Satori Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 pai asa e simplu! trage la gura. il umpli de spume, dar nu o sa il doara Link to comment
Shenck Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 numarul membrilor DaewooClub o sa scada vertiginos dupa acest meci de paintball Cred ca e mai eficient asa decit cu WARN-uri BAN si Link to comment
Leutzu Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 mai ales daca ai bile de rulment...BAN DEFINITIV SI IREVOCABIL Link to comment
Vlad Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 mai exista o varianta:AIR SOFT BALL...www.airsoft.ro sa vedeti ce belea e...armele sunt replici super bine facute ale armelor adevarate...eu am jucat cu un pistol GLock ca atata aveau...bestial ..se trage cu niste bile micute si nu doar chiar asa rau ca la paintball. 100 bile+arma inchiriata 250.000 Link to comment
VIPER Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Baaaaaa, airsoft asta e chiar misto!!! Nu mai vreau sa ma pictez cu bile!!! Vreau airsoft!!! Link to comment
Leutzu Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Tot nu m-am prins cum te impusti...e pe sistemul pistoalelor cu bile (alea de copii). Scuze de intrebarea tampita pe care am pus-o, dar nu am reusti sa citesc ce scrie pe site (imi restrictioneaza serverul acel site hmm ) si pana in weekend nu se rezolva problema la server. Link to comment
zoosy Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 (imi restrictioneaza serverul acel site hmm ) normal ca esti restrictionat... stie lumea cu cine are de-a face draq stie ce idei iti vin daca vezi armele de acolo Link to comment
Vlad Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 daca vezi armele innebunesti...e belea. sa vedeti ce arme si cat de dezvoltat e jocul la fratii nostrii de peste prut..a\ia sunt maniaci..eu daca fac astia club din romania ma bag si dau comanda si de arme. Link to comment
Recommended Posts