Dannyboy Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Am reusit si eu sa apar. Pentru posteritate nu am decat atat: Link to comment
PetricaPTK Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Unde se ţin mai exact întâlnirile? Aş vrea şi eu să vin, că de când încerc... in spatele salii polivalente in fiecare joi la ora 20:00(ar fii normal...asa si eu aseara la 20:00 eram acolo si nu am vazut pe nimeni...in concluzie undeva dupa 20:30 sa fii sigur) Link to comment
darky Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Pentru mai multe detalii in privinta locatiei intra aici http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=7092 Link to comment
aAlice Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Mersi mult pt informatie, sper sa imi fac si eu aparitia pe acolo... Mi-ar placea sa cunosc persoane noi, conducatoare ale Micului Gigant si nu numai. Link to comment
tolin Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 ... Mi-ar placea sa cunosc persoane noi, conducatoare ale Micului Gigant ... Sunt sigur ca la un moment dat iti vei dori persoane vechi, foste conducatoare ale Giganticului Micut. Link to comment
Dj_Dark Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Am reusit si eu sa apar. Pentru posteritate nu am decat atat: Domnu' si in partea celalta la "fiare" de ce nu s-au facut poze? . Mai eram si pe-acolo. Link to comment
aAlice Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Sunt sigur ca la un moment dat iti vei dori persoane vechi, foste conducatoare ale Giganticului Micut. Era vorba de a cunoaste eu persoane noi, nu inteleg de ce ironia din postul tau. Whatever, sanatate si tie. Link to comment
sNaKey Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 (edited) Sunt sigur că ironia nu-ţi era adresată ţie. Ne vedem la întâlnirea de Joia aceasta. LE: Domnul Mircea, la ora 20:15 am ajuns eu acolo şi era DannyBoy cu al său i30 şi nu v-am văzut Lacetti-ul şi nici Civic-ul. Edited October 5, 2009 by sNaKey Link to comment
Mircea Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 la 20:00 fix am fost si eu pe acolo...dar nu era decat un cielo gri si nu era nimeni in el...eram cu cielo meu rosu...in rest nu am vazut pe nimeni...am dat 2 ture de polivalenta si am plecat Langa Cielo gri nu era un Lacetti Negru si o Honda Civic albastra? Daca nu erau, inseamna ca ai trecut dupa 20:40 sau inainte de 19:30... Link to comment
tolin Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 ... nu inteleg de ce ironia din postul tau. Sper sa n-ai probleme la motor, sa ajungi la intelegerea jocului de cuvinte (nu ironie) de mai sus. Link to comment
ileana Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Era vorba de a cunoaste eu persoane noi, nu inteleg de ce ironia din postul tau.Whatever, sanatate si tie. Nimeni nu-i intelege ironiile, asa ca lasati-l in plata Domnului Ne auzim Joi! Link to comment
Recommended Posts