mike.b Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Salutare, Poate unii dintre voi stiu deja.. au primit pe email...pe site-ul Eurosport exista un poll care mai este valabil inca 3 zile despre fotabalisti anilor 90. Printre ei este si Hagi. Batalia se da intre Hagi (37%) si Stoichkov (55%) Poll-ul se afla in dreapta jos. >- http://www.eurosport.co.uk/ Link to comment
john Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Votat, Hagi a ajuns la 43%, iar Stoichkov are 49%. Link to comment
expero 16V Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Votat hagi .Are 48 la 46 !!! Link to comment
ticodriver Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Votat. Acum are 49 la 43. Link to comment
aztec Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 53% la 41 pt hagi... gooollll Link to comment
Leutzu Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Votat si eu...demult de tot, si dat mai departe pe Mesenger Link to comment
iuzar Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Votat...si dat si 20-30 de F5-uri Link to comment
NFS Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 ...si dat si 20-30 de F5-uri Degeaba, se prinde. Am incercat si eu, am bagat vreo 5-6 voturi pina m-am prins ca de fapt numarul de voturi ramane constant! Link to comment
mike.b Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 TIP: Dupa fiecare F5 stergeti cookie-urile legate de acea pagina and a miracle you will see ! :-" Link to comment
NFS Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 M-am gandit si la asta da' mi-a fost lene... Link to comment
remix Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Mah si eu am votat la un moment dar dar acum nu mai gasesc nici urma de poll-ul ala. Pana la urma care au fost rezultatele si unde sunt ele ca eu sunt mai chior si chiar nu le gasesc. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Sondajul privind desemnarea celui mai bun fotbalist al anilor '90, organizat de site-ul postului de televiziune Eurosport, a fost retras, ieri, din motive tehnice. Un oficial de la sediul central al Eurosport, din Franta, ne-a explicat ca o persoana necunoscuta a creat un program care vota automat pentru unul dintre fotbalistii nominalizati, printre care s-a numarat si Gheorghe Hagi. “Nu pot sa va spun pentru care dintre jucatori erau voturile. Oricum, rezultatele nu sint valide. Sondajul este anulat. Probabil ca-l vom relua in saptaminile urmatoare”, a precizat oficialul Eurosport. Acesta a mentionat ca, in momentul in care a fost anulat sondajul, pe primul loc se afla bulgarul Hristo Stoicikov, cu 50 la suta dintre voturi, urmat de Gica Hagi (48 la suta). Printre nominalizati s-au mai numarat italianul Paolo Maldini, argentinianul Gabriel Batistuta, brazilianul Romario si danezul Peter Schmeichel. “Nu stiu pe ce criterii au fost alesi acesti jucatori. Ei au fost propusi de cei care lucreaza la sectia de fotbal”, a adaugat reprezentantul Eurosport. Link to comment
Recommended Posts