andrei_alex Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 (edited) sal la toata lumea .eu sunt nou in sfarsit mi am luat shi eu un maty...adik tre sa imi vina ca au zis ca nu au pe stoc abia il astept ..mai vb ciao PS:vreau shi eu un autocolant de interior >- Te rugam fara sh, k, tz si majuscula la inceput de propozitie Edited January 19, 2007 by andreib Link to comment
andreib Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Ne vedem vineri seara la o ciocolata calda? Link to comment
Leone Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Eu nu pot. Am delegatie franceza la munca pina duminica dimineata. Dar va pup si mai vorbim. Link to comment
andreib Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Ok, vin cu laptopul sa iti arat noua interfata de gaz . Link to comment
mdascalu Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Excelent, chiar sunt interesat de chestia asta. Sper doar sa nu ninga si sa nu mai adorm ca vinerea trecuta. Link to comment
mdascalu Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 (edited) Trece timpul si nici nu stiu cand e gata saptamana. Ce facem azi? Ne vedem au ba? Edited February 2, 2007 by mdascalu Link to comment
andreib Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Eu am examen de la 7 deci azi nu pot sa vin . Link to comment
mdascalu Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 OK. Azi vin la intalnire. Mai vine cineva? Link to comment
Leone Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Hello my iasiwootzi! Aim bec in za siti! Asa ca vin si eu mai pe seara! Altcineva? Link to comment
mdascalu Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Pai nu stiu, Leone pe la ce ora vii? Eu ajung pe la 6 si un sfert. Link to comment
andreib Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Maine seara comitem o intalnire? Promit ca nu mai lipsesc, pentru data trecuta am motive ,,meseriashe'' . Link to comment
Leone Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Hai sa o comitem! Poate ne-adunam de-un trio La, La, La! Link to comment
mdascalu Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 (edited) OK, subscriu si eu, ca am inceput sa ma obisnuiesc vinerea seara cu ciocolata calda la o discutie despre masini. P.S. Iaca a iesit si TRIO-ul lui Leone. Edited February 16, 2007 by mdascalu Link to comment
BogdanD Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Cand mai comiteti o intalnire in Iasi si unde ca tare as vrea si eu sa particip, asa ca la inceput de drum cu un Matizache?! Link to comment
andreib Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Vienrea la ora 18 de obicei, in parcare la Casa Studentilor. Mai citeste pe aici, cand ne intalnim scriem aici cu o zi-doua inainte. Link to comment
mdascalu Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 (edited) La o vineri de iarna, nu-i asa ca merge o coicolata calda pe la 18 - 18.30? Ce spuneti? @BogdaD - Bine ai venit, sa stapanesti sanatos si fara incidente masina si te asteptam azi la Fundatie. Edited February 23, 2007 by mdascalu Link to comment
andreib Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Pe la 18 daca vine cineva ca la 18:30 trebuie sa o sterg . Link to comment
Leone Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Mama, mama, ce astept ciocolata aia calda! La cit am vislit azi dimineata sa dau jos zapada de pe masina... trei ceaune de ciocolata calda as vrea sa beau! Vin si eu la 18,30! Link to comment
BogdanD Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Mdascalu-- merci de urari! Vin astazi in mod cert. Numai ca vin per pedes ca abia luni imi iau noile numere si actele de la Politie! Da-mi si mie un numar de inmatriculare sau masina cu care vii ca sa te recunosc! andreib-- vin eu la 18. Vii cu matizu gri, ca sa stiu dupa ce ma uit? Link to comment
Leone Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Dragilor, ce facem de ziua frumoaselor, ne vedem la o ciocolata calda (sau ce-om mai pune pe masa, in zona fumatorilor)? Link to comment
cozmozs Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Nimic nu se mai misca pe aici ? vroiam sa va prezint noua jucarie Link to comment
Leone Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Ba se intampla si fara sa se faca o strigare, ca ajungem de fiecare data cam la aceeasi compozitie - 1 plus 1 plus 1! La ultima intalnire, chiar am facut o excursie nocturna pana la marginea Europei (hihi, ca putini sunt cei care se pot lauda cu asa ceva!) ca sa vedem si sa auzim cum zbarnaie MGR-ul (Micul Gigant Rosu) lui mdascalu! Si chiar ne-a batut gandu' sa schimba locatia intalnirilor (ca la ce poti vedea vineri seara spre noapte, la marginea targului...!) Asa ca tine-aproape! Si vino tu cu jucaria, ca noi punem autocolantul! ) Link to comment
Recommended Posts