dreamlike Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Cum vad ca e vanzoleala mare pe sectiunea dobrogeana, vin in intampinarea noastra cu initiativa acestui topic unic de intalniri. In felul acesta nu mai trebuie sa deschidem topic saptamanal, postam aici si gata, ne vedem la locul si ora stabilite. Asadar, maine, eu si Cristina, posibil Costel cu sotia lui (cei cu matizelul verde) suntem prezenti la locul de desfasurare al ostilitatilor. Altcineva? Link to comment
Immortal Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Vin si eu cu Alina Link to comment
paul_marines Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Incerc sa ajung si eu ca mi se facu dor de un frape si nu numai. Link to comment
CT_ZDB Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 s-ar putea sa apar si eu Link to comment
mike.omega Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Asta inseamna ca tre sa apar si eu, ca avem de vorbit Radule Link to comment
yannlepantrec Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Oho, lume noua! In cazul asta intru si eu in hora desi am o nunta mai tarziu. Link to comment
dreamlike Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Sper ca v-ati uitat in calendar, nu e 1 aprilie ... . Link to comment
mike.omega Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Stie cineva un centru de parbrize in afara de Pilkington de pe Aurel Vlaicu si cei de pe I.L. Caragiale nr. 16, caut oferte Am lovit din greseala oglinda de la Nubirica si a cazut cu tot cu o bucata dintr-un strat de parbriz Link to comment
CT_ZDB Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 (edited) @ dreamlike: pai de ce? se fac pacaleli doar primavara? oricum nu cred ca e cazul Edited September 26, 2009 by CT_ZDB Link to comment
mike.omega Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Sa venim sau sa-i pacalim? Link to comment
MCojo Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 ... eu si Cristina, posibil Costel cu sotia lui ... Vin si eu cu Alina Incerc sa ajung si eu... s-ar putea sa apar si eu ...tre sa apar si eu... ... intru si eu in hora... In cazul asta vin si eu cu Iliutza ca sa nu va tihneasca... > Link to comment
paul_marines Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 In cazul asta vin si eu cu Iliutza ca sa nu va tihneasca... > Ai observat ca fiecare a lasat o mica sansa ca evenimentul sa nu se indeplineasca ...probabil. In acest caz, dimpotriva probabilitatea creste ) sa fim prezenti sa bem o frappa cu Iliutza. Link to comment
MCojo Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Pai ar fi o solutie sa vi-l dau pe Iliutza sa va tina ocupati cat beau si eu o "frappa" linistit... Link to comment
Immortal Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Ai observat ca fiecare a lasat o mica sansa ca evenimentul sa nu se indeplineasca ...probabil. In acest caz, dimpotriva probabilitatea creste ) sa fim prezenti sa bem o frappa cu Iliutza. Eh hai, ca eu am pus direct "punct" Link to comment
MCojo Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Intradevar acum esti si tu la "punct"... Link to comment
paul_marines Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Eh hai, ca eu am pus direct "punct" Ai perfecta dreptate, uite pun un punct si eu. ) Link to comment
dreamlike Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 (edited) O sa se sperie personalul de la Crazy si o sa aiba impresia ca s-a relansat uzina Daewoo de la Craiova S"> ... Edited September 26, 2009 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Ba sa avem pardon! Eu vin cu citronelu Link to comment
andrew Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Cam tarziu anunt, dar acush plec si eu catre locul intalnirii. Cu tot cu Alina Link to comment
mike.omega Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Si iata ca am fost toti cei anuntati mai putin cineva. Probabil caluculul probabilitatii nu a dat peste valoarea minima Link to comment
paul_marines Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Si iata ca am fost toti cei anuntati mai putin cineva. Probabil caluculul probabilitatii nu a dat peste valoarea minima Greu sa urci panta " clopotului" lui Gauss ) Link to comment
MCojo Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Greu sa urci panta " clopotului" lui Gauss ) Hmmm asta sa fie oare?! > P.S. A se citi "1/(clopotul lui Gauss)" Link to comment
paul_marines Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 (edited) Hmmm asta sa fie oare?! > Oarecum inexacta reprezentarea datorita faptului ca variatia este logaritmica si nu liniara, cum se vede intre anumite limite. Tot Gauss zise ca nu exista eveniment a carui probabilitate de aparitie sa fie 100 %, cel mult 96 %, limita peste care certitudinea implica un numar infinit de repetari. Sper ca in curand sa nu mai depind asa mult de segmentul acesta de 4 %, iar frecventa evenimentelor reusite sa creasca macar pana la paritate 50/50. Aseara la 19 30 ajunsei pe langa Crazzy, dar numai cu gandul v-am putut insoti si nici macar gustul frappe-ului nu-mi izvora din amintiri. ("> Edited September 27, 2009 by safari hunter Link to comment
yannlepantrec Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Eu nu ajung saptamana asta ca am de vizitat capitale. Asa ca la mine ramane pe urmatoarea. "> Link to comment
Recommended Posts