Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 5 months later...

si pe la ce ora au loc? si unde mai exact? la care intrare?

Nu mai spune nimeni nimic?

Nu se mai fac intalniri in Iasi?... Sa lase cineva un numar de telefon, ca as veni si eu la intalniri...

Edited by Gabi91
  • 3 weeks later...

se mai organizeaza si pe la noi dar in secret :) )

nu ai cu cine ...sa fim pe putin 7-8

Un an nou cu bucuriii!!!

Pai cine organizeaza sa ne zica si noua secretul :) )... Hai sa luam initiativa

• 1 month later...

Salutare, pai intalnirile din vechea formatie au ajuns doar la 2 membrii, andreib si subsemnatul (Scuze, din cand in cand, in deplasare, Wolfman e oricand binevenit). Noi doi ne vedem in aproafe fiecare joi la 18 in copou, in parcarea de la Gradina Botanica sau undeva pe acolo :banana: . Stam la o bere, mai surubaim cand e relativ mai cald si cam atat.

Pai de ce nu. In principiu, noi, iarna, vorbim mai mult la telefon si doar daca e ceva de rezolvat ne vedem. Daca vrei sa vii joia asta, vorbesc si cu andrei si ne vedem pe la 18.00 in parcarea de la Gradina Botanica. Dar te rog, daca vii, scrie pe forum.

• 1 month later...

Salut, as fi si eu interesat de intalnirile in Iasi, cel putin pentru niste sfaturi( service, magazine etc). Nu am o vechime in Iasi, incat sa cunosc foarte bine orasul din punct de vedere al magazinelor si atelierelor auto pt Matiz. Se mai fac aceste intalniri?

• 2 weeks later...
  • 4 months later...

Va salut pe toti cu bucurie. Doar sa va spun ca mi-e dor de intalnirile de la Iasi, de vara, toamna, iarna sau primavara. Nu stiu cand voi mai reveni pe meleagurile iesene, dar va urmaresc cu prietenie!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...