mdascalu Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Voi ce mai spuneti ca eu nu am mai auzit nimic de mult de la voi. In august plec vre-o doua saptamani pana in Italia si apoi daca mai sunteti prin Iasi poate ne mai vedem? Link to comment
andreib Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 In august plec si eu in Roma, cand ne-om intoarce bagam si o intalnire (daca nu ne-om vedea si pe acolo ). Link to comment
laurentziu83 Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Voi ce mai spuneti ca eu nu am mai auzit nimic de mult de la voi. Pai daca eu nu mai sunt prin Iasi vad ca nu se mai iezista intalniri. Link to comment
andreib Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Iesenii sunt chemati la o intalnire extraordinara... Pe ordinea de zi vom avea: sa ne revedem la fata sa nu uitam unul de altul, mestereala si, cel mai important, sa discutam despre intalnirea de la Bicaz. Fiind mai aproape zic ca am putea merge mai multi la aceasta intalnire, sa nu fiu singurul reprezentant al Iasului. Astept propuneri pentru data/ora/locatie... Link to comment
Yellow submarine Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 (edited) Salut... Eu sunt nout pe aici... (desi am o Ticanie din 98) :"> Vad ca actiunea populara Daewoo exista (sau a existat pana prin August)... pe scurt am o intrebare: Fratilor mai traiti sau nu? Edited September 20, 2005 by Yellow submarine Link to comment
SorelRo Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Io traiesc am intrat in club recent am o Nubira Wagon de 3 saptamani. Merem la Bicaz? Ca parca de cand am trecut de la Cazanika aka Dacia 1300 la Wagon parca imi e de facut KM's. Link to comment
andreib Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 (edited) 1. Intalniri se vor tine dupa 1 octombrie ca sa ajung si eu si Laurentiu in Iasi, veti gasi postat aici data, ora si locatia intalnirii 2.La Bicaz merg eu si posibil Lalexis. Eu plec joi pe la 14-15, iti trimit un PM cu nr meu de telefon, daca vrei sa mergi si tu ma suni si mai vb detalii. Edited September 21, 2005 by andreib Link to comment
paulp Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Pentru amatori de intilniri, in fiecare simbata la ora 1 in parcarea de la BancPost, gasiti o parte din membrii daciaclub (care numai dacii nu mai au ) si nu musca, va garantez eu. Am facut invitatia si celor de pe forumul Ford, si daca vine si Laurentiu vom avea si reprezentantul Oltcit (desi nici el nu mai are oltcit). Poate iese ceva misto, daca nu, asta e, oricum e 1 octombrie, deci ziua fara benzina/motorina Link to comment
laurentziu83 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 (edited) @Paul: Adica ai si uitat de cate ori v-am vizitat cu matizul albastru si apoi cu Symbol-ul de vreo 2 ori? da de ce ati schimbat locul de intalnire? Mi-am facu datoria demult si i-am anuntat pe baieti, dar se pare ca aveau alte treburi atunci. Dar poate vor fi mai liberi in alte dati, eu cel putin m-am simtit foarte bine la voi. Edited September 27, 2005 by laurentziu83 Link to comment
paulp Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Laurentiu, n-am uitat, si locul e tot acolo, doar ca au renovat astia parcarea, iar simbata trecuta masinile au ramas pe loc, doar noi ne-am mutat cuibu la Baron, ca Nord-Estu era inchis Simbata viitoare e in acelasi loc, la aceeasi ora Link to comment
Leone Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Mey compatriotilor, da' intilnirea de la Fundatie mai e? ca poate vin si io tura asta, asa rosu (la numere) cum sint! Link to comment
andreib Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Acum ca am ajuns in Iasi zic sa facem o intalnire. Cand sunteti disponibili spatamana asta si cine vrea sa vina? Deoarece Laurentiu nu mai este in Iasi se pare ca eu trebuie sa fiu ,,organizator''. Eu propun un miercuri sau joi seara la Fundatie (in fata la Belfast/ Ethos). Sper sa ne adunam cativa . Link to comment
paulp Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Sorry, dar singurul moment cind pot fi disponibil pentru asemenea intilniri e simbata de la 13 in parcarea de la BancPost In timpul saptaminii jobul imi ocupa tot timpul Link to comment
andreib Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Sambata e imposibil pt mine . Pana acum mai toate intalnirile woo in iasi s-au desfasurat in timpul saptamanii . Link to comment
Leone Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Daca e in timpul saptaminii, pentru mine e valabil mai pe seara, tot asa, pe la ora 18-19. Link to comment
csergogaby Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 E belea forumul asta... noroc ca am dat un ochi aici si am vazut ca e activ topicul.. cu toate ca era setat sa primesc mail daca se spune ceva. Ma rog, I'm back In timpul saptamanii seara e bine si pentru mine. Link to comment
Cristaky Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Desi sunt "boboc", as veni si eu la o intalnire Daewoo Club in Iasi...sa mai discutam si "live" despre bestiile noastre P.S. : sunt la munca pana la 17,30 Link to comment
andreib Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) Joi seara, 6 oct, la ora 19 la Fundatie e bine? Asteptam pe toti cei noi (boboci ) si vechi sa vina, . Sunt bineveniti toti posesori de woo si nu numai, acum cobor sa bat carpeta rosie pentru a face primirea . Edited October 3, 2005 by andreib Link to comment
Leone Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Joi, ora 7 pe seara, pentru mine e bine! Da' nu vin sa bat carpeta! Link to comment
paulp Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Daca nu se lungeste sedinta la job prea mult poate va fac si eu o vizita Link to comment
laurentziu83 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Distractie placuta la intalnire baieti. Din pacate, de acum nu voi mai onora intalnirile daewooclub Iasi , ocazional poate voi mai ajunge. Andrei, iti predau tie stafeta de organizator. Poate mai ajung ocazional. Paul, sorry, dar cand ti-am scris invitatia mai demult nu stiam de schimbari. Ninel (sau, ma rog, Leone ), sa-ti stapanesti cu bine Cielo-ul, eu n-am apucat sa-ti vad decat Dacia pe vremuri, si sa ne mai onorezi intalnirile. Pentru mine s-a incheiat insa un capitol, asta e. Link to comment
paulp Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ninel, daca eu sint uituc, da-mi un beep Laurentiu, drum bun oriunde vei merge Link to comment
Leone Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 OK, Paulica, te bipuiesc pina cind ajungi la intilnire! Laurentiu, multam' de urari si sint sigur ca ai sa ajungi sa apuci si ziua cind ai sa-mi vezi si cielo Link to comment
csergogaby Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 salutare, poate ajung si eu in seara asta... dar inca nu sunt sigur. Link to comment
Recommended Posts