 3.Laurentiu 4.Rapido83+ Byhutz 5. Iulia +1 6. Zmeul cel rau + 1 7. Scorpion+ familia 8. Staff scorpion Deci , pina la urma toti , eu voi ajunge simbata la prinz , pot cumpara eventual ceva in completare . Daca nu sunteti , hotariti ce trebuie cumparat , facem o conferinta pe mess in seara asta . Link to comment
Ami Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Eu sunt mai greu de prins pe mess, orele mele sunt cam nocturne, dar ne auzim pe telefon. Link to comment
elprypas Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Se pare ca nu voi ajunge cat de mult m`as straduii, din motive strict profesionale, am fost convocat pentru a`mi expune produsele in la Poiana Sarata la Cupa Covasna(Concurs de Off-road) Azi am aflat, si la ora asta inca alerg sa fac materiale promotionale pentru maine dimineata. Distractie placuta poate duminica reusesc sa ajung. Link to comment
Ami Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Dupa ce am condus in siguranta si incredere plusul din dotare la Pitestiul de rezidenta si o scurta vizita la niste prieteni la Ogrezeni, am ajuns acasa cu bine si cu amintiri frumoase. Desi participarea a fost restransa, evenimentul a fost super reusit. Felicitari lui Scorpion pentru inspiratia in alegerea pensiunii. Localul frumos si primitor, gazdele foarte de treaba. Florin m-a rugat sa va multumesc pentru felul in care a fost primit in gasca. S-a simtit excelent cu noi. Si poate reusim data viitoare sa il convingem sa si joace mima, nu numai sa ghiceasca... Link to comment
ileana Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Se adevereste inca o data vorba ca petrecerile neplanificate ies intotdeauna mai bine ca cele planuite. Vineri am zis gata, ma duc si eu, si nu mi-a parut rau. Super intalnire, gazde cum ne-am dori intodeauna intr-un concediu, gasca pe care o stiu si nu si-a dezmintit "apucaturile", vreme care a tinut cu noi. Brava Scorpioane ptr mana buna cand ai ales vila, mica daca ne-am strange mai multi, dar de pus pe lista cu alea pe care sa nu le ocolim. Ghitza al meu si-a aniversat anisorul cum nu se poate mai bine. Povestim mai multe maine, cand ne-om mai linisti de pe drumuri. Link to comment
rapido83 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Am ajuns si noi bine acasa...Super intalnire ca de fiecare data, prezenta destul de putina, dar de calitate. Link to comment
leeloo537 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Frumoasa locatie imbogatita de porumbitele de pe acoperis... Link to comment
Senna Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Faina poza, a iesit foarte bine Am incercat si eu sa ajung dar nu a fost posibil. Ma bucur ca v-ati distrat si sper sa ne putem vedea la urmatoarea nationala Link to comment
naylui Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 mda, cand am ajuns eu erati deja plecati... Link to comment
ileana Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 (edited) Ca sa nu mai zic @naylui, ca ai trecut pe langa ditamai coloana DWCC si nu ne-ai vazut Edited December 1, 2009 by ileana Link to comment
KumKum Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Daca era cu Suzuki atunci are o scuza. Link to comment
Dj_Dark Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Pai daca in toata coloana nu erau decat 2 daewoo cum sa o vada? . Link to comment
RaZoR-07 Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Am ajuns si noi bine acasa...Super intalnire ca de fiecare data, prezenta destul de putina, dar de calitate. Sa privim partea plina a paharului: fiind prezenta putina, au fost chiar si absentele de calitate. Link to comment
naylui Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 (edited) Ca sa nu mai zic @naylui, ca ai trecut pe langa ditamai coloana DWCC si nu ne-ai vazut Unde bre? Acolo unde fierbeam de nervi ca am mers vero 15 km bara la bara cu 5km/h ? Si cum sa va vad, ca eu conduc de pe scaunul din dreapta Edited December 2, 2009 by naylui Link to comment
KumKum Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 De asta am zis eu ca ai o scuza... Link to comment
scorpion Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Am ajuns aseara acasa dupa minivacanta , fara probleme deosebite . Din pacate , datorita programului de munca al sotiei am ajuns abia simbata . In privinta participarii , masinile Daewoo au cistigat detasat fata de Chevrolet , scor 4-0 , punctele fiind marcate de cielo , espero si 2 matizuri . In plus fata de cele mentionate anterior , vreau sa prezint in poza mascota intilnirii . Link to comment
augustinionut Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Stanga sau dreapta ? Link to comment
Yaz Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Frumos exemplar, consuma mai mult ca un Matiz. ) Link to comment
naylui Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Stanga sau dreapta ? dreapta! Link to comment
elprypas Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Imi pare rau ca nu am reusit sa ma reped si eu pana la intalnire, timpul si oboseala nu mi`au permis sa mai parcurg 130km din locatia unde eram pana la bran, cu toate acestea am avut parte de o vizita de marca si anume laurentiu ) cu noua lui achizitie, se pare ca am pierdut multe, anul acesta nu prea am fost consecvent, promit solemn ca anul care vine am sa fiu mult mai prezent. Si pana la urma pe cand urmatoare si unde, ce sa discutat asa cum este traditia? P.S. Luale la masina aia ii trebe neaparat un detector de radar sau o statie cb ) Link to comment
laurentziu83 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 (edited) Imi pare rau sa te dezamagesc, dar detector de radar am momentan, poate dupa ce vand Clio-ul ma orientez spre Bel 995 sau RX65, cat despre statie, sunt prea multe fire de instalat pentru prea putini kilometri in extraurban de facut, mai ales ca ii voi face in week-end-uri in majoritatea timpului. Totusi, n-ai inghetat cam tare acolo la Poiana Sarata? Edited December 10, 2009 by laurentziu83 Link to comment
Ami Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Vad eu ca nu se inghesuie lumea la amintiri, v-ati puturosit rau! Asa ca haideti sa facem si ceva constructiv: dat fiind ca se intoarse de pe meleagurile datatoare de Leffe bruna si desavarsitul Vaxxi cu a lui Victimitza, ne stoarcem creierii pentru urmatoarea intalnire. Asadar propuneri: cand si unde? Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 La Sf. Gheorghe? Link to comment
Recommended Posts