Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 5 weeks later...

Iesenii sunt chemati la o intalnire extraordinara...

Pe ordinea de zi vom avea: sa ne revedem la fata sa nu uitam unul de altul, mestereala si, cel mai important, sa discutam despre intalnirea de la Bicaz. Fiind mai aproape zic ca am putea merge mai multi la aceasta intalnire, sa nu fiu singurul reprezentant al Iasului.

Astept propuneri pentru data/ora/locatie...

• 4 weeks later...

1. Intalniri se vor tine dupa 1 octombrie ca sa ajung si eu si Laurentiu in Iasi, veti gasi postat aici data, ora si locatia intalnirii

2.La Bicaz merg eu si posibil Lalexis. Eu plec joi pe la 14-15, iti trimit un PM cu nr meu de telefon, daca vrei sa mergi si tu ma suni si mai vb detalii.

Edited by andreib

Pentru amatori de intilniri, in fiecare simbata la ora 1 in parcarea de la BancPost, gasiti o parte din membrii daciaclub (care numai dacii nu mai au :) ) si nu musca, va garantez eu.

Am facut invitatia si celor de pe forumul Ford, si daca vine si Laurentiu vom avea si reprezentantul Oltcit :) (desi nici el nu mai are oltcit).

Poate iese ceva misto, daca nu, asta e, oricum e 1 octombrie, deci ziua fara benzina/motorina ;)

@Paul: Adica ai si uitat de cate ori v-am vizitat cu matizul albastru si apoi cu Symbol-ul de vreo 2 ori? da de ce ati schimbat locul de intalnire? Mi-am facu datoria demult si i-am anuntat pe baieti, dar se pare ca aveau alte treburi atunci. Dar poate vor fi mai liberi in alte dati, eu cel putin m-am simtit foarte bine la voi.

Edited by laurentziu83

Laurentiu, n-am uitat, si locul e tot acolo, doar ca au renovat astia parcarea, iar simbata trecuta masinile au ramas pe loc, doar noi ne-am mutat cuibu la Baron, ca Nord-Estu era inchis ;)

Simbata viitoare e in acelasi loc, la aceeasi ora :lavolan:

Acum ca am ajuns in Iasi zic sa facem o intalnire. Cand sunteti disponibili spatamana asta si cine vrea sa vina? Deoarece Laurentiu nu mai este in Iasi :( se pare ca eu trebuie sa fiu ,,organizator''. Eu propun un miercuri sau joi seara la Fundatie (in fata la Belfast/ Ethos). Sper sa ne adunam cativa :) .

Sorry, dar singurul moment cind pot fi disponibil pentru asemenea intilniri e simbata de la 13 in parcarea de la BancPost ;)

In timpul saptaminii jobul imi ocupa tot timpul :(

Joi seara, 6 oct, la ora 19 la Fundatie e bine? Asteptam pe toti cei noi (boboci :P ) si vechi sa vina, . Sunt bineveniti toti posesori de woo si nu numai, acum cobor sa bat carpeta rosie pentru a face primirea :D .

Edited by andreib

Distractie placuta la intalnire baieti. Din pacate, de acum nu voi mai onora intalnirile daewooclub Iasi :rolleyes: , ocazional poate voi mai ajunge. Andrei, iti predau tie stafeta de organizator. Poate mai ajung ocazional. Paul, sorry, dar cand ti-am scris invitatia mai demult nu stiam de schimbari.

Ninel (sau, ma rog, Leone :) ), sa-ti stapanesti cu bine Cielo-ul, eu n-am apucat sa-ti vad decat Dacia pe vremuri, si sa ne mai onorezi intalnirile.

Pentru mine s-a incheiat insa un capitol, asta e. :rolleyes: