Gabi91 Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Se mai fac intalniri daewoo in iasi? As fi interesat Link to comment
mdascalu Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Pai ele se fac joi seara pe Dumbrava Rosie, vis a vis de intrarea de la Gradina Botanica. Link to comment
Gabi91 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 si pe la ce ora au loc? si unde mai exact? la care intrare? Link to comment
Gabi91 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 (edited) si pe la ce ora au loc? si unde mai exact? la care intrare? Nu mai spune nimeni nimic? Nu se mai fac intalniri in Iasi?... Sa lase cineva un numar de telefon, ca as veni si eu la intalniri... Edited December 16, 2012 by Gabi91 Link to comment
ghotycul Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 se mai organizeaza si pe la noi dar in secret ) nu ai cu cine ...sa fim pe putin 7-8 Un an nou cu bucuriii!!! Link to comment
Gabi91 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 se mai organizeaza si pe la noi dar in secret ) nu ai cu cine ...sa fim pe putin 7-8 Un an nou cu bucuriii!!! Pai cine organizeaza sa ne zica si noua secretul )... Hai sa luam initiativa Link to comment
Gabi91 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Hai iesenii lui Stefan cel Mare... nu ne adunam si noi sa facem o intalnire?... Vad ca se fac intalniri mai in toate judetele numai la noi nu e nimeni... Astept doritorii sa posteze Link to comment
mdascalu Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Salutare, pai intalnirile din vechea formatie au ajuns doar la 2 membrii, andreib si subsemnatul (Scuze, din cand in cand, in deplasare, Wolfman e oricand binevenit). Noi doi ne vedem in aproafe fiecare joi la 18 in copou, in parcarea de la Gradina Botanica sau undeva pe acolo . Stam la o bere, mai surubaim cand e relativ mai cald si cam atat. Link to comment
Gabi91 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Si pot veni si eu cand mai am cate ceva timp? voi va intalniti frecvent? adica in fiecare joi? Link to comment
mdascalu Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Pai de ce nu. In principiu, noi, iarna, vorbim mai mult la telefon si doar daca e ceva de rezolvat ne vedem. Daca vrei sa vii joia asta, vorbesc si cu andrei si ne vedem pe la 18.00 in parcarea de la Gradina Botanica. Dar te rog, daca vii, scrie pe forum. Link to comment
Gabi91 Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Ok... o sa vad cum imi organizez timpul si va anunt, pe forum, pana joi daca voi putea veni... Link to comment
mdascalu Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Scuze daca ai fost asera dar eu nu am reusit sa ajung din motive de .... cumparaturi, iar andrei a avut o problema personala. daca vrei ne putem vedea un seara asta dupa 21.00. Link to comment
Gabi91 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Salut... din pacate am avut un eveniment in familie si a trebuit sa plec din judet... imi cer scuze ca nu am apucat sa anunt... o sa te contactez cand am putin timp liber sa ne intalnim... Link to comment
mdascalu Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 OK, dar sa stii ca e de preferat joia. Link to comment
lusian Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Salut, as fi si eu interesat de intalnirile in Iasi, cel putin pentru niste sfaturi( service, magazine etc). Nu am o vechime in Iasi, incat sa cunosc foarte bine orasul din punct de vedere al magazinelor si atelierelor auto pt Matiz. Se mai fac aceste intalniri? Link to comment
mdascalu Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Da, joia, dupa ora 18.00. In parcarea de la Gradina Botanica dupa ora 18. Link to comment
Leone Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Va salut pe toti cu bucurie. Doar sa va spun ca mi-e dor de intalnirile de la Iasi, de vara, toamna, iarna sau primavara. Nu stiu cand voi mai reveni pe meleagurile iesene, dar va urmaresc cu prietenie! Link to comment
andreib Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Ca sa vezi cat de simpatici suntem nu am facut poza cu roata de rezerva ) . Poate facem una pe skype, doar sa ai o bere fara alcool la indemana Link to comment
Leone Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Ce e aia bere fara alcool? Nu exista asa ceva pe aici! Ori e bere, ori nu e! "> Link to comment
Leone Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Nu vreau sa raman dator: Link to comment
robertz Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 se mai fac intalniri in Iasi ? Link to comment
robertz Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Astăzi la ora 8 ne întâlnim in Copou la Rond la o cafea/ceai/suc... Suntem deja 4 mașini...va așteptam Link to comment
robertz Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Maine seara ne vedem din nou in Copou? Link to comment
Recommended Posts