Jump to content

Intalniri Daewoo Club In Iasi

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

N-am montat nimic, ca am fost ocupati cu roata de rezerva! :) )

Da' las' ca-mi fac io singur gaura de o sa trebuiasca sa dam jos orologiu de la Palat ca sa o astupam! :)

A, si sa nu uit - vinerea asta vin, bineinteles, cu aparatul foto la purtator!

Edited by Leone

Andrei, gaura in bord care trebuie facuta este dreptunghiulara. Asta o putem rezolva cu un cutter bun si niste gauri cu o bormasina cu acumulatori. Problema e ca acum se intuneca devreme si trebuie sa apucam o lecuta de lumina. Pe intuneric nu se poate rezolva nimic, dar poate ca aduce LEO niste "ochi de pisica". :D

Pentru restul iesenilor la 18 fix in parcare la fundatie (sper sa avem loc), daca nu la locul de mestereala (parcarea de langa fosta Piata Eminescu, actualul teren cu balarii). Aduceti paletele de covoare ca sa batem carpeta rosie :D .

Salutare.O intrebare :P ana la intalnirile nationale sau cele din Iasi la care probabil cei din Neamt sau Bacau nu pot ajunge putem organiza o intalnire de weekend si in bacau? Astept rply de la cei interesati.

Baietzii, vinerea asta nu vin, asta in cazul in care va adunati! Gasim noi alte cai de intilniri. De exemplu, acum, de cind merg pe jos, tot trec pe bulevard si imi arunc ochii dupa cristi, dar cum sint in fuga spre munca, ori nu prea am eu timp sa-l vad, ori el e ascuns bine!

Asa cum v-am promis, cind o sa am din nou masina, promit ca vin!