Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vin si eu la 19.00. Andrei, cum ramane cu schimbul de ulei? Am fost la Castrol, au 2 bidoane de 4 l, 5W30, 1.250.000 /buc. Am vb cu tipa de acolo sa le pastreze pana astazi, ca o scapam noi de ele ...

P.S. Dimineata am tras 5 min de portiere pana le-am "dezlipit" :wallbanger: . Am vrut sa le ung aseara cu glicerina boraxata, dar mi-a fost lene sa mai ies din casa :spumelagura: . Ungeti, baieti, ca e teroare dimineata ...

Azi dimineata trezit pe la 7 ca a sunat alarma la telefon(ala de mi l-au dat de la Oranj cat e al meu in garantie). Sarit din pat , oprit soneria, injurat din abundenta, culcat la loc. Trezit pe la 9:30, deschis jaluzele, observat zapada afara. M-am imbracat si am plecat sa-mi fac programare la service, ajuns jos si injurat zapada de pe masina si faptul ca nu am rascheta de zapada. Dupa ce am obtinut programarea am fost la Castrol si am luat uleiul : Castrol Softec Plus 5w30 124.3 RON. Deci eu deja il am :) .

PS: Ne vedem miercuri, dar ar trebui sa ne mutam la fundatie ca sa fim mai aproape de ciocolata calda ) .

• 2 weeks later...

Ta daaaaaaaaaaam! Maaaare adunare maaare!

Hai ca a dat iarna in noi, sa ne adunam pe zi la o ciocolata calda!

Simbata 3 decembrie, ora 13,30, toti iasi-woo-istii adunarrrrrrrea! in parcarea Romtelecom! :) Stam putin de tot si apoi fugim sa ne bem ciocolatele! Poate gasim si niste "woo-iste"! :) )

" Poate gasim si niste "woo-iste"! " Domnu' sef, ma insel eu sau dvs. sunteti casatorit si aveti si 2 copilasi? :banana:

P.S. Hoopaaa, mi-a picat fisa...tu de fapt cauti + -uri pt Andrei; bravo, laudabila initiativa; ma bag si eu in chestiune, dar cred ca pe la 13,47 :lavolan:

Cristi, true man, true, I'm married/two children, da' ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place si de la placut la asternut e o distanta maaaaaaaare de to! :) )

Asa ca ii dau o mina de ajutor lui andrei, la nevoie, ca vorba aia - cine nu are batrini sa si-i cumpere (cu reducere)! :) )

SALUT.SUNT NOU IN CLUB SI ASI DORI SA STIU CAND M-AI TINETI INTALNIRI, PENTRU CA DACA AM SA POT VOI VENI SI EU.AM UN MATIZ DIN 2000 CU O GROAZA DE KM PENTRU CA A CAM FACUT TAXI.NU MULT DAR DESTUL.MODIFICARI NU PREA ARE DAR SPER CA ANUL CE URMEAZA SA VINA CU CATEVA M-AI MAJORE.PA :lavolan:

Salut. Noi m-ai tinem intalniri atunci cand starneste unul dintr-e noi ***** pe forum... Trebuie doar sa fii ATENT si sa raspunzi la provocari. De obicei Gaby spune ca vine, dar nu vine. Andrei vine, cand nu uita. Iar Leone, cand sunt copiii la pregatire. George nu vine cand nu poate, in rest vine. Cam astia suntem toti...

La intalniri, care s-e tin in parcarea de la Romtelecom, resetam ECM si curatam IAC. Apoi mergem l-a ciocolata calda. Modificari nu au nici masinile noastre, deci nu t-e vei simti stingher...Doar Leone are becuri noi :) >-

In rest, numai bine ! "Chip in taci" :lavolan:

Salutam si noi pe noul membru! :)

Si dam salutare de multumire lui Andrei si de binete lui Cristi. Becurile si-au facut treaba din plin, pe traseul Iasi - Bucuresti - Sinaia - Iasi, facut de-a lungul a 6 zile, pe ploaie, ceata si noapte (toate la un loc)!

Povestiri en detaille la urmatoarea intilnire, daca se poa' sa fie miercuri, ca joi dimineata iar o tai din loc!

Care va sa zica - miercuri, la ora 19, care mai sinteti prin tirg? ;)

Mai copii, cind n-am ce face, caut intrebari retorice :) Uite ca am gasit pe aici ca noi sintem vreo 22 din Iasi - hip hip hurey! da' la intilniri tot venim doar vreo doi-trei! cum vine asta? unde e restul de forwoom'isti de Iasi?