Stefan_Adrian Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 pe piatra cubica parca zici ca iti pleaca la plimbare parbrizu nasol <{POST_SNAPBACK}> ziceam de zgomotul care il face oglinda, de plecat nu pleaca saracu parbriz Link to comment
moshulik Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Faci rost de o bucata de cauciuc si o infigi intre oglinda si parbriz, undeva cat mai aproape de oglinda, sa reduci elasticitatea data de tija prea lunga a oglinzii. Link to comment
tribunul Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 La TICO este o bucatica de cauciuc intre oglinda si parbriz, daca nu ai bucatica aceea de cauciuc iti vibreaza ingrozitor oglinda. Link to comment
cchrism Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Si eu am patit la un moment dat dupa mers mai mult pe piatra cubica, DAR la Matiz cel putin, se poate strange oglinda cu un inbus potrivit (cred ca de 2). Nu pot sa-mi dau seama cum s-a desfacut surubelul de acolo, dar dupa ce l-am strans e super fixa oglinda. Link to comment
gigi-kent Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 la matiz oglinda nu e lipita de parbriz? eu parca asa stiam. Link to comment
cchrism Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Nu e lipita. Pe parbriz e lipita doar o pastila dintr-un material pe care eu nu am reusit sa-l identific, si se face peste pastila "slide" la oglinda, fixand-o cu un surub cu inbus. Link to comment
Recommended Posts