Cristaky Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Ghici cine va achizitiona diseara una bucata autocolant de interior "DaewooClub" de la andreib ? P.S. si fftopic: Hai, si cei din spate...manutele sus... ("Dansul autocolantului") Link to comment
Cristaky Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Am autocolant !!! Multumesc mult domnului andreib, care a avut amabilitatea ca aseara, la intalnirea de la Iasi, sa ne inzestreze pe mine si pe Leone cu cate un autocolant de interior P.S. 1 - "Sunt fericit / si ma simt bine / sensul 'sofatului' l-am descoperit / 'lipindu-te' pe tine..." (Cristaky - "Balada autocolantului", adaptare dupa Tapinarii - "Sunt fericit") P.S. 2 - andreib, salutari de la Jan Simpaticul Toata stima! Link to comment
andreib Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 A fost frumos, ne-am intalnit eu Leone si Cristaky si am discutat de ale noastre. Am stat la o cafea iar cand am iesit am gasit o masina total deosebita in parcare: o dacie nova pe care scria cu litere de o schioapa pe luneta : ,,JAN SIMPATICU'' . Link to comment
Cristaky Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Stimabili colegi din Iasi, ne mai intalnim si noi saptamana aceasta? Ma gandeam ca poate facem o resetare ECM in grup, ca tot a venit frigul + o ciocolata calda si diverse discutii, foto ... Astept propuneri Link to comment
andreib Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Propuneti o data si sa vedem doritorii. Cica s-ar incalzi vremea, asteptam sa vedem daca se intampla asa si poate facem si un pic de mestereala la fiare? Link to comment
Cristaky Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Eu as zice asa : vineri, ora 18,30 - 19,00 (sa prindem ceva lumina ), in parcarea Romtelecom, facem cate un reset ECM si o curatare corp clapeta acceleratie "de caciula" , apoi coboram in Ethos unde, in timp ce savuram cate o ciocolata calda, dezbatem tema "pregatirea de iarna a autoturismelor" ... P.S. 1 - sunt acceptate, desigur, si alte teme de discutie P.S. 2 - poate facem si ceva foto, pt "dosar" Link to comment
csergogaby Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 vineri imi convine si mie, poate ajung si eu de data asta Link to comment
Cristaky Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 (edited) Deci, asadar si prin urmare : Cristaky, andreib, csergogaby ... Leone, esti cu noi sau impotriva noastra ? Edited October 20, 2005 by Cristaky Link to comment
andreib Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Eu nu stu daca pot ajunge la 19 pentru ca am un curs, dar daca stati pana la 20 vin si eu sa va vad . Link to comment
Cristaky Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Offf, offf ... "Gica-contra" Link to comment
Cristaky Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Ne intalnim la 19.00 sau lasam pe maine/alta zi cu soare ? Nu as vrea sa stau singur in parcare juma' de ora... Link to comment
csergogaby Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 am fost la dentist... si sa vad daca ma lasa durerile... vin.. sau daca tot nu suntem prea multi dam un skip? Link to comment
Cristaky Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 OK, dam skip...poate maine pe la pranz, sa speram ca va fi vremea buna si putem mesteri ceva pe la auto ... Aaaa, sa nu uit : este o promotie in Metro pt WD 40 ...200 ml= 87.000 lei, pt cine are nevoie. Cred ca ma bag si eu la un tub + niste glicerina boraxata de la farmacie (exista zvonuri ca vine iarnaaaa ) Link to comment
Leone Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Alo, alo, Iasu', io sint cu toata lumea, numa' ca m-am prins bine de tot zilele astea cu munca! Daca ramine vinerea, io zic ca nu mai conteaza sa prindem ceva lumina, asa ca o lasam mai pe seara, adica un 19-19,30, poate-l prindem si pe andrei la ceasca de ciocolata oparita! Sper ca vinerea urmatoare sa fiu un pic mai liber! Si a propos - o promotie la niste bani nu se gaseste pe nicaieri? Link to comment
andreib Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Eu ies la mestereala azi la masina, am de facut cateva lucruri amanate demult. Daca mai exista voluntari sa ne intalnim la o mestereala de W/E astept propuneri. Link to comment
csergogaby Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 m-as baga si eu mai pe dupa-masa.. acum cred ca ies cu bicicleta Link to comment
MCojo Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Daca va hotarati la ceva saptamana viitoare postati caci s-ar putea sa fiu si eu prin Iasi in weekend! Link to comment
Cristaky Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Total aiurea ... a trecut week-end-ul si nu am facut nimic din ce mi-am propus. Nu am desfacut nici macar un surubel ("> . Mi-e ca vor trece zilele astea mai caldute si vine frigul ... atunci chiar ca nu mai apuc eu sa pregatesc masina de iarna . Daca doriti o ciocolata saptamana asta ...scrieti aici (de joi incolo, miercuri am examen dupa-amiaza ) Link to comment
mdascalu Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Saptamana asta poate vin si eu Link to comment
csergogaby Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 facem azi intalnirea? pe la ora 19 la Romtelecom? Link to comment
andreib Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Suna bine . Ramane ora 19 Romtelecom? Sa facem lista cu cei ce vin: Andreib Csergogaby Link to comment
Cristaky Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Vin si eu ! La 19.00, la Romtelecom, si apoi ... o ciocolata calda Link to comment
csergogaby Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 (edited) Andrei, vrei sa aduci te rog si surubelnita pentru IAC? Edited October 27, 2005 by csergogaby Link to comment
Cristaky Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Hahahaha ... se lasa cu "surubareala" ... uepaaaaa Cred ca bag si eu o resetare ECM . Link to comment
andreib Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 S-a rezolvat, iau si kitul de surubelnite . Daca are cineva un spray carb-cleaner sau un wd 40 este rugat sa il aduca . Link to comment
Recommended Posts