Jump to content

Azi E Joi!

Recommended Posts

Unde se ţin mai exact întâlnirile? Aş vrea şi eu să vin, că de când încerc... :redface:

in spatele salii polivalente in fiecare joi la ora 20:00(ar fii normal...asa si eu aseara la 20:00 eram acolo si nu am vazut pe nimeni...in concluzie undeva dupa 20:30 sa fii sigur)

... Mi-ar placea sa cunosc persoane noi, conducatoare ale Micului Gigant ...

Sunt sigur ca la un moment dat iti vei dori persoane vechi, foste conducatoare ale Giganticului Micut.

Am reusit si eu sa apar. Pentru posteritate nu am decat atat:

Domnu' si in partea celalta la "fiare" de ce nu s-au facut poze? :P . Mai eram si pe-acolo.

Sunt sigur ca la un moment dat iti vei dori persoane vechi, foste conducatoare ale Giganticului Micut.

Era vorba de a cunoaste eu persoane noi, nu inteleg de ce ironia din postul tau.

Whatever, sanatate si tie. :-j

Sunt sigur că ironia nu-ţi era adresată ţie.

Ne vedem la întâlnirea de Joia aceasta. :)

LE: Domnul Mircea, la ora 20:15 am ajuns eu acolo şi era DannyBoy cu al său i30 şi nu v-am văzut Lacetti-ul şi nici Civic-ul.

Edited by sNaKey
la 20:00 fix am fost si eu pe acolo...dar nu era decat un cielo gri si nu era nimeni in el...eram cu cielo meu rosu...in rest nu am vazut pe nimeni...am dat 2 ture de polivalenta si am plecat

Langa Cielo gri nu era un Lacetti Negru si o Honda Civic albastra? Daca nu erau, inseamna ca ai trecut dupa 20:40 sau inainte de 19:30...

Era vorba de a cunoaste eu persoane noi, nu inteleg de ce ironia din postul tau.

Whatever, sanatate si tie. :-j

Nimeni nu-i intelege ironiile, asa ca lasati-l in plata Domnului :-j

Ne auzim Joi!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...