Dj_Dark Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Mai baieti, eu stiu o vorba,nu e prost ala care cere, prost e ala care da. Si mai e una. Masina aia face exact cat e dispus cineva sa dea pe ea. Si presupun ca @adostar va multumeste pentru Up-urile gratuite . Link to comment
adostar Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Am vb. cu omul si nu vrea s-o lase mai jos de 3000 de euroi, ce pot sa-i mai zic decat succes ! Link to comment
Lucian M Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Eu pot pune pariu ca mai mult de 1500 nu-si ia pe masina aia. Mai ales la cat costa TMT-ul si RCA-ul... Ma rog, omul cere MULT sa aiba de unde sa lase- problema e ca unii s-ar putea speria de pert si zic pas. Spor la vanzare, dar mai ales in perioada asta- eu sunt cam sceptic. Sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor. Link to comment
lascarica Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Pai la banii astia iei un Cielo de prin 95-96 si ramine si rest de un Tico Si ajungi la aceeasi capacitate , si cred ca si cheltuieli cu RCA si impozit... Link to comment
Mircea Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Gata, ajunge cu fftopic: ! Link to comment
Recommended Posts