Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

Bine ai venit printre noi. Esti oricand binevnit la intalniri. De obicei se fac vineri intre 18 - 18.30. Si sa-ti traiasca :drinkers:

P.S. La ETOS in parcare. Vezi autocolantele pe masini si nr. inmatriculare (la unele).

Baieti, da vinerea viitoare ne vedem sau nu? (asta ca sa nu postez consecutiv!)

Edited by mdascalu
  • Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare, salutare! Vin la voi sa cer iertare - n-am cum sa ajung la intilnire vinerea urmatoare, asa cum nu am avut cum vinerea trecuta! Umblu prin deplasari (am fo' la Costinesti, acu' merg la Busteni)...

Da' cine stie ce si cum, poa' sa-mi lase mess pe yahoo!

Vad ca, acu' cind o plecat andrei, incep sa se adune mai multi membri! E bine, poate ca atunci cind s'o intoarce vom fi o duzina! :) )

Multi spun ca vin si pana la urma doar cristi si cu mine ne intalnim in mod constant (asta de cand a plecat Andrei). Cred ca vinerea trecuta a trecut pe langa noi si nicksididi, dar pana am apucat sa reactionam a si intrat in intersectie si dus a fost.

Leone, simtim si lipsa ta, in doi e destul de naspa. Terminam repede discutiile. Oricum eram faini amandoi, la costum :thumbl: si ar fi fost si mai "fain" sa lucram pe la masini asa. Cred ca usor usor, ne transforman in "Daewoo Club in camasa si cravata".

Acum am incercat pe cieloul lui cristi bujiile champion de matiz. Dar am uitat ca matizoiul are doar 3 cilindri si implicit doar 3 bujii. Asa ca cristaky a ramas cu 3 bujii champion si una bosh.

Apropo Cristi, cum merge in varianta asta?

@Nicksididi daca tu ai fost vineri, sa stii ca acolo unde ai oprit ca sa te asiguri, la intrarea in intersectie, era un cielo argintiu cu autocolantul pe luneta. Da se pare ca nu l-ai vazut. Daca mai vii, noi suntem exact la Ethos, unde sunt umbrelutele (iesirea din parcare spre Policlinica si nu spre Copou) si scrie ceva de studenti (de genul "bar studentesc"). Oricum am sa tin minte acum si numarul ca sa-ti fac semn (asta daca ai sa mergi si tu mai incet, ca asa cum ai trecut, pana am apucat sa ma ridic de la masa, erai deja in intersectie).

Edited by mdascalu

Sorry baieti, sunt nou si nu va cunosc. Sa stiti ca am vazut cielo acela cu colant si am stat cam 25 de minute pe langa el parcat dar, sincer, asteptam sa vina cineva la mine pentru ca , si ma repet, nu va cunosc.

vinerea viitoare, pe 30 , la ora 18.15 am sa parchez tot in fata la Ethos, si...poate ma "agata " cineva!!! :)

Inca odata, mdascalu, imi pare rau, as fi vrut sa ne intalnim. Ramane pe vinerea viitoare. Sau poate luam legatura prin telefon (0723380902).

Edited by nicksididi

stimati woo-iashioti, iata-ma mai linistit acum prin dulcele nostru tirg! M-am lasat o perioada de preumblari prin scumpa noastra tara si vin cu o intrebare:

ne mai intilnim noi oare

sau sinteti plecati cu toti la mare? ;)

@Leone. Salut si bine ai revenit.

Intalnirea a ramas tot vineri si tot la 18 - 18.30. De o bucata de timp ne intalnim cate 2 sau 3 si mai stam de vorba (in functie de timpul fiecaruia). Asa ca Leone, vineri te asteptam.

Drepti, a venit sefu' :D .

Chiar daca sunt usor off-topic tin sa va salut de pe plaiurile americane, sa va tineti de intalniri ca suntem un grup grozav si sa nu uitati ca nicaieri nu e mai bine ca acasa...

Hello, hello to our big/small boss! :banana:

Intilniri ezista domnu', are grija marius de asta, da' nu stiu pe unde l'am prapadit pe cristi... poate l'ai speriat tu acuma si vinerea asta o sa se arate la terasa binecunoscuta! :lavolan:

Sunteti teribili, pe cuvantul meu...nu poate sa plece omul 12 zile la Paris, ca va luati de el...offf offf. vineri la suc, gata. Am zis. Poate atunci ma ajutati sa ma decid : pastrez Cielo, sau mai strang din fesieri si iau un Megane II bicorp, 1.5 dci, 80.000 km, din Franta...

P.S. salutari, andrei. miss you

Dragi iasicompatrioti, sedinta s-a desfasurat normal, rezultind pentru Cristi nevoia de a se gindi muuult mai bine :) >- daca o sa se capete sau nu cu vreo patru autocolante Daewooclub :D pe meganul deocamdata virtual, dar din Franta! :P

Uram drumuri bune lui mdascalu la unguri si la mare si sa ne vedem cu bine data viitoare! :banana:

Edited by Leone

Marius, am o rugaminte la tine. Vreau o programare la mecanic saptamana asta, undeva miercuri-joi pe la orele 18, sa rezolv problema cu sistemul de franare: kit reparatii etrier + schimbat lichid si aerisire sistem. De asemenea, colegul meu despre care iti ziceam ca si-a luat Cielo vrea sa mearga la un mecanic sa faca o verificare a masinii, sa ii spuna cam ce are de schimbat la ea. Se poate sa mergem amandoi la acelasi tip, sau e vreo problema? Ziceai ca e cam "circuit inchis" la tipul ala, de asta intreb. Astept raspuns aici, si apoi te sun eu sa stabilim detaliile. Mersik.

P.S. Lasa si mie ID-ul tau de messenger, pt ca pe cel vechi am vazut ca nu ai dat accept.

bine ai venit, sa stapinesti sanatos Micu' Gigant si sa dea Domnu' sa stai cit mai mult dar, mai ales, sa vii la intilniri! :lavolan:

acum lumea e cam in vacante sau in state (hello, boss! :D ), dar urmareste forumul ca e imposibil sa ratezi intilnirea daca mai dai din cind in cind pe aici!

intilnirile sint vinerea, la 18,00-18,15-18,30 (depinde cind ajunge fiecare), la fundatie, in parcarea de la Casa Studentilor, pe terasa de la Sunday's, si de obicei bem niste sucuri cu paiul sau fara! Cind da frigu' ne ascundem la o ciocolata calda! ;)

Edited by Leone
  • 2 weeks later...