Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

sal la toata lumea .eu sunt nou in sfarsit mi am luat shi eu un maty...adik tre sa imi vina ca au zis ca nu au pe stoc abia il astept :) ..mai vb ciao PS:vreau shi eu un autocolant de interior :) >-

Te rugam fara sh, k, tz si majuscula la inceput de propozitie

Edited by andreib

La o vineri de iarna, nu-i asa ca merge o coicolata calda pe la 18 - 18.30? Ce spuneti?

@BogdaD - Bine ai venit, sa stapanesti sanatos si fara incidente masina si te asteptam azi la Fundatie.

Edited by mdascalu

Mdascalu-- merci de urari! Vin astazi in mod cert. Numai ca vin per pedes ca abia luni imi iau noile numere si actele de la Politie! Da-mi si mie un numar de inmatriculare sau masina cu care vii ca sa te recunosc!

andreib-- vin eu la 18. Vii cu matizu gri, ca sa stiu dupa ce ma uit?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ba se intampla si fara sa se faca o strigare, ca ajungem de fiecare data cam la aceeasi compozitie - 1 plus 1 plus 1!

La ultima intalnire, chiar am facut o excursie nocturna pana la marginea Europei (hihi, ca putini sunt cei care se pot lauda cu asa ceva!) ca sa vedem si sa auzim cum zbarnaie MGR-ul (Micul Gigant Rosu) lui mdascalu! Si chiar ne-a batut gandu' sa schimba locatia intalnirilor (ca la ce poti vedea vineri seara spre noapte, la marginea targului...!)

Asa ca tine-aproape!

Si vino tu cu jucaria, ca noi punem autocolantul! :) )