Jump to content

Iesiti Din Casa

Recommended Posts

Mai iesim din casa? :P

Ti se pare cumva ca am rezolvat criza economica, am numit ministrii pe portofoliile ramase libere in urma plecarii PSD de la guvernare, am rezolvat problema carburantului alternativ, a incalzirii globale sau a egalitatii de sanse?????? Ti se pare ca pensionarii sunt multumiti cu marirea de 2%, ca bugetarilor le convine sa plece 10 zile in concediu fara plata, ca importatorii stau cu mainile in san in fata cresterii cursului euro????? Nu mai vorbesc de problema accizelor, a stabilirii gazdei JO 2016 sau a implicartii Romaniei in razboiul din Afganistan ... sper ca sunt suficiente motive sa urmati instructiunile din titlul topicului. Eu cu Cristina deja am facut cateva referate pe care urmeaza sa le prezentam in plen in fata camerelor reunite daewoo si chevy club.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salutare !!

Cel mai probabil, n-am sa ajung. :( Sunt un pic in "shity mood", asa ca n-am de gand sa va transmit si voua starea.

Motivele de care pomenea Filip contribuie si ele la starea mea de "bine".

Have fun. Pe data viitoare !

Respect!!

Nu stiu ce motiv ai mai putea avea sa fi intr-o pasa proasta mai ales acum cand presedintele Basescu si-a anuntat candidatura ... Eu sunt cel mai fericit numai la gandul ca as putea avea sansa sa traiesc bine inca 5 ani :wallbanger: .

• 3 weeks later...

Hai la campanie!!! Se intoarce vara asa ca spalati-va machinetele, profitati de vremea buna, urmati indemnul topicului si poftiti de va depuneti mandatul la un frappe sau la ce va pofteste inima. Eu cu Cristina suntem prezenti, isi mai anunta cineva candidatura?

Salutare !!

Saptamana asta apar la intalnire!!!Nu fluierati si nu aruncati cu legume storcite dupa "shpirit" !!! :) )Le-a avut si el pe-ale lui din pacate.

Mi-e dor de un frappeu vorbit pe indelete si mi-e dor de voi, pana la urma.Oricum, chiar daca risc sa fiu singur pe acolo, trebuie sa fac prezenta la seful de sala, ca am cam multe nemotivate si nu vreau sa ma lase ala cu restante. :) )

Pentru cine mai are Matiz,am de dat un pont super-super, in ceea ce priveste RCA-ul. Am gasit o firma care face RCA cu 100 Ron sub pretul pietei.

Nu zic aici ca sa nu-mi spuna careva ca fac reclama,dar zic ca nu strica nimanui 100 de roni , in plus, pe praful asta. Nu?

Hai ca abia astept sa ne vedem.

Respect !!!

• 2 weeks later...

Datele problemei sunt urmatoarele: Crazy Cafe-ul s-a inchis din lipsa de pitipoance si manelisti, Yannlepantrec este in luna de miere, eu si Cristina ne prezentam la ora 18.00 in acelasi loc. Vedem unde mergem sa bem ceva la fata locului. Mai contam pe cineva?

Salutare !!!

Si...SHOCK !!!,Cafeneaua Nebuna s-a inchis pentru renovare ( cica ) pana in primavara. Clar, asta-i o stire expirata, ca tocmai o spusese Filip mai devreme,dar...asta devine o problema, in sensul ca nu mai avem unde sa ne 'drink-uim" frappe-urile. Incercaram la mai vechea nostra cunostinta, la Cafe d'Art, dar ori ne-am facut noi niste pretentiosi, ori chiar nu mai este ce-a fost si nici frappe-ul nu mai este la fel de bun ca in vremurile cand obisnuiam sa-l bem aici. Asta in afara de faptul ca si fumator daca ai fi, la un moment dat , tot te sufoci de atata fum de tigara.

Deci unde ar mai fi de mers??

Si inca ceva; ca sa demonstram lumii ca forumul constantean inca nu a murit ( de tot ),zic sa revenim la topicurile saptamanale, cum faceam si pana acum. Uite, o sa-mi fac curaj si o sa-l deschid eu,chiar daca este o premiera pentru mine lucrul asta. Poate mi-o iesi, cine stie ??!! [-O<

Respect !!

• 2 weeks later...

Maine vine cineva?

Marea confruntare s-a consumat, campania electorala a ajuns la final, mai avem o zi si ne mai luam inca o mare teapa pentru 5 ani de zile asa ca, urmati instructiunile topicului si vedem la fata locului cine ne primeste din zona. Eu si Cristina, cu cartile de alegatori - prezenti!

Mersi mult, Didi!

Deci intalnirea fuse si se duse.

Numarul de membri a fost doar de trei, semnand condica doar Dreamlike, Cristina si subsemnatul.

S-au dezbatut probleme de trafic, drumuri in tara si in strainatate si pozele mele din Paris si Amsterdam.

Pana la urma se desfasura tot in sectorul de fumatori de la Irish Pub.

Poate data aviatoare vom fi mai multi caci "unde-s multi puterea creste!".

• 4 weeks later...

Heee, heeee zapada mult asteptata (mai putin de soferi :) ) a ajuns si la noi!! Maine la ora si locul stabilite se face diferenta intre baieti si barbati intre masini cu cauciucuri si masini in opinci, intre iubitori si posesori de masini ... cine se baga la ceea ce va fi probabil ultima intalnire de anul acesta (daca nu facem revelionul in parcare)?

Apropos, Mosul a venit mai repede la Focusake si i-a adus 4 gume de iarna Kumho, brand new, de care e tare mandru si cu care se pregateste sa plece la Sibiu imediat ce fostul, actualul si viitorul ministru al transporilor va termina de dat afara directorii si se vor apuca de curatat drumurile.

E cineva care nu stie locul si ora? Cititi in titlu'.

Eu de data asta nu ajung.

Nici macar nu pot iesi din parcare la ora asta.

Si de venit la Ct nu ma incumet ca nu mai pot pleca si mai am treaba.

Asa ca o sa ramana pe anul aviator.

Va zic de pe-acum Sarbatori Fericite!

• 2 weeks later...

La multi ani inca o data!

Hai sa vedem, daca pentru maine, 2 ianuarie e cineva disponibil sa lase deoparte oala de sarmale, ciorba de potroace, cozonacul si prajiturile si sa iasa afara din casa pentru un frappe si un cico.

Locul si ora raman aceleasi. Deci?

Eu zic sa mergem pe Gama de data asta... la aceeasi ora!

LE : Nu de alta dar avem ceva de sarbatorit... Asta daca nu cumva AB da bir cu fugitii... :lavolan:

Edited by MCojo