Leone Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Fratilor, joia asta nu vin. Am treaba importanta la Poiana Brasov. Link to comment
doxa_ Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 la toata lumea. Membru nou ...am iesit pe piata ) Link to comment
Leone Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Sa traiesti si cu drag s-o stapanesti, fara evenimente. Te asteptam joi, la 18,00, in parcare la Casa Tineretului, coltul cu Sunday's, unde poate-ai sa vezi o Nubira, un Cielo si un Matiz cu stickere daewooclub. "> Link to comment
cozmac Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 salut!! si eu sunt proaspat posesor al unui espero 1.5 sper sa pot ajunge si eu joi la intalnire "> Link to comment
andreib Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Ne gasesti la Casa Studentilor: o nubira gri, un cielo albastru si un matiz rosu, toate brand-utie daewooclub. Link to comment
doxa_ Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 cozmac cred ca se pregatesc sa ne faca botezul joi daca tot suntem bobocii Link to comment
Leone Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Dupa cum se arata vremea, "botezul" se va petrece in strafundul Sunday's-ului, cu muuuuulta ciocolata calda!... Link to comment
doxa_ Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 ups..probleme in paradis... a zapacit unu saraca mea portiera pe dreapta fatza si tre sa ma mut in service...si banuiesc ca daca tot ajung maine akolo, o sa ma opresc si pt revizia de 30.000 ...deci joi, nu garantez. Link to comment
Leone Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Daca nu ramai sa petreci seara in service, noi te-asteptam in aburii calduti de ciocolata!... Si nu te necaji - tabla se indreapta, bine ca tu esti ok. Link to comment
doxa_ Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 (edited) eee...nu am ajuns in service...adik mai imi trebe o zi sa ma cert cu aia de la asigurari deci cica bem o ciocolata calda diseara, sa va mai intreb si io cate ceva din experienta voastra Edited October 25, 2007 by doxa_ Link to comment
cozmac Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 offfffffff!!!!!!!!!!!!!!! cu toate ca am fost acolo,se pare ca am ratat intalnirea .DOXA a parcat langa mine(eram cu un espero galben)dar asta e...daca nu ne cunosteam...nu am stiut... curios este faptul ca nu am vazut nici nubira nici cielo nici matiz(in afara de cielo lui DOXA) nu mai conteaza acum...dar joia viitoare nu se mai intampla,ne vedem la o ciocolata calda MULTA BAFTA!!!! Link to comment
andreib Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Aici a fost greseala noastra . Marius a venit cu meriva pt ca a avut pb cu matizul si eu am venit cu punto pt ca nubira era la mama. Totusi am stat ceva pe langa masina doxei dar nu ai aparut... Ne pare rau, se pare ca nu ne-am soncronizat prea bine. BTW: Am intrebat aseara vreo doi neni daca au venit pt intalnire si s-au uitat cam stramb la mine , dar se pare ca pe tine nu te-am nimerit. Pentru a completa posibilitatile si pt a ne gasi mai usor in viitorul apropiat, masinile cu care venim sunt: nubira gri sau grande punto rosu, meriva albastra (cu autocolant), matiz rosu E, cielo bleumarin (2x). Link to comment
doxa_ Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 super tare...cozmac te am vazut dar am zis ca esti cu taxi la strada ...si m am dus glont la baieti ca ii vazusem in poze . Lasa pe joia viitoare ) Link to comment
Leone Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 (edited) Asta de unde a mai aparut si pe ce limba scrie el acolo? O fi in alfabetul Braille si trebe sa gadil ecranu' cu dejtele sau deja o dat iama pe forum tot felul de spamuri? L.E. Ete ca se mai si aseaza mai jos de cele insemnate de subsemnatul. Andrei, da-i o ghioaga dupa cap lu' asta! ) Edited October 27, 2007 by Leone Link to comment
andreib Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 E pe toate topicurile si e noul nostru daewooclub-bot . Link to comment
mdascalu Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Eu vin sigur tot cu Meriva si joia viitoare. Cu Matizul chiar daca rezolv problema o sa fiu in service. @cozmac - i-ti trimit pana joi un pm cu tel. Cand ajungi acolo da un bip si parcheaza espero la vedere. Cred ca si Andrei poate face asta. Ne pare tare rau ca s-a intamplat asa. Andrei ce-i "o secunda de atentie" ca nu prea inteleg? Link to comment
andreib Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 (edited) Un bot (ca pe daciaclub/clubfiat de ex) pentru reclama. Edited October 27, 2007 by andreib Link to comment
doxa_ Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 mdascalu , "o secunda de atentie" = "viata are prioritate" = Link to comment
mdascalu Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) Pai la cum rezolva "viata are prioritate" problemele ridicate, uneori chiar i-ti vine sa crezi ca nu prea este ASA. Da ma rog poate e o parere prea personala. @ doxa - azi ceasurile elvetiene au avut abatere? "> Edited November 1, 2007 by mdascalu Link to comment
andreib Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Si astazi daewooclub a hotarat schimbarea locatiei pe timp de iarna din motive de fum si prea mult zgomot (dupa intalnire suntem toti ragusiti ). Intalnirea se va desfasura in Dreams Cafe, zona Copou, 200m mai jos de Gradina Botanica, in aceeasi zi si la aceeasi ora. Link to comment
mdascalu Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) P.S. Deci pentru cei care doresc o adresa mai exacta str. DUMBRAVA ROSIE, dar numarul am sa-l completez maine pentru ca azi nu-l stiu exact. Vis a vis de Laboratorul de Certificare a Calitati Semintelor si a Materialului saditor. Fabrica de inghetata MOMO. Langa parcarea de la Gradina Botanica. @andreib - scuze de completare, a fost facuta pentru o localizare mai exacta. Edited November 1, 2007 by mdascalu Link to comment
doxa_ Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Milioane de scuze ca nu am ajuns...dar iar probleme in paradis...la 6 plecam spre vaslui cu o problema si pe la granit o tanara soferita (a se vedea doXa) a pus frana pe ploaie si a devenit sanie... Drept urmare...lipsa far stanga, gaura de breloc in bara si capota = acordeon promit solemn ca nu mai lipsesc niciodata Link to comment
Leone Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) Membra draga, io cre' ca de la numaru' de inmatriculare ti se trage! vezi ce faci cu el! ) Edited November 2, 2007 by Leone Link to comment
doxa_ Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 si numarul de inmatriculare e acordeon... ) Link to comment
Recommended Posts