Cristaky Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 S-a straduit...si a ajuns! Stima lui >- P.S. Gaby, la a 3-a abatere iti vopsim masina roz. Am zis . Link to comment
gneo Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 hai sa ne intalnim miercuri la 7 sa-i uram drum bun lu andrei? ce ziceti(noi astia ofticati ca nu mergem la moeciu-eu unu sunt Link to comment
andreib Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Eu vin, mai sunt si altii? PS: Ca sa va ofticati si mai tare daca are cineva vreun laptop eu aduc dvd cu poze de la bicaz . Link to comment
Cristaky Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Vin si eu la 19.00. Andrei, cum ramane cu schimbul de ulei? Am fost la Castrol, au 2 bidoane de 4 l, 5W30, 1.250.000 /buc. Am vb cu tipa de acolo sa le pastreze pana astazi, ca o scapam noi de ele ... P.S. Dimineata am tras 5 min de portiere pana le-am "dezlipit" . Am vrut sa le ung aseara cu glicerina boraxata, dar mi-a fost lene sa mai ies din casa . Ungeti, baieti, ca e teroare dimineata ... Link to comment
andreib Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Azi dimineata trezit pe la 7 ca a sunat alarma la telefon(ala de mi l-au dat de la Oranj cat e al meu in garantie). Sarit din pat , oprit soneria, injurat din abundenta, culcat la loc. Trezit pe la 9:30, deschis jaluzele, observat zapada afara. M-am imbracat si am plecat sa-mi fac programare la service, ajuns jos si injurat zapada de pe masina si faptul ca nu am rascheta de zapada. Dupa ce am obtinut programarea am fost la Castrol si am luat uleiul : Castrol Softec Plus 5w30 124.3 RON. Deci eu deja il am . PS: Ne vedem miercuri, dar ar trebui sa ne mutam la fundatie ca sa fim mai aproape de ciocolata calda ) . Link to comment
gneo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 propunere la vot! cineva impotriva? hotarat: ne mutam la fundatie Link to comment
Cristaky Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Unanimitate. Ramane la Fundatie. >- P.S. sa vedem acum daca e de acod si Gaby Link to comment
csergogaby Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 de acord.. dar nu promit ca ajung... sunt f. aglomerat perioada asta... abia am reusit sa fac si eu revizia si unghiurile... mai am itp-ul Link to comment
andreib Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Gata, clar: miercuri seara activitate forumistica noua : desenat floricele roz pe masina lui Gabi (dupa ce o terminam de vopsit rosie ) . Link to comment
Leone Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Ta daaaaaaaaaaam! Maaaare adunare maaare! Hai ca a dat iarna in noi, sa ne adunam pe zi la o ciocolata calda! Simbata 3 decembrie, ora 13,30, toti iasi-woo-istii adunarrrrrrrea! in parcarea Romtelecom! Stam putin de tot si apoi fugim sa ne bem ciocolatele! Poate gasim si niste "woo-iste"! ) Link to comment
andreib Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Domnu sef, vine si eu sa va povesteste ce ati piredut ca nu ati fost la Moeciu . Link to comment
Cristaky Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 " Poate gasim si niste "woo-iste"! " Domnu' sef, ma insel eu sau dvs. sunteti casatorit si aveti si 2 copilasi? P.S. Hoopaaa, mi-a picat fisa...tu de fapt cauti + -uri pt Andrei; bravo, laudabila initiativa; ma bag si eu in chestiune, dar cred ca pe la 13,47 Link to comment
gneo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 eu tocmai trebuie sa plec din oras. andrei pune si tu povestea pe o caseta si o ascult data viitoare. Link to comment
Leone Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Cristi, true man, true, I'm married/two children, da' ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place si de la placut la asternut e o distanta maaaaaaaare de to! ) Asa ca ii dau o mina de ajutor lui andrei, la nevoie, ca vorba aia - cine nu are batrini sa si-i cumpere (cu reducere)! ) Link to comment
claudiu Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 SALUT.SUNT NOU IN CLUB SI ASI DORI SA STIU CAND M-AI TINETI INTALNIRI, PENTRU CA DACA AM SA POT VOI VENI SI EU.AM UN MATIZ DIN 2000 CU O GROAZA DE KM PENTRU CA A CAM FACUT TAXI.NU MULT DAR DESTUL.MODIFICARI NU PREA ARE DAR SPER CA ANUL CE URMEAZA SA VINA CU CATEVA M-AI MAJORE.PA Link to comment
Cristaky Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Salut. Noi m-ai tinem intalniri atunci cand starneste unul dintr-e noi ***** pe forum... Trebuie doar sa fii ATENT si sa raspunzi la provocari. De obicei Gaby spune ca vine, dar nu vine. Andrei vine, cand nu uita. Iar Leone, cand sunt copiii la pregatire. George nu vine cand nu poate, in rest vine. Cam astia suntem toti... La intalniri, care s-e tin in parcarea de la Romtelecom, resetam ECM si curatam IAC. Apoi mergem l-a ciocolata calda. Modificari nu au nici masinile noastre, deci nu t-e vei simti stingher...Doar Leone are becuri noi >- In rest, numai bine ! "Chip in taci" Link to comment
Leone Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Salutam si noi pe noul membru! Si dam salutare de multumire lui Andrei si de binete lui Cristi. Becurile si-au facut treaba din plin, pe traseul Iasi - Bucuresti - Sinaia - Iasi, facut de-a lungul a 6 zile, pe ploaie, ceata si noapte (toate la un loc)! Povestiri en detaille la urmatoarea intilnire, daca se poa' sa fie miercuri, ca joi dimineata iar o tai din loc! Care va sa zica - miercuri, la ora 19, care mai sinteti prin tirg? Link to comment
andreib Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Vom incerca sa tinem aici numai discutiile generale despre intalniri, iar pentru fiecare intalnire se va face un topic separat . Link to comment
Shenck Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Luati aminte el e bossu aici > Link to comment
gneo Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 si eu daca am chef sa comentez in care topic postez? ? (noul autocolant pe hyundai get cu z la urma)(tot masina facuta de oameni mici cu ochii oblici nu?). si chiar nu ne mai intalnim deloc anu asta? Link to comment
Cristaky Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 De comentat comentezi aici ... dar ia zi-mi, ai dat Maty pe Getz? Link to comment
andreib Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Getz-ul e super masinuta. Trebuie sa vii sa facem un drive-test la o intalnire neaparat. PS: Daca vreti neaparat sa ne mai vdm anul asta postati propuneri . Dar lumea e cam aglomerata acum inainte de craciun . Link to comment
Leone Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Mai copii, cind n-am ce face, caut intrebari retorice Uite ca am gasit pe aici ca noi sintem vreo 22 din Iasi - hip hip hurey! da' la intilniri tot venim doar vreo doi-trei! cum vine asta? unde e restul de forwoom'isti de Iasi? Link to comment
andreib Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Cred ca suntem mai multi de 22 dar majoritatea trag chiulul la greu . Link to comment
Recommended Posts