mdascalu Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Azi se mai intampla ceva sau ... . Daca da, cand si unde? Link to comment
BAD_MF Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Ati fost duminica pe la ERA, la Tuning Days ? .. am reusit sa dau de un site cu ceva poze, cica a fost destul de interesant. http://www.iasi4u.ro/galerie-foto-tuning-days-la-iasi/ Link to comment
Leone Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Fraților, trebe întrunire de consiliu organizator! Că a dispărut locația noastră mult iubită - Dreamscafe!!! (dispare sau se transformă în altceva). Găsim alta? Poate prin împrejurimile Dreamscafe-ului?... Link to comment
mdascalu Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Salut, nu am mai scris pe forum de o lunga perioada de timp, chiar mi-a facut placere sa recitesc sectiunea. Ne vedem joia viitoare? Link to comment
Carabusu junior Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Eu as veni Unde si pe la ce ora? Link to comment
mdascalu Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 @Carabusul Junior - Pai intalnirile aveau loc in Copou, la Dreams Cafe (barul de langa Gradina Botanica). De obicei erau Joi pe la 18 - 19. Daca veniti scrieti pe forum. Link to comment
lascarica Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Fraților, trebe întrunire de consiliu organizator! Că a dispărut locația noastră mult iubită - Dreamscafe!!! (dispare sau se transformă în altceva). Găsim alta? Poate prin împrejurimile Dreamscafe-ului?... Pai cica nu mai e Dreamscafe...ati ales alta locatie si sper alta zi ? Poate simbata? Link to comment
MafvsPyro Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 O intrebare intrebatoare.. Se mai fac intalniri daewoo club iasi? (sper ca da.. ) desi ultimul post e din 21decembrie 2010 Link to comment
andreib Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Teoretic da, practic mai rar. Din cand in cand ma mai vad eu si Mdascalu la mesterit la masini . Link to comment
AndreiA Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 O intalnire de toamna poate intr-o duminica???? Link to comment
andreib Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 (edited) Ar merge o intalnire de duminica dar mai dupa pranz, nu cred ca e nimeni f matinal . Edited October 15, 2011 by andreib Link to comment
EM!L Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Dacă vă hotărâți, duminică după-amiază (cred/sper că) aș putea ajunge și eu. Link to comment
ghotycul Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Daca se organizeaza ceva postati sa vada si ceilalti poate se aduna mai multi. E cam rece dar la o cafeluta merge ... Link to comment
Carabusu junior Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 (edited) Joi se baga cineva la o intalnire ? Edited December 5, 2011 by Carabusu junior Link to comment
YAN Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 sunt nou pe forum dar as vrea sa ma alaturi clubului daewoo si sa ne cunoastem mai bine. punem de o intalnire in iasi in 2012 ..deja e luna martie. ce ziceti? Link to comment
FyZyK Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Subscriu la propunerea lui YAN. Si eu tot nou sunt pe aicea. As veni si eu la o intalnire daca se stabileste vreo una. Link to comment
andreib Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Joi la 8 (20) in parcarea de la gradina botanica? Link to comment
FyZyK Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Ce bine ca ai specificat 20, nu de alta dar mi-a stat oleaca inima in loc . Eu sunt pentru. Daca se hotaraste lumea eu unu vin. Te referi la parcarea de la intrare sau la parcarea aia mare din fata parcului expozitiei ? Link to comment
andreib Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 De la intrare, de pe str Dumbrava Rosie. Eu ajung in seara asta, cred ca vine si mdascalu. Link to comment
YAN Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 salutare la toata lumea. din pacate eu am venit cu propunerea dar nu am putut sa ajung ..motivul fiind plecat din localitate. imi cer scuze inca o data. promit ca la urmatoarea intalnire o sa ajung. pina atunci salut pe toata lumea dar in special iesenii. numai bine si drumuri bune. Link to comment
ghotycul Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Hristos a Inviat ! Putina ploaie in aceasta perioada dar o sa se incalzeasca si fain ar fi sa nu fim noi codasi la intruniri DAEWOO. Prin 2006 erau destul de activi posesorii DW , acum tin sa cred ca multi s-au axat pe alte marci. Oricum bafta si daca ia careva initiativa ar fi ok sa trimita cate un msg priv la fiecare . Salutare Link to comment
andreib Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Sigur, trimitem mesaje cand ne mai vedem. Acum avem dwc Iasi are activitate ecologica pe 2 roti Link to comment
andreib Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 In seara asta pe la 7 ne vedem in parcarea de la Botanica. Dati un semn daca puteti sa ajungeti Link to comment
Recommended Posts