mdascalu Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Bun, deci pe la 18.30. Link to comment
Cristaky Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 In proportie de 90 %, nu pot sa ajung in seara asta la intalnire, sunt prins cu alte probleme...sorry >- Link to comment
mdascalu Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Pai asta-i de bine! Atunci cum montam ceasul? "> Link to comment
andreib Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Gata, vinerea asta la ora 18:00 (fix!) imi voi relua locul ocupat saptamana trecuta de o roata de rezerva . Cine mai vine, ca sa stiu cate roti aduc . PS: I-ati montat omului ceasul sau tot umbla cu el in cutie? Link to comment
Leone Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 (edited) N-am montat nimic, ca am fost ocupati cu roata de rezerva! ) Da' las' ca-mi fac io singur gaura de o sa trebuiasca sa dam jos orologiu de la Palat ca sa o astupam! A, si sa nu uit - vinerea asta vin, bineinteles, cu aparatul foto la purtator! Edited September 25, 2006 by Leone Link to comment
andreib Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Nenea Leone, daca ai un garaj sau o locatie unde sa avem curent gaura o fac in 5 minute, cu minim de efort si minim de daune. PS: Nu are nimeni o sursa de tensiune auto, sau un UPS de casa mai mare care sa-l poata aduce la intalnire? Link to comment
mdascalu Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Andrei, gaura in bord care trebuie facuta este dreptunghiulara. Asta o putem rezolva cu un cutter bun si niste gauri cu o bormasina cu acumulatori. Problema e ca acum se intuneca devreme si trebuie sa apucam o lecuta de lumina. Pe intuneric nu se poate rezolva nimic, dar poate ca aduce LEO niste "ochi de pisica". Link to comment
Cristaky Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Am garaj...si prize. Link to comment
Leone Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 gata, Friday, new location metting: "La garaju' lu' Cristaky"! ) Dai si-o bere, nene? Link to comment
andreib Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Nu inuceti populatia in eroare . Noi tot la Fundatie ne vedem, daca ne ducem ,,la garaju lu' Cristaky'' o sa hotaram la fata locului . Link to comment
laurentziu83 Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 In week-end-ul 13-15 octombrie va vedeti? Sper sa vin de vineri dimineata si sa ma intorc duminica seara. N-am mai onorat intalnirea din Iasi de un an si jumatate... Link to comment
andreib Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Pai mai nou ne vedem mai in fiecare saptamana, in fiecare vineri, deci o sa pregatim covorul rosu . Link to comment
mdascalu Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Da, buna idee Laurentiu. Te asteptam. Oricum o sa am roata pregatita "> Link to comment
andreib Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Ramane stabilit la 18 la fundatie vineri? Sau aduc setul de roti de iarna? Link to comment
laurentziu83 Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 In Galati au fost aproape 30 de grade azi. Chiar asa de frig e la Iasi? Sa-mi iau pufoaica la mine we viitor S"> Link to comment
mdascalu Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Laurentiu, te asteptam intre 18 - 18.30. Oricand esti binevenit printre noi. Link to comment
laurentziu83 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Va suparati daca ajung la 19? Mai trebuie sa ajung intr-un loc la 18. Link to comment
mdascalu Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 OK, la 19 atunci. Eu chiar trebuie sa te astept pentru carte aia. Asa ca sigur dai de unnul dintre noi. Link to comment
andreib Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Pentru restul iesenilor la 18 fix in parcare la fundatie (sper sa avem loc), daca nu la locul de mestereala (parcarea de langa fosta Piata Eminescu, actualul teren cu balarii). Aduceti paletele de covoare ca sa batem carpeta rosie . Link to comment
6749 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Salutare.O intrebare ana la intalnirile nationale sau cele din Iasi la care probabil cei din Neamt sau Bacau nu pot ajunge putem organiza o intalnire de weekend si in bacau? Astept rply de la cei interesati. Link to comment
mdascalu Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 (edited) Andrei chiar vrei sa aduci carpeta? Sa stii ca este interesant. Daca nu o aduci tu sa stii ca AM cateva gioarse prin boxa. ??? . Pacat ca nu sunt la culoare! Edited October 13, 2006 by mdascalu Link to comment
Leone Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Baietzii, vinerea asta nu vin, asta in cazul in care va adunati! Gasim noi alte cai de intilniri. De exemplu, acum, de cind merg pe jos, tot trec pe bulevard si imi arunc ochii dupa cristi, dar cum sint in fuga spre munca, ori nu prea am eu timp sa-l vad, ori el e ascuns bine! Asa cum v-am promis, cind o sa am din nou masina, promit ca vin! Link to comment
Cristaky Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Nici eu nu pot ajunge astazi, am chestiuni de rezolvat. Recuperam noi, la o ciocolata calda... Link to comment
andreib Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Deci se pare ca va trebui sa o lasam pe saptamana viitoare. PS: Daca lipseste dl Cristaky si sapt viitoare ii desumflam rotile . Link to comment
mdascalu Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 (edited) Fratillor, mai vine cineva sau nu. Ca daca nu vine nimeni ce rost are sa vin EU? Andreib@dar ce s-a intamplat cu masina ta? Kristaky@e a doua oara cand ne fentezi! Edited October 20, 2006 by mdascalu Link to comment
Recommended Posts