andreib Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Eu saptamana stau f prost cu timpul liber. Daca vreti sa ne intalnim nu pot decat la inceputul saptamanii, pana miercuri inclusiv. PS: Pentru curiosi am un poze de la mare )"> . Link to comment
Leone Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Deci punem ceva la cale miine, e? Link to comment
andreib Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Eu zic maine pe la 18-19 o intalnire scurta ar merge tare bine, mai exista doritori? Link to comment
mdascalu Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 (edited) Azi pot veni, dar maine nu pot sa vin in nici un caz, pentru ca la noi la facultate este simpozion. Cristi, da, dar nu da telefonul pentru ca mi-a atras atentia sa nu-l mai dau. Daca este ceva trebuie sa-l duc eu sau altcineva care stie unde. Edited May 24, 2006 by mdascalu Link to comment
Cristaky Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 OK, marius. Azi nu pot veni la intalnire, am joi la 15 un examen destul de important si nu prea am timp sa citesc. Eu sunt liber joi seara, vineri la 17-18 plec din Iasi. Link to comment
andreib Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Deci ne vedem in seara asta, poate ma invata marius cum sa frec la polish? Link to comment
Cristaky Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 1. Ori nu ai inteles ca eu nu pot veni asta seara, ori nu te intereseaza. 2. Ti-ai luat polish? De acolo? Ce pret are acum? Link to comment
andreib Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 1. Eu nu pot maine seara, trebuie sa plec la Bucuresti (again) 2. 20ron/tub, unul de polish si unul de pasta abraziva Link to comment
mdascalu Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Cristaky, la mine ziua de joi este total blocata. Da-i prietenului tau telefonul meu si vineri il duc eu la mecanic daca vrea. Eventual poate sa vina azi cand ne intalnim noi, la Ethos, si-l duc acolo. P.S. Multa BAFTA la examen. Link to comment
andreib Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Deci ramane pe in seara asta la ora 19 la fundatie, o intalnire scurta pentr ca timpul este limitat . Link to comment
andreib Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Ne vedem si saptamana asta vineri seara la un suc? Link to comment
BAD_MF Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Tare as veni si eu da am un rahat de examen sambata Link to comment
andreib Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Un sfert de ora de relaxare nu strica...Eu vin la intalnire direct de la examen... PS: Leone, Mdascalu, Cristaky unde suntetiiiiii? Link to comment
Leone Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 (edited) Iete aici sint! hehe! Hai ca vin si io la 18, 18 si un pic, da' daca toarna cu galeata si e foaaaaarte gri afara, prevad ca ne inghesuim in Sunday's la o ciocolata calda ! Daca vremea e mai domoala, pe mine ma intereseaza doua chestii - cea fac cu ornamentul ala belit si cum imi mai string oglinda retrovizoare de interior >- Edited June 2, 2006 by Leone Link to comment
mdascalu Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) Sorry ca nu am veni, dar de vineri dimineata stau in pat cu o entorsa la piciorul drept. Chiar i-mi pare rau ca nu am putut veni. Poate ne vedem si saptamana asta. Leone, daca nu ai rezolvat vineri poate rezolvam vinerea asta. La oglinda trebuie doar un imbus si asta am fara probleme. Cu ornamentul va mai dura un pic pentru ca trebuie sa fie cald (f. cald) afara, ca sa-l putem desprinde. Apropo, cum a fost ciocolata calda? ca daca vine andreib iar face consumatie!! Edited June 5, 2006 by mdascalu Link to comment
calin2005 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Salutare la toti!!! Eu sunt din Iasi si as dori sa particip la intalniri. Am ceva probleme cu masina si nu ma prea pricep la surubareala Cand e urmatoarea??? Da-ti un mail sau un MP. Mersi. Link to comment
andreib Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Urmareste acest topic si vei vedea cand va fi urmatoarea . Te asteptam cu ciocolata calda (sau pepsi rece) . @mdascalu: nu stiu daca ne mai vedem, eu lunea viitoare plec. Va las pe voi sa organizati intalnirile la vara . Link to comment
Leone Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 bah, nene andrei, nu pleci pin' nu ne mai vedem o dat'! Asa ca, cei care se simt in stare psihica si fizica (sa nu va luati dupa ce spune nenea mdascalu, ca noi nu i-am facut nimic la intilniri! )"> , sa vin vinerea asta la 18 (hai, aproape 19 pentru cristi ), in parcare la Casa Studentilor. Apoi om vedea daca tine soarele cu noi sa ne retragem in parcarea de reparatii, polish si alte nazbitii! Link to comment
gneo Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 dati si voi un buzz pe mess ca am ratat toate intalnirile sau nici nu ati observat Link to comment
andreib Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Am observat, dar am crezut ca esti ocupat, sau cine stie... Dam buzz data viitoare . Link to comment
Wolfman Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Saptamana asta (pana joi seara inclusiv) sunt la un workshop in Iasi, asa ca dupa ora 18.00 ma gasiti prin Tudor la shaorma si bere (Andrei stie unde). Link to comment
mdascalu Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Andreib, plecarea e luni din cate am inteles. Vineri, poti veni cateva minute pentru a i-ti ura si noi drum bun. Tocmai pe NOI ne omiti. Mai ales ca lipsa ta se va simti . Link to comment
mdascalu Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Hello, Ne vedem si azi sau nu? Si pe la cat? Link to comment
nicksididi Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 (edited) salutare, chiar daca sunt nou pe forum sa stiti ca am mai trecut prin fundatie macar sa vad grupul din iasi. imi oare rau ca nu am facut inca cunostinta cu baietii, dar promit ca se va intampla in curind. trebuie sa ma mai eliberez de unele probleme ) / sunt proaspat tatic! fac cinste cu un pepsi sau...ciocolata calda!!! Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie. Edited June 21, 2006 by Mircea Link to comment
Recommended Posts