kferco Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Piese Daewoo Nexia HB 2 usi: - motor + cutie; - elemente caroserie; - instalatie AC; - diverse... Masina a ramas fara bot ... Contact 0769.657.720, Adrian P.S. Sunt in Bucuresti Link to comment
kr!s Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 (edited) salut ma intereseaza instalatia AC ... daca e completa si functionala, si la ce bani si geamuri electrice daca sunt ... si la ce bani panourile de usi ce model sunt ? poze se poate ? kr!s astept raspuns p.s. niste preturi pentru cei interesati eventual niste poze cu ce a mai ramas din masina cu cat mai multe informatii cu atat mai bine Edited September 29, 2009 by kr!s Link to comment
alexinno Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 (edited) cati km avea? anul? niste poze ar fi bune... Edited September 29, 2009 by alexinno Link to comment
madkat Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 pune te rog niste poze sa vedem culoarea - m-ar interesa niste repere de caroserie daca sunt pe culoarea masinii mele (vezi avatar) Link to comment
kferco Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Piese Daewoo Nexia HB 2 usi: - motor + cutie; - elemente caroserie; - instalatie AC; - diverse... Masina a ramas fara bot ... Contact 0769.657.720, Adrian P.S. Sunt in Bucuresti Scuze, azi am reusit sa fac ceva poze, masina nu este a mea, e a unui prieten, Adrian, nu stiu prea multe din istoria ei. Puteti sa il contactati la telefon. salut ma intereseaza instalatia AC ... daca e completa si functionala, si la ce bani si geamuri electrice daca sunt ... si la ce bani panourile de usi ce model sunt ? poze se poate ? kr!s astept raspuns p.s. niste preturi pentru cei interesati eventual niste poze cu ce a mai ramas din masina cu cat mai multe informatii cu atat mai bine Instalatia stiu ca este intreaga, mai putin radiatorul din fata care s-a "dus" cu restul, de pret nu pot sa zic nimic din pacate. I-a legatura cu el la telefon. Link to comment
madkat Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Ceasul de pe bord (al de indica ora) - este in stare buna? si la ce pret? multumesc si astept raspuns cat mai repede Link to comment
kferco Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 Ceasul de pe bord (al de indica ora) - este in stare buna? si la ce pret?multumesc si astept raspuns cat mai repede Sal, E functional, de pret la tel:0769.657.720. Regards. Link to comment
florinppp Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 salut Vreau si eu buzzerul care avertiza cand uiti pozitia aprinsa. Un pret? Link to comment
kferco Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 salut Vreau si eu buzzerul care avertiza cand uiti pozitia aprinsa. Un pret? Daca te mai intereseaza buzzerul... 10 lei. Tel:0722.654.711 / 0728.556.248 Link to comment
mirceajo Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 (edited) Salut, vreau si eu piesa care am incercuit-o si un pret pe motor...cati km are? Edited January 14, 2010 by mirceajo Link to comment
Dj_Dark Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Bara de torsiune, carcasa termostat daca are stutul bun si supapele limitatoare de frana daca nu sunt 3/8. Unde se poate vedea masina? La ce nr trebuie sa sun? Astea de vodafone sau ala de cosmote de mai sus? Link to comment
Recommended Posts